HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

CroCop
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la CroCop » 06 maj 2014, 15:59

VigorMostarac je napisao/la: SILOVANJE-to je govor mržnje molim te fer i korektno
hvala
To je blaga rijec za ono sto vam se sprema za vikend.. ;)
nema na cemu
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 maj 2014, 16:01

O sarmo ne nadah se da cu te i ovdje zateci. Ipak je trolanje jace od tebe :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 06 maj 2014, 16:06

CroCop je napisao/la:
VigorMostarac je napisao/la: SILOVANJE-to je govor mržnje molim te fer i korektno
hvala
To je blaga rijec za ono sto vam se sprema za vikend.. ;)
nema na cemu
biću kao i uvjek kulturan i reći ti:BUJRUM
VFC THE RELIGION

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 maj 2014, 16:25

Nisi upravu, ali stvarno ja nemam živaca ti to objašnjavati jer je toliko pisano ovde a da ti napišem ponovo opet tvoj maleni bafer u tvojoj glavi to nebi shvatio!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 maj 2014, 16:39

Stadion je gradski i da se zeli uistinu da pokrene povratak FKVelez to bi se neminovno desilo,o sigurnosnim stvarima nebi da pricam jer je to davno prezvakana prica.Uglavnom stadion je neuslovan,plus je na njeg u toku ratnih desavanja bacena mrlja koja se nece saprati dok je svijeta i vjeka,i on vise i nije sto je nekad bio "hram nogometa"realno.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 06 maj 2014, 16:48

momci opustite se,jbg rade kompleksi iz neurednog i neizgradjenog dijela mostara.nije im lako kad smo sampioni,a budemo li za vikend igrali ozbiljno popit ce tricu.mi na ljeto igramo europske utakmice,ugostit cemo nekog giganta,a oni ce u to vrijeme imati generalku sa igmanom ili turbinom :D

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 17:05

konjicanin01 je napisao/la:Stadion je gradski i da se zeli uistinu da pokrene povratak FKVelez to bi se neminovno desilo,o sigurnosnim stvarima nebi da pricam jer je to davno prezvakana prica.Uglavnom stadion je neuslovan,plus je na njeg u toku ratnih desavanja bacena mrlja koja se nece saprati dok je svijeta i vjeka,i on vise i nije sto je nekad bio "hram nogometa"realno.

E sad gledaj koliko je stvar u Mostaru komplicirana. Stalno se prica o stadionu koji je bio gradski,a grad vise nije vlasnik sebe.a nikad se ne prica o starom gradu i ljudima koji su VLASNICI prostora do kojih ne mogu doći. Znaci do privatne imovine. Zar se takve stvari nisu trebale davno provesti u djelo. Jesu naravno. Uglavnom znam da se to zna ali niko nikad nije spomenuo to. A sto se tiče mrlje na stadionu to isto mogu reci i za bugojanski. I o tim mrljama i općenito ovome ne treba pričati. Ali ko je god započne ja cu imati strpljenja za repliku. Možemo se vrijedjati i sve samo nemojte politiku. Meni neće dosaditi dok ne prestanete. Konjicanin tebe sam "kvotao" ali se odnosi i na druge

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 maj 2014, 17:20

1452 je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Stadion je gradski i da se zeli uistinu da pokrene povratak FKVelez to bi se neminovno desilo,o sigurnosnim stvarima nebi da pricam jer je to davno prezvakana prica.Uglavnom stadion je neuslovan,plus je na njeg u toku ratnih desavanja bacena mrlja koja se nece saprati dok je svijeta i vjeka,i on vise i nije sto je nekad bio "hram nogometa"realno.

E sad gledaj koliko je stvar u Mostaru komplicirana. Stalno se prica o stadionu koji je bio gradski,a grad vise nije vlasnik sebe.a nikad se ne prica o starom gradu i ljudima koji su VLASNICI prostora do kojih ne mogu doći. Znaci do privatne imovine. Zar se takve stvari nisu trebale davno provesti u djelo. Jesu naravno. Uglavnom znam da se to zna ali niko nikad nije spomenuo to. A sto se tiče mrlje na stadionu to isto mogu reci i za bugojanski. I o tim mrljama i općenito ovome ne treba pričati. Ali ko je god započne ja cu imati strpljenja za repliku. Možemo se vrijedjati i sve samo nemojte politiku. Meni neće dosaditi dok ne prestanete. Konjicanin tebe sam "kvotao" ali se odnosi i na druge[/quotNezelim da pravim nikakve komparacije s drugim mjestima ,naravno da je bilo slucajeva,rekao sam to bas iz razloga sto se stalno poteze tema oko povratka stadiona.Pravno Velez se moze vratiti,ali svasta se izdesavalo za ovih 20 i kusur godina ,da je sama prica o tome postaje degutantna.Ono sto je fakat je to da je Velez izbacen na najsramniji nacin i prija pocetka nesretnih sukoba,gdje su pehari i Velezova dokumentacija razbacani po stadionu i kontenjerima.To se nikad nece moci oprostiti hebes stadion,kako se napravio bb ,napravi ce se I novi al morate znati u kakvom je vremenu vaskrsnuo klub s kojim se sad ponosite.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 maj 2014, 17:36

