Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Sabinho » 02 apr 2015, 15:22

Sve najboljeee!!! :wave: :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 02 apr 2015, 15:24

DonCorleone je napisao/la:slika

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 apr 2015, 15:30

Husika je napisao/la:
soko je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ova tema nikad nece biti normalna, sreca pa sam prestao pisati a mogao bi i citati, sramota je sta ste uradili
Sto je najgore on opste nije los. Al evo npr jedne sto je bilo slab.. pogotovo kako uzima loptu ovom konobaru pod broj 10
" onclick="window.open(this.href);return false;
Konkretan nema sta :lol: Donio nam je prevagu :kafa:

Sretan rodzkas i zivio ti nama 100 god :bih:

I kad krenes na utakmicu ponesi muda nemoj ih ostavljati mladi, kuci :!:
Djaba se smijes Admire, neces dobiti poziv u repku :clap:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 02 apr 2015, 17:40

Nek mu je sretan! Ziv ti nama bio Mire!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 02 apr 2015, 18:43

DonCorleone je napisao/la:
Husika je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Kada sam te ja citirao u vezi gramaticke greske.? Ne izmisljaj, i da, Pjanke jeste centralni vezni.
Nisam ni rekao da si, ali rekoh da se imas za sta zakaciti ;)
Nema potrebe da se kacim za gramatiku iz razloga sto i pored takvih gresaka shvatam smisao napisanog, a to mi je sasvim dovoljno. Veci problem vidim u tvojem nacinu izrazavanja te pokusaju objasnjavanja zeljenog, jer ne vodi nicemu.

Evo ti ukratko moj pogled na sposobnosti Miralema, vjerovatno ces na taj nacin shvatiti zasto sira diskusija ne vodi nicemu:

Pjanic je igrac koji perfektno funkcionise pored dva do tri suigraca oko sebe, sa kojima moze izbacivati protivnicke igrace veznog reda i odbrane, prenijeti loptu na protivnicku stranu i kreirati prilike koje kroz posjed lopte i dodavanja stice. Ako taj uslov nemas, ne moze doci efektivno do izrazaja. Tehnicki jaki i pokretni suigraci sa njim funkcionisu najbolje i u takvim okolnostima mozemo preuzeti sredinu terena i nad velesilama, to garantujem.

Miralema krasi kratka i duga pas igra, pregled igre, miris za proigravanje itd, ako nema igraca sa kojim moze vezati, logicno da nece biti ni njega.
Protiv Austrije on nije vezao lopte, nego je stojao direktno do Edina i cekao na lopte, imao sasvim pogresan zadatak naspram njegovih sposobnosti, a one lopte koje su stizale do njega su bile vecinom takve da je imao djelic jedne sekunde da se iste rijesi, jer su po cetiri protivnicka igraca bila oko njega, u takvim okolnostima je potreban saigrac koji je sposoban napraviti akciju da Miralema izbaci u jednostavniju situaciju i skine pritisak sa njegovih ledja a toga juce nije bilo, ponajvise jer Hadzic i Vrsajevic za to nisu u stanju, od Medunjanina je bio potpuno odsjecen i odaljen (iako jedini igrac koji je bio sposoban to uciniti u datom trenutku).

Ja posmatram njegovu igru na gore naveden nacin i radi toga ne mogu Miralema vidjeti na nacin kako ga ti posmatras, niti mogu pisati tone dobronamjernih komentara koji uistinu nisu nista drugo nego kulturno spustanje te omalovazavanje. Jasno je meni da to na televizoru izgleda drugacije i da ti sudis naspram staticnih situacija, ipak je opis njegovog doprinosa igri kompleksnija stvar.

