Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobro kako ti kazes,komsija prosli put vi nas evo sad mi vasskoroalen je napisao/la:Na pdf-u, ne skupštini kluba. I ja ću uvijek reći, bolje i Zrinjski i Borac i Sloboda, nego vi. Samo za vas protiv Širokog navijam. Al ne doliči da se na skupštini kluba govori "bolje Zrinjski nego cigani".SoulEclipsee je napisao/la:Prije 2 godine na vašem podforumu se pisalo u smislu bolje da Zrinjski osvoji nego kone..tako daElCartel11 je napisao/la:Kaje izbicemo him titulu bolje da osvoji Zrinjski nego cigani. Dodje derbi klepimo jih 3:0 onako nabrijane i u punom sastavu
Čekaj, rekao sam "Sloboda" u kontekstu osvajanja nečeg? Još sam ošamućen nakon sinoćnjeg poraza.
Pa imamo i mi 2 poraza viseRokoko87 je napisao/la:svrakino
Znaš li sad da imamo dvije pobjede više u derbiju
Vjeruj da je i meni to drago, i pored ove blamaže. Sjećam se jedne godine, kvota na 0-1 gol na derbiju 1.30 bila.SoulEclipsee je napisao/la: dobro kako ti kazes,komsija prosli put vi nas evo sad mi vasnema onih dosadni derbia gdje vidimo jedva sansu a kamoli gol.Polako se vraca stari sjaj derbija
Pa jednom je kvota na X bila 1.70skoroalen je napisao/la:Vjeruj da je i meni to drago, i pored ove blamaže. Sjećam se jedne godine, kvota na 0-1 gol na derbiju 1.30 bila.SoulEclipsee je napisao/la: dobro kako ti kazes,komsija prosli put vi nas evo sad mi vasnema onih dosadni derbia gdje vidimo jedva sansu a kamoli gol.Polako se vraca stari sjaj derbija
Sinoć sam na našem PDFu pisao, na zadnjih pet derbija zabijeno više golova nego na 17 derbija u nizu od maja 2012. do aprila 2017. Definitivno obećavajuće.
Sofi Marinova da treštiElCartel11 je napisao/la:Jeri dizel?MocMahale444 je napisao/la:
UmorniBosniaBoston je napisao/la:Dobro tvrdi tobe.Dobili su pitari ovaj derbi samo ih je malo stalo
Pidro nije igrao.Osim13 je napisao/la:UmorniBosniaBoston je napisao/la:Dobro tvrdi tobe.Dobili su pitari ovaj derbi samo ih je malo stalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.