FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 27 avg 2023, 19:04

Ljudi, zašto de Ligt ne igra ?

Ako hoćemo, a hoćemo, da Hary digne klempu moramo dovest' klasnog veznjaka. Prosto vapimo za takvim.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 avg 2023, 19:19

De Ligt je u losoj formi
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2023, 19:21

Dok drugi prave offsajd Upamecano stoji ko medo u 16cu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2023, 19:29

Harry Kane is only the third FC Bayern player to score 3 goals in his first two Bundesliga games - previously only Gustav Jung (1967) and Adolfo Valencia (1993) did so [Opta]
Vec ih je poceo obarati. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 avg 2023, 19:37

Saurman je napisao/la:
27 avg 2023, 19:21
Dok drugi prave offsajd Upamecano stoji ko medo u 16cu.
Tragično, što je još gore treba se navići na njegove greške jer će teško on to prevazići.
De Ligt ima lakšu ozljedu i to je ( valjda) razlog što nije igrao od početka.

Šta nam je sa Pavarda, insomnija ga uhvatila :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 avg 2023, 19:50

geronimo je napisao/la:
27 avg 2023, 19:37

Tragično, što je još gore treba se navići na njegove greške jer će teško on to prevazići.
De Ligt ima lakšu ozljedu i to je ( valjda) razlog što nije igrao od početka.

Šta nam je sa Pavarda, insomnija ga uhvatila :mrgreen:
Pa da, De Ligt nedovoljno spreman. A kada je spreman on treba uvijek s Kimom imati prednost u odnosu na Upu. Nikad čovjek nije na čisto s Upom, on i njegova glava prije svega, to je posebna priča.

A dobro se u glavi nešto i Pavardu u zadnjih par mjeseci poremetilo, pa čak sada malo i štrajkuje... :)

Kane zabija, trpa i željan stalno golova, stalno pokušava, raspaljuje... :)

A sada se ko ide na neku siguricu, nekad to nije ni loše, a vidjet ćemo u narednom periodu da li će tu biti nekih pravih obrisa Tuchelovih, njegovog nekog pečata...

Poslije reprezentativne stanke je duel s Leverkusenom, pa ćemo biti još pametniji (valjda). :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 avg 2023, 19:55

Ovo jos uvijek nit smrdi nit mirise, bukvalno igramo tako da ce opet naletit neki lajpcig i dobro nas natamburat il ce ovo tt uigrat da bude iole sigurno u sta sumnjam.
Definitivno pomirit se sa tim da od veznjaka beka i stopera nema nista, pavard ide sigurno a i ovoga holandeza pod hitno prodat jer frajer nema nikakvu poziciju i jos danas ulazi na krilo, po meni smijurija uvodit ga samo da ubiljezi koji minut a nekoj za njega divljoj pozici, ako je pol jos zainteresovan masnica i poslat ga.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2023, 20:08

U nastavku je to dobro izgledalo, bilo je puno vise zara i volje stoga su i stvorene neke prilike pa je postignut i taj treci gol.
Ocito je da ce Davies i Kane imati dobru saradnju. :salut:

Dovest ce se ovdje jos neki igrac, Nouz nema prave zamjene a veza je kritična barem kada je u pitanju taj prefinjeni dio i iznosenje lopte sa jedne na drugu stranu.

Kim je stopercina, pravi igrac. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 avg 2023, 20:14

Tuchel je danas u razgovoru za DAZN i prije i poslije utakmice naglasio da bi želio jednog igrača u veznom redu i to pravu šesticu.
Tu je nabrojao da ima Goretzku, Kimmicha i Laimera i da su oni svi slične šestice, zapravo više osmice. Ako se niko još ne dovede onda imamo Pavlovića (19 godina, U-23 naš igrač), rekao je Tuchel. I zanimljivo da Gravenbrecha opšte nije ni nabrojao, a od ranije se zna da ga on vidi ofanzivnije. Ma da se ne zavaravamo, on ne računa na njega opšte... :D To se sada i definitivno može zaključiti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 avg 2023, 20:35

effe_sa je napisao/la:
27 avg 2023, 20:14
Tuchel je danas u razgovoru za DAZN i prije i poslije utakmice naglasio da bi želio jednog igrača u veznom redu i to pravu šesticu.
Tu je nabrojao da ima Goretzku, Kimmicha i Laimera i da su oni svi slične šestice, zapravo više osmice. Ako se niko još ne dovede onda imamo Pavlovića (19 godina, U-23 naš igrač), rekao je Tuchel. I zanimljivo da Gravenbrecha opšte nije ni nabrojao, a od ranije se zna da ga on vidi ofanzivnije. Ma da se ne zavaravamo, on ne računa na njega opšte... :D To se sada i definitivno može zaključiti.
Ma naravno to se i danas vidjelo kad ga je stavio da igra gdje ovaj nije nikad ni igro a jos gore je njegovo ponasanje i kurchobolja.
Neko moje misljenje je da niko vise nece doci i da ce lajmer krpat tu desnu stranu kad marokanac ostane bez daha, idemo u sezonu sa tri stopera i sta nam Bog da.
Nekako mi djeluje iz ove ere tetejca da je uspio sanea malo motivisat i da ga je razigrao jer ima momenata kad ga zasprinta odigra efektno cak i zaganja loptu nudi se suta, dok gnabri potpunu mutan nikakav izgubljen i trenutno uz upamekana po meni najgori igrac u trenutnih 15.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 avg 2023, 21:44