Covjek je objasnio! :thumbup: Svaka cast :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 20:16

Jašta neg' je objasnio, pod tim uslovima i ja bi bio zapažen na utakmici, samo mi dajte Xavija, Iniestu, i eto Mascherana da mi čuva leđa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2015, 20:31

Virtu4l je napisao/la:Jašta neg' je objasnio, pod tim uslovima i ja bi bio zapažen na utakmici, samo mi dajte Xavija, Iniestu, i eto Mascherana da mi čuva leđa.
Xavi ( citaj Miralem ) bi valjda trebao biti ti Virtu :mrgreen: :tralala:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 02 apr 2015, 20:32

Virtu4l je napisao/la:Jašta neg' je objasnio, pod tim uslovima i ja bi bio zapažen na utakmici, samo mi dajte Xavija, Iniestu, i eto Mascherana da mi čuva leđa.
I po mogucnosti magneticnu loptu i metalne kopacke za sve njegove suigrace kad ih mr "Vreo Krompir" uposli iz straha, da mogu primiti i zadrzati loptu u svakoj situaciji, jer "Alibi" ne gleda u kakvoj je ko poziciji...

Sifra salji dalje magarac ko vrati !!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 02 apr 2015, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 apr 2015, 20:33

Sjecam se kad se pricalo kako Misimovic gusi Pjanica i kako bi trebao na klupu Zvjezdan jer je star i nema snge. Ko ga sad gusi? Da se razumijemo, Pjanic mi je jedan od drazih nasih igraca, ali ocito je da on nije igrac kakvim smo svi smatrali da ce postati i jako su male sanse da ce se to ikad desiti.
Najlakse je druge kriviti za njegove lose partije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 20:34

Rios je napisao/la:Xavi ( citaj Miralem ) bi valjda trebao biti ti Virtu :mrgreen: :tralala:
Hehehe, ma shvatio si. Jbt, pa te privilegije nemaju C. Ronaldo i Messi.
Voli te tvoje Sarajevo.

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 20:38

Pjanic je nas drugi najbolji igrac, odma iza Dzeke. Za Pjanica su zainteresovani Barcelona, Manchester, Liverpool pa vjerovatno i Bayern. Ajde sad Virtual i husika probajte skontat sta pisete, pa ako ne skontate nastavite, ja vam se mogu samo nasmijat :lol:
Miraleme sretan rodjendan i da prodje citava karijera bez i jedne povrede :bih:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 apr 2015, 20:41

TomBrajder je napisao/la:Pjanic je nas drugi najbolji igrac, odma iza Dzeke. Za Pjanica su zainteresovani Barcelona, Manchester, Liverpool pa vjerovatno i Bayern. Ajde sad Virtual i husika probajte skontat sta pisete, pa ako ne skontate nastavite, ja vam se mogu samo nasmijat :lol:
Sad ce ti Virtu objasniti da je Vedad Ibisevic bolji igrac od Miralema Pjanica.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 02 apr 2015, 20:41

TomBrajder je napisao/la:Pjanic je nas drugi najbolji igrac, odma iza Dzeke. Za Pjanica su zainteresovani Barcelona, Manchester, Liverpool pa vjerovatno i Bayern. Ajde sad Virtual i husika probajte skontat sta pisete, pa ako ne skontate nastavite, ja vam se mogu samo nasmijat :lol:
Sreca pa se preko interneta ne moze osjetiti "zadah", cuvaj se ti da te komsija ne safata' zbog preglasnog smijanja ;)

Velis Pjanic odmah iza Dzeke AM,CM,DM, :rol: :rol:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 20:43

Husika je napisao/la:
Sreca pa se preko interneta ne moze osjetiti "zadah", cuvaj se ti da te komsija ne safata' zbog preglasnog smijanja ;)

Simpatican si, mora da ti Miralem nije htio autogram dati pa si se naljutio na njega :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2015, 20:44

Virtu4l je napisao/la: Hehehe, ma shvatio si. Jbt, pa te privilegije nemaju C. Ronaldo i Messi.
Zato i jesu miljama ispred drugih fudbalera :) Mozda je u tome bas i problem,cini mi se da se nekad od Miralema ocekuje da bude Messi ili Ronaldno,a ne Xavi ili Xabi ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 20:49

Rios je napisao/la:Zato i jesu miljama ispred drugih fudbalera :) Mozda je u tome bas i problem,cini mi se da se nekad od Miralema ocekuje da bude Messi ili Ronaldno,a ne Xavi ili Xabi ;)
Ja od njega očekujem da uzme loptu i krene prema naprijed, da zaboravi na stopere i Muhameda Bešića.

