FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 15 mar 2010, 17:37

Uklonio sam svoje,nisam vidio...

Teren ociscen i spreman za utakmicu
http://img203.imageshack.us/i/dsc00087nx.jpg/
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 mar 2010, 17:56

Los pravo, valjda ce doci sebi u ova dva dana ako ne bude padalo bjelo g.ovno il kisa...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 mar 2010, 17:57

Seyo_TM je napisao/la:Los pravo, valjda ce doci sebi u ova dva dana ako ne bude padalo bjelo g.ovno il kisa...
Sutra valjda kisa treba pasti navecer,ali u srijedu suncano najavljuju,ma teren nikad losiji nije bio od rata na ovamo,bar ja ne pamtim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 15 mar 2010, 19:00

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Los pravo, valjda ce doci sebi u ova dva dana ako ne bude padalo bjelo g.ovno il kisa...
Sutra valjda kisa treba pasti navecer,ali u srijedu suncano najavljuju,ma teren nikad losiji nije bio od rata na ovamo,bar ja ne pamtim...
Treba nova drenaža skroz ja mislim , jer kad je zadnji put to rađeno - 72' negdje...Al kad skontam šta sve treba uraditi glava zaboli..Ako mislimo igrati evropske utakmice, travnjak je prioritet stvarno.Kvalitetna pojačanja za Evropu naravno, al ovdje sam pod prioritetom više mislio na materijalnu konstrukciju :D ..Žujo : Odriješi kesu!!! 8-)
Željo - My first love!!!

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 15 mar 2010, 19:33

Ma za potrebe rekonstrukcije treba država da odriješi kesu, Grbavica, kakvu je Željo zaslužuje treba uložiti koji miliončić!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 mar 2010, 19:36

Nadam se jedno 10 000 ljudi naravno ukoliko bude lijepo vrijeme, daj boze da bude bez kise.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 15 mar 2010, 19:45

FC BAYERN je napisao/la:Nadam se jedno 10 000 ljudi naravno ukoliko bude lijepo vrijeme, daj boze da bude bez kise.
Radni je dan kume, odma smatraj pola raje da ce raditi, biti umorno, itd...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Urban

Post Postao/la Urban » 15 mar 2010, 19:47

Wert je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Nadam se jedno 10 000 ljudi naravno ukoliko bude lijepo vrijeme, daj boze da bude bez kise.
Radni je dan kume, odma smatraj pola raje da ce raditi, biti umorno, itd...

ja sam 100% siguran da ce u srijedu bit preko 10 000 na grbavici zivi bili pa vidjeli siguran sam :)
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 15 mar 2010, 20:39

Željovac je napisao/la:Jedan bivši igrač ŽELJE je bio zamoljen nedavno od jednog stranog kluba da ga pogleda. Igrali protiv Zrinjskog i dobili 2:1, on dao oba gola. Kaže da se nije trudio, da je bio nezainteresovan. A i čuo sam da se i na treninzima šeta po terenu, kao prava zvijezda. Jeste da ovo ne mora ništa da znači, ali govori dosta o njegovom karakteru, kao i ona gore slika. Ja sam ga jednom gled'o protiv kadeta Širokog i bio je loš. Jednom izaš'o na golmana sam i odlučio da odigra petom na igrača u goroj poziciji, bez ikakvog osjećaja i orjentacije. Ostatak utakmice se nije vidio. Ekstra bio neki visoki plavi veznjak, lijevak. Mislim da se Zolotić preziva i da je potpisao stipendijski ugovor. I bio je još jedan dominantan polušpic, brz, tehničar, al' ne znam kako se zove. Crna kosa, bijele kopačke. Elem, imamo još talenata, što je najvažnije.
...ali govori dosta o njegovom karakteru, kao i ona gore slika(svaka čast na ovome).Kada mu ugleda onu sliku nekako mi se smucio ali eto taj bi lako mogo propast tako mlