FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jan 2014, 14:13

lafomamone je napisao/la:Da, ali isto tako je cinjenica da se tolikim pumpanjem u ekipu zbog titula PLBIH, cija je najveca vrijednost u mahalskom navijackom prepucavanju, apsolutno nista nije postiglo. Mozda bi Zeljeznicar prosao, recimo, Maribor da igralo na grbavici? Mislim da bi mozda prosli, do sad bar jednom, u grupe EL da se igralo na grbavici? Vama nije isto igrati na Kosevu i Grbavici, ovo je samo onako odokativno, bez i najmanje namjere da minimiziram vasu diminaciju u ligi zadnjih godina, niti bi da se prepucavam na tu temu
To je u neku ruku tacno opet, je kako kod da okrenes u malom okruzenju kao sto je Grbavica, sa navijacima kakve imas, sigurno mi imali duplo vise sanse na Grbavici nego na Kosevu.

EDIT: Da li neko moze reci koliko bi kostala izgradnja sljedeci objekata? Hvala (Ovi stadionu ispod su za mene najbolje opcija za nas a ujedno i najrealnija ako bi se ikada gradilo) Znam da su tribine Fulhamovog stadiona drvene (neke od njih), ali to se moze sve fino uraditi i bez drveta u nasem slucaju...

Craven Cottage Stadium - Fulham FC
slika

slika

Arsenal Stadium (Highbury)
slika

slika

slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jan 2014, 14:28

Craven Cottage Stadium i Highbury, kostali bi nas desetine milona.

1990' Higbury renoviran - 22.5 mil. funti to je cirka 45-47 miliona KM.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 jan 2014, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jan 2014, 14:33

Elegant je napisao/la:Craven Cottage Stadium i Highbury, pretjera ga ti.

Kostali bi nas desetine milona.
Mislim generalno, u odnosu na ARENE kakve su nam predstavljali ovo je mila majka!

Ovi stadioni primaju do 22.000 sto bi nama leglo pravo, a ono najbitnije cetvero fazni su.
Ja bi recimo uzeo ovu tribinu sa Crave Cottage Stadiuma i nama za sjever postavo. Istok i zapad sa Higbhbury, a jug bi ostavio u polugruznom sistemu, s tim da se stolice na donji dio postava, sreda sta treba i natkrio...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jan 2014, 14:39

Ovo su pusti snovi za nas, ne zanosi se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 jan 2014, 15:04

Dosadne su vam price, stadion cemo imati kad budemo imali drzavu
NO PYRO NO PARTY

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 jan 2014, 15:08

Buu je napisao/la:Dosadne su vam price, stadion cemo imati kad budemo imali drzavu
Ipak mislim da smo blize mi normalnom stadionu nego ova drzava normalnoj drzavi :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jan 2014, 15:14

Buu je napisao/la:Dosadne su vam price, stadion cemo imati kad budemo imali drzavu
U prevodu, nikad! :)

Prije ce Engleska docekati da ovaj sada postojeci Wembley renovira nego mi normalnu drzavu.. :mrgreen:

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 15:40

Joj kad počnu ubacivati slike stadiona iz Engleske i fol pitati koliko koštaju. A mi nemamo dati platu Bogičeviću i još gore raspravljati o tome. Katastrofa :arrow:
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 05 jan 2014, 17:49

Emir Ćutahija odlazi u kamp Liverpoola

http://fkzeljeznicar.ba/emir-cutahija-o ... oola/7687/" onclick="window.open(this.href);return false;

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 05 jan 2014, 19:09

slika

evo ga bez krova, idealan plan za Grbavicu 8-)

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jan 2014, 19:39

lafomamone je napisao/la:Da, ali isto tako je cinjenica da se tolikim pumpanjem u ekipu zbog titula PLBIH, cija je najveca vrijednost u mahalskom navijackom prepucavanju, apsolutno nista nije postiglo. Mozda bi Zeljeznicar prosao, recimo, Maribor da igralo na grbavici? Mislim da bi mozda prosli, do sad bar jednom, u grupe EL da se igralo na grbavici? Vama nije isto igrati na Kosevu i Grbavici, ovo je samo onako odokativno, bez i najmanje namjere da minimiziram vasu diminaciju u ligi zadnjih godina, niti bi da se prepucavam na tu temu
A radi cega se igra fudbal inace? Ili bilo koji drugi sport?
Ako ne zbog teznje da budes, prvi, najbolji, tamo gdje se takmicis i samim tim slag na tortu dodje pehar.

Ili mi ti reci radi cega se igra? Sta je cilj ako ne titula?

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

lafomamone
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la lafomamone » 05 jan 2014, 19:47

SarajlijaTM je napisao/la:
A radi cega se igra fudbal inace? Ili bilo koji drugi sport?
Ako ne zbog teznje da budes, prvi, najbolji, tamo gdje se takmicis i samim tim slag na tortu dodje pehar.

Ili mi ti reci radi cega se igra? Sta je cilj ako ne titula?

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Bojim se da me nisi shvatio:
namjere da minimiziram vasu diminaciju u ligi zadnjih godina, niti bi da se prepucavam na tu temu
Govorio sam o necemu drugom

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jan 2014, 20:19

Ma jok eto nemas,samo nista drugo ne rece osim sto minimaliziras.