bavaracmujo je napisao/la:
27 avg 2023, 20:35
effe_sa je napisao/la:
27 avg 2023, 20:14
Ma naravno to se i danas vidjelo kad ga je stavio da igra gdje ovaj nije nikad ni igro a jos gore je njegovo ponasanje i kurchobolja.
Neko moje misljenje je da niko vise nece doci i da ce lajmer krpat tu desnu stranu kad marokanac ostane bez daha, idemo u sezonu sa tri stopera i sta nam Bog da.
Nekako mi djeluje iz ove ere tetejca da je uspio sanea malo motivisat i da ga je razigrao jer ima momenata kad ga zasprinta odigra efektno cak i zaganja loptu nudi se suta, dok gnabri potpunu mutan nikakav izgubljen i trenutno uz upamekana po meni najgori igrac u trenutnih 15.
Vidiš @effe i ja sam veći dio utakmice pratio na DAZN, ali nije mi se dalo gledati komentare poslije utakmice, mada se tu štošta sazna, jer su i igrači i treneri malo pod utiskom utakmice, manje diplomatski pripremljeni pa se da malo između redova pročitati i shvatiti. Ballack je bio čini mi se Co komentator i sam je primjetio da pri ulasku Leimera nije dirao Leona da je zadovoljan sa njim i da ima potpuno povjerenje. Ruku na srce, Goretzka jeste bolji i vide se ti pomaci. Nekog vica u igri kod njega nećemo pronaći, niti će rasplamsavati igru i dirigovati tempo. Biće to često prvom do sebe, žestoka borba, djelovanje iz drugog plana i to je takav igrač.
Leimer je dobra kupovina, uklopiće se on brzo. Zahvalan i dobar za rotacije.
Gravenberch nije na svom terenu, lik luta i mentalno i fizički. Ne dobija pravu priliku niti će je možda dobiti. Ima veće ambicije i hoće da igra. Ovdje ne vidi sebe niti drugi u njemu vide nešto. Drži se za ne daj Bože.
Nema tu nafake.
Interesantan osvrt i od @bavarcamuje ;)

Što nam je Uli zapustio obrve isti Brežnjev :)
Ili da pusti brčine bio bi ko nekadašnji predsjednik sechzigera Wildmoser :D
Vom Jäger zum Gejagten

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 avg 2023, 21:48

Ma da se ne lazemo Graven toliko hobla klubu da on sad da odigra 20 meceva zaredom tesko da ce sta pokazati. Transfer je jedina logicna stvar.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 27 avg 2023, 22:20

Tek sad odgledah utakmicu. Dva potpuno razlicita poluvremena, ko da je dogovor da napad mora krenut od golmana i nikako drugacije. Phonzie dobar, Kane radi ono sto smo se nadali, stoperi tanki, Leon dobar, ovi iza napadaca puno zuje malo meda daju, izmjene bez ucinka na terenu.

Jaci smo za Kanea u napadu u odnosu na proslu godinu to je sigurno, al ne vjerujem ovom veznom redu da je spreman za one najvise domete, da covjek moze bit siguran da ce se pofajtat sa svakom ekipom na svijetu.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 27 avg 2023, 22:42

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 avg 2023, 22:48

:urnebes:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 avg 2023, 22:51

Ovo ako se desi dizem ruku na sebe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 27 avg 2023, 22:56

Ja ne znam jel' ovo TT-ova neka opcija ili nešto, ljudi se baš trude da nađu što više antitalenata :rol:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2023, 22:59

Ne vjerujem da će dovesti ovog panja pa makar i na posudbu.Falk nije vjerodostojan izvor lupa sa onim svojim true/not true.

Ukoliko se ispostavi da je ovo želja Tuchela njemu su dani odbrojani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 avg 2023, 23:06

Kakvu štelu ima Francuz pa igra u prvih jedanaest?

Jedini razlog je što je brz, tj. da ne igramo s dva jako visoka igrača nazad.

Kane ide k 40, kao što sam i najavio. Kakav igrač.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 27 avg 2023, 23:27

Ma Kane je strasan, uzivo se to jos bolje vidi. Gledam ga danas, ne sjecam se da je lik ijednu loptu izgubio. Jest da je protivnik bio "samo" Augsburg ali je covjek kompletan fudbaler, vjerovatno bi i bez problema mogao igrati u veznom redu.

Gravenberch danas usao i odmah pokazao da je 3 put bolji tehnicar od Goretzke. Steta sto je ispao debil sa onim intervjuima, time je sam sebe ukopao.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.