werly je napisao/la:momci opustite se,jbg rade kompleksi iz neurednog i neizgradjenog dijela mostara.nije im lako kad smo sampioni,a budemo li za vikend igrali ozbiljno popit ce tricu.mi na ljeto igramo europske utakmice,ugostit cemo nekog giganta,a oni ce u to vrijeme imati generalku sa igmanom ili turbinom :D
U neurednom i neizgradjenom djelu u to vrijeme ce se guziti njemice britanke spanjolke peruanke japanke kineskinje ,mlatiti pare,pusiti najbolja bubla,hladiti noge i piva u neretvi dok ce se u izgradjenom moci vidjeti poneki zalutali matan koji je dosao da izvadi dokumente u djackom domu. Vi cete na selo kod baba i dida tako da ce i ovo ljeto biti kao i sva predhodna. Mostarci u Mostaru seljaci na selu. Nego werfley na forumu poznatiji kao "se je" dodji na ljeto u zapusteni East da osjetis malo kako se zivi 24 sata na dan i kako se turisti dive simbolu Mostara i njegovoj istoriji. Niko ne pita za mepas mall. Pozdrav matani bjelocarapani samo nastavite uzivam kad vas karam argumentima pred subotnju redaljku prascica :tralala:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 17:40

konjicanin01 je napisao/la:
1452 je napisao/la:

[/quotNezelim da pravim nikakve komparacije s drugim mjestima ,naravno da je bilo slucajeva,rekao sam to bas iz razloga sto se stalno poteze tema oko povratka stadiona.Pravno Velez se moze vratiti,ali svasta se izdesavalo za ovih 20 i kusur godina ,da je sama prica o tome postaje degutantna.Ono sto je fakat je to da je Velez izbacen na najsramniji nacin i prija pocetka nesretnih sukoba,gdje su pehari i Velezova dokumentacija razbacani po stadionu i kontenjerima.To se nikad nece moci oprostiti hebes stadion,kako se napravio bb ,napravi ce se I novi al morate znati u kakvom je vremenu vaskrsnuo klub s kojim se sad ponosite.
E sad gledaj. Vraćas se u prošlost i vadis stvari koje tebi odgovaraju. Znaš kakvo je vrijeme bilo sam si to reko. To sto su pobacali su uradili ljudi koji su ratovali i sukobi su već počeli....sad mi reci jeli uvreda i jeli degutantno da se navijači Veleža ponose sta petokrakom koja je uništila zrinjski postreljala mu upravu i ko zna sta je još pobacala i popalila. Jeli vi ili mi možemo promijeniti to sto je bilo? Prošli smo i gore stvari od vas samo su davno bile pa se zaboravljaju. Ebes stadion kad te neko ukine i zabrani zbog toga sto se ljudi nisu odrekli predznaka.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 06 maj 2014, 17:45

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
werly je napisao/la:momci opustite se,jbg rade kompleksi iz neurednog i neizgradjenog dijela mostara.nije im lako kad smo sampioni,a budemo li za vikend igrali ozbiljno popit ce tricu.mi na ljeto igramo europske utakmice,ugostit cemo nekog giganta,a oni ce u to vrijeme imati generalku sa igmanom ili turbinom :D
U neurednom i neizgradjenom djelu u to vrijeme ce se guziti njemice britanke spanjolke peruanke japanke kineskinje ,mlatiti pare,pusiti najbolja bubla,hladiti noge i piva u neretvi dok ce se u izgradjenom moci vidjeti poneki zalutali matan koji je dosao da izvadi dokumente u djackom domu. Vi cete na selo kod baba i dida tako da ce i ovo ljeto biti kao i sva predhodna. Mostarci u Mostaru seljaci na selu. Nego werfley na forumu poznatiji kao "se je" dodji na ljeto u zapusteni East da osjetis malo kako se zivi 24 sata na dan i kako se turisti dive simbolu Mostara i njegovoj istoriji. Niko ne pita za mepas mall. Pozdrav matani bjelocarapani samo nastavite uzivam kad vas karam argumentima pred subotnju redaljku prascica :tralala:
da tebe pitaju sta si po obrazovanju ti bi rekao mostarac.istina je da su zapadni dio mostara naselili pojedini seljaci,ali to je nista u odnosu na mumine u istocnom dijelu mostara koje su dosle iz nevesinja,gacka,stoca itd.u nas je ostalo mostarskog liskaluka i ciganluka puno vise nego u vas.za nas tim navijaju ljudi svih vjera.hvala ti sto se sjetis neke moje greske iz davnih vremena,kompleksasu ;)