Drazi mi je onaj nepismeni baCelonafan,sto lupa gluposti po vas dan,pa mu se covjek i issmije ponekad,nego ovi "upakovani" dobronamjerni pitari,ala dino fening selfie pored srusenog zapada.

Aj ba,to mozes,aldinu i ovoj djeci prodavati....

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 jan 2014, 20:50

SarajlijaTM je napisao/la:Ma jok eto nemas,samo nista drugo ne rece osim sto minimaliziras.

Drazi mi je onaj nepismeni baCelonafan,sto lupa gluposti po vas dan,pa mu se covjek i issmije ponekad,nego ovi "upakovani" dobronamjerni pitari,ala dino fening selfie pored srusenog zapada.

Ne znam sta hoces da ti kazem, kad su titule u pitanju ja s tobom nemam o cemu raspravljati, zeljeznicar je trofejni klub od Sarajeva i ja nemam sta da dodam ili oduzmem kad je to u pitanju. Nadam se da cemo vas preteci u narednim godinama, i to je to.
Medjutim hocu da kazem da titule u PLBIH, ovim navijackih prepucavanja po kafanama i forumima, i nemaju bas toliku vrijednost. Ako ti svi segmenti kluba ne napreduju ni klub ne napreduje, a zeljeznicar kao klub NE NAPREDUJE bez obzira na titule. Ne prave se jaki transferi, budzet se ne povecava, marketing skoro da i ne postoji, itd. kunem ti se da mi je najveca zelja da ova dva kluba budu najmocniji sportski kolektivi u zemlji, ne po imenima i po tradiciji nego bas onako stabilni i mocni, da grad gori kad je derbi, da se mjesecima prije podgrijava atmosfera, kao sto je nekad bilo. Prije dolaska malezijca, Olimpic je bio najpozeljniji poslodavac fudbalerima u ovom gradu, slozio se ti s tim ili ne tako je. E to je nesto o cemu ja pricam i zasto bas spominjem zelju, jer je imao sansu kao niko do sad da se digne, svi su uslovi postojali a zasto to nije tako ja ne znam. Ovo nije Beograd prijatelju, prepucavanja je ovdje bilo vazda ali mrznje nikad

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 05 jan 2014, 21:58

lafomamone je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Ma jok eto nemas,samo nista drugo ne rece osim sto minimaliziras.

Ne znam sta hoces da ti kazem, kad su titule u pitanju ja s tobom nemam o cemu raspravljati, zeljeznicar je trofejni klub od Sarajeva i ja nemam sta da dodam ili oduzmem kad je to u pitanju. Nadam se da cemo vas preteci u narednim godinama, i to je to.
Medjutim hocu da kazem da titule u PLBIH, ovim navijackih prepucavanja po kafanama i forumima, i nemaju bas toliku vrijednost. Ako ti svi segmenti kluba ne napreduju ni klub ne napreduje, a zeljeznicar kao klub NE NAPREDUJE bez obzira na titule. Ne prave se jaki transferi, budzet se ne povecava, marketing skoro da i ne postoji, itd. kunem ti se da mi je najveca zelja da ova dva kluba budu najmocniji sportski kolektivi u zemlji, ne po imenima i po tradiciji nego bas onako stabilni i mocni, da grad gori kad je derbi, da se mjesecima prije podgrijava atmosfera, kao sto je nekad bilo. Prije dolaska malezijca, Olimpic je bio najpozeljniji poslodavac fudbalerima u ovom gradu, slozio se ti s tim ili ne tako je. E to je nesto o cemu ja pricam i zasto bas spominjem zelju, jer je imao sansu kao niko do sad da se digne, svi su uslovi postojali a zasto to nije tako ja ne znam. Ovo nije Beograd prijatelju, prepucavanja je ovdje bilo vazda ali mrznje nikad
Uz svo poštovanje ti meni prijatelju bacaš na @arhimed89. Ne kažem da je to loše samo mi tako miriše ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jan 2014, 23:39

Znam da je off-topic, ali mi trebaju hitno neki odgovori pa neka admini oproste.

Da li ima ovdje neko od nase dijespore ko zivi i radi na podrucju kraljevine Norveske? Hvala unaprijed.

Ako ima, neka ide odgovor na PM!

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 06 jan 2014, 00:34

Da li neko zna sta je sa Anelom Alibasicem momak je potpisao za Zelju ali ga nigdje nema
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 jan 2014, 01:03

halconi je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:

Uz svo poštovanje ti meni prijatelju bacaš na @arhimed89. Ne kažem da je to loše samo mi tako miriše ;)
Realan covjek,svaka mu para vrijedi :mrgreen:

Da ne bude off sto se tice Gojka,mislim da ce se do 15 januara znati kakav je njegov status.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jan 2014, 01:19

Zakletva je napisao/la:Da li neko zna sta je sa Anelom Alibasicem momak je potpisao za Zelju ali ga nigdje nema
Ja mislim da nije ni potpisao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 06 jan 2014, 07:19

Ja mislim da je sad u Sarajevu, barem je trebo potpisat za njih.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.