Što se sirovog talenta tiče, ne zaostaje on mnogo za Messijem, ako uopšte zaostaje... ali...
Voli te tvoje Sarajevo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 02 apr 2015, 20:49

TomBrajder je napisao/la:
Husika je napisao/la:

Simpatican si, mora da ti Miralem nije htio autogram dati pa si se naljutio na njega :lol:
Tacno tako, on od mene trazio "muda" a ja od njega autogram, i to prije 7 godina se to dogodilo...

Kao sto vidimo do "razmjene" nije doslo !!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2015, 20:51

Sa Indexa:

MATEO KOVAČIĆ jedan je od šest nogometaša iz Serie A koje prati Barcelona. Ime hrvatskog nogometaša nalazi se na popisu kojeg je danas objavio katalonski Mundo Deportivo.

Katalonci tvrde da je Ariedo Braida, Barcelonin direktor za međunarodni nogomet, usmjerio skaute kluba još prema Paulu Pogbi (Juventus), Felipeu Andersonu (Lazio), Paulu Dybali (Palermo), Matteu Darmianu (Torino) i Miralemu Pjaniću (Roma). Braida je jako dobro upoznat s talijanskim nogometom budući da je donedavno radio kao sportski direktor Milana.

"U Interu je napredovao do te mjere da ga je prošle godine htio dovesti Real Madrid. Riječ je o središnjem veznom nogometašu fantastične tehnike, driblinga, brzine i vizije za završni pas. U ovoj je sezoni zadržao razinu igre i poboljšao svoju učinkovitost, što potvrđuje pet golova u Serie A", piše Mundo Deportivo i dodaje da će Kovačić, kojem je suigrač Jesus iz Intera dao nadimak "hrvatski Iniesta", tek za mjesec dana proslaviti 21. rođendan.

Roberto Mancini, trener Intera, prije nekoliko dana je poručio da ne planira prodati Kovačića u kojem vidi Interovog Pirla.

Ranije danas je Pavel Nedved, sportski direktor Juventusa, otkrio da Barcelona želi Paula Pogbu, a katalonski list to potvrđuje, ali i dodaje da se francuski veznjak ne može dovesti jeftino.

Mundo Deportivo tvrdi da Barcelona prati i 21-godišnjeg argentinskog napadača Dybalu, 25-godišnjeg desnog beka Mattea Darmiana, 25-godišnjeg bosanskohercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića i glavnog igrača Lazija 21-godišnjeg Felipea Andersona.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zamolio bi sve ozbiljne forumase da se ne obaziru na tipove koji nabiju u sat vremana 30+ postova na Miretovoj temi u trenutku kada ga ne ide, neke stvari su ocigledne i unistavaju svaku normalnu diskusiju na ovoj temi. Postalo je dosadno, odvratno i mizerno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 20:56

Momčino, kad smo mi pisali na ovoj temi ti si tutu u rikverc vozao.

Plus, kad bi pisali samo kad ga ide, po tri mjeseca se nebi napisao post na temi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2015, 20:57

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la: Ja od njega očekujem da uzme loptu i krene prema naprijed, da zaboravi na stopere i Muhameda Bešića.

Što se sirovog talenta tiče, ne zaostaje on mnogo za Messijem, ako uopšte zaostaje... ali...
On se dolaskom u Romu profilisao u klasicnog veznjaka koji igra uvijek na sigurno,bez puno mudrovanja i rizika.Hmm,i ja bih volio i zelio da nekad umjesto nazad loptu posalje naprijed ali opet najvise volim da lopta ostane u nasem posjedu i potrazimo sigurnija rjesenja. Opet ponavljam,sta se desi kad veznjak izgubi loptu vidjeli smo protiv Austrije :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 12 gostiju.