Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma neozbiljni su to playevi za ambicije HR ili BiH.
Ali eto, treenutacno recimo da boljih nema.
Ali eto, treenutacno recimo da boljih nema.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@ethel, brate cijenim ovo sto radis i lojepo je vidjet sta nasi igraci rade, ali moze li se otvoriti tema: BiH igraci statistika ili nesto slicno, da ne postavljas ovdje. Prvo, tvoj trud brzo proleti na prezadnju stranu, a druho ti igraci nemaju veze sa nasim reprezentativcima.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sve su ovo trenutni reprezentativci i poneki bivsi i potencijalni reprezentativci, inace pratim zbog sebe pa samo kopiram ovdje, a nema svrhe otvarati temu radi jednog posta dnevno ili nijednog..Tracy3McGrady je napisao/la:@ethel, brate cijenim ovo sto radis i lojepo je vidjet sta nasi igraci rade, ali moze li se otvoriti tema: BiH igraci statistika ili nesto slicno, da ne postavljas ovdje. Prvo, tvoj trud brzo proleti na prezadnju stranu, a druho ti igraci nemaju veze sa nasim reprezentativcima.
Gojko Cimirot
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Polutak odigrao prve minute u aba-i, a sta mislite o krkinom pleju amstredu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma plej divljak..ako si ga spomenuo kao kandidata za nasu repku onda bi ja predlozio williamsa iz zvezde i parga to bi bili moji favoriti za stranca.nerminh74 je napisao/la:Polutak odigrao prve minute u aba-i, a sta mislite o krkinom pleju amstredu
I meni se sviđa Pargo, mada čisto sumjam da je dostupan..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
williams ima boljku zvanu k.rcobolja tj. igra samo kada se njemu igra, a ponekad je manjak na terenu, zbog toga i jeste zavrsio u zvezdi jer veci klubovi ga vise ne zele pa pokusava popraviti utisakLotus je napisao/la:Ma plej divljak..ako si ga spomenuo kao kandidata za nasu repku onda bi ja predlozio williamsa iz zvezde i parga to bi bili moji favoriti za stranca.nerminh74 je napisao/la:Polutak odigrao prve minute u aba-i, a sta mislite o krkinom pleju amstredu
a pargo kosta cifru para
dok amstred ne kosta, ali da zna divljati, zna mada cim ga dzikic koji je vujosevicev veliki ucenik drzi znaci da ima i dozvolu za to
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma nek divlja, ako ga se moze srediti da igra bilo bi fantasticno
8.10.2014.
Bayern 80 - 73 Frankfurt / Nihad Đedović - 27 minuta, 20 poena, 4 skoka, 2 asistencije, index 15
Trier 69 - 77 Artland / Adin Vrabac - 17 minuta, 3 poena, 1 skok, index -2
Szolnoki Olaj 67 - 51 Metalac / Marko Jošilo - 21 minuta, 2 poena, 5 skokova, index 1
Igokea 62 - 70 Budućnost / Draško Knežević - 9 minuta, 2 poena, 2 skoka, 2 asistencije, index 1
Bayern 80 - 73 Frankfurt / Nihad Đedović - 27 minuta, 20 poena, 4 skoka, 2 asistencije, index 15
Szolnoki Olaj 67 - 51 Metalac / Marko Jošilo - 21 minuta, 2 poena, 5 skokova, index 1
Igokea 62 - 70 Budućnost / Draško Knežević - 9 minuta, 2 poena, 2 skoka, 2 asistencije, index 1
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
gdje ima statistika za bundesligu? zanimaju me postoci suta nasih. jel vrabac jos baca kamenje s bacanja?
http://www.beko-bbl.de/de/" onclick="window.open(this.href);return false;baglama je napisao/la:gdje ima statistika za bundesligu? zanimaju me postoci suta nasih. jel vrabac jos baca kamenje s bacanja?
-
- Kontakt:
FIno je vidjeti da tri naša potencijalna reprezentativca sve više igraju u značajno ozbiljnijim ligama od dosadašnjih. Bez obzira što neće biti nosioci repke u narednih par godina, lijepo je vidjeti na klupi igrače iz ABA i Njemačke lige umjesto igrača naše i Hrvatske prve lige. Može li mi neko reći koju ligu sem državne igra onaj Halilovićev klub? I zna li se jel Sejfić prošao gore? Mogao bi ovaj Sejfić izrasti u finog centra. To sam govorio davno kad sam ga gledao u pripremnim tekmama mlade repke. Imaju negdje moji postovi, a i sad je pokazao solidan kvalitet na turniru u Sarajevu.Ethel je napisao/la:8.10.2014.
9.10.2014.
VEF Riga 77 - 75 Enisey / Elmedin Kikanović - 21 minuta, 17 poena, 5 skokova, index 12
DJ Cooper - 31 minuta, 5 poena, 17 asistencija, 4 skoka, index 19*
Alytaus Dzukija 76 - 81 Zalgiris Kaunas / Miralem Halilović - 8 minuta, 5 poena, 2 skoka, index 5
VEF Riga 77 - 75 Enisey / Elmedin Kikanović - 21 minuta, 17 poena, 5 skokova, index 12
Alytaus Dzukija 76 - 81 Zalgiris Kaunas / Miralem Halilović - 8 minuta, 5 poena, 2 skoka, index 5
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ethel je napisao/la:9.10.2014.
lazes

mirzatele je napisao/la:Ethel je napisao/la:9.10.2014.
lazes![]()
![]()

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
10.10.2014.
Wels 69 - 73 Traiskirchen / Diego Kapelan - 28 minuta, 13 poena, 5 asistencija, 3 skoka, index 10
Klosterneuburg 63 - 61 Oberwart / Dejan Jeftić - 22 minute, 12 poena, index 7
Kaposvari 92 - 59 MAFC / Fahro Alihodžić - 8 poena, 7 skokova, index 10
Wels 69 - 73 Traiskirchen / Diego Kapelan - 28 minuta, 13 poena, 5 asistencija, 3 skoka, index 10
Klosterneuburg 63 - 61 Oberwart / Dejan Jeftić - 22 minute, 12 poena, index 7
Kaposvari 92 - 59 MAFC / Fahro Alihodžić - 8 poena, 7 skokova, index 10
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nemanja protiv bivseg kluba, prenos na SK3 . Opet nema RLU pa je u petorci..Ajde Gorda
Gordic protiv Partizana 8p,6 asista,6 skokova.Dosta sigurna partija.
- Chengzhang
- Kontakt:
Gordic od kako je otisao iz Partizana, najbolje odigra protiv Partizana... Prosle sezone u dresu Igokee najbolji u svojoj ekipi, veceras ista prica. Dodatna motivacija da se dokaze protiv bivseg kluba u kome nije uspeo ocigledno igra veliku ulogu, sto je cesta pojava u kosarci.guillermo je napisao/la:Gordic protiv Partizana 8p,6 asista,6 skokova.Dosta sigurna partija.
成章
Nemanja je pružao najbolje partije prije i poslije partizana jer je u vremenu kada je on igrao westerman bio projekat, baš me zanima kako ce obojica igrati ove sezoneChengzhang je napisao/la:Gordic od kako je otisao iz Partizana, najbolje odigra protiv Partizana... Prosle sezone u dresu Igokee najbolji u svojoj ekipi, veceras ista prica. Dodatna motivacija da se dokaze protiv bivseg kluba u kome nije uspeo ocigledno igra veliku ulogu, sto je cesta pojava u kosarci.guillermo je napisao/la:Gordic protiv Partizana 8p,6 asista,6 skokova.Dosta sigurna partija.
Trenutno korisnika/ca: galia95, legendarnadruga, Proximic, StevieG8 i 26 gostiju.