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 17:51

Dobri su ti argumenti,kad treba pričati sta je bilo prije,onda je čitava Hercegovina bila za Velež i to su ti bili dani ponosa. A danas ti baka i did smetaju i seljaci su.......koji si ti supljak. :urnebes:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 maj 2014, 17:51

Saurman je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:
century je napisao/la:Ma ne treba vam dat licencu dok ne vratite stadion Velezu.Okupatori

Što veležu??? Jeli njegov stadon?
Naravno da je Veležov stadion.Savez i grad Mostar su davno trebali reagovati i vratiti stadion Veležu.
Ma pusti brate to je kvaziklubic koji nikada nista nije stvorio. Klub koji nema istorije,koji je ukrao tudji stadion,samo kupio kopacke dresove i stucne poceo igrat lopte. Nista vrijedno rasprave. Yebo stadion mi smo na njemu ostvarili najvece uspjehe i kucali ga sa 40 milja. Isto ko kad karas neku trebu pa kad se zasitis sutnes je drugom. Ovde su oni ti koji su dobili kosti jer ce nas stadion vremenom biti sve bolji i bolji
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 06 maj 2014, 17:57

Kako rade kompleksi kod barbika, umrijet cete od ljubomore, to kod vas je bolest jer tolika kolicina zavisti je nemoguca..
Jos ova riba konta da je zayebana i da nas "kara argumentima" :crazy:
Ustvari je
slika
. Od tih turista ce imati koristi tako sto ce isprositi koju markicu da moze platiti internet i glumiti zayebanog...

Jadnici i pacenici.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 17:57

werly je napisao/la:
da tebe pitaju sta si po obrazovanju ti bi rekao mostarac.istina je da su zapadni dio mostara naselili pojedini seljaci,ali to je nista u odnosu na mumine u istocnom dijelu mostara koje su dosle iz nevesinja,gacka,stoca itd.u nas je ostalo mostarskog liskaluka i ciganluka puno vise nego u vas.za nas tim navijaju ljudi svih vjera.hvala ti sto se sjetis neke moje greske iz davnih vremena,kompleksasu ;)
Zna se ko je otišao točnije ko se skandinavskom dijasporom dići. Da ima seljaka ima i neka ih,pa nije Mostar odmah postao grad od 100 tisuća stanovnika. Osim ako ih pastrmka nije pravi ali to su onda napola Peruanci,španjolske,danci i dankinje :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 maj 2014, 17:57

Taj kvaziklubic je prvo mostarski klub. Sad ti mozes i dalje nastavit sipat supljake, ali povijest sama govori za sebe.

Ono sto je @1452 napisao je fascinantno i treba se vise puta ponovit. 45' je bila davno, tad' kao nogomet nije bio bitan pa cem oto zaboravit onako. To sto se Zrinjskom, njihovim igracima i navijacima tada uradilo je nesto najgore sto se ikome moze dogodit. Oduzeta moguca povijest, a vecina se s tim sprda sa strane... E nece moci.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 17:59

A zar ti nisi navijac Dinama? :mrgreen: Sto se mijesas ljudima u raspravu...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 18:01

CroCop je napisao/la:Kako rade kompleksi kod barbika, umrijet cete od ljubomore, to kod vas je bolest jer tolika kolicina zavisti je nemoguca..
Jos ova riba konta da je zayebana i da nas "kara argumentima" :crazy:
Ustvari je
slika
. Od tih turista ce imati koristi tako sto ce isprositi koju markicu da moze platiti internet i glumiti zayebanog...

Jadnici i pacenici.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Preduhitrio si me majstore,obukao bi 100 japanki samo da mi se ovo ne desi.......

Skuplja "zelezo" za knauf arenu :bow:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 maj 2014, 18:01

I jos te njihove fore sa seljacima. Neka ih, sta ima veze. Kao sprdaju se s Capljinom, Ljubuskim, Grudama, a dice se s navijacima iz Jablanice, Nevesinja i slicnima. Paradoks, kazem ja :kafa: .

@sarajlic
Ne navijam za GNK.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 18:08

Tek je utorak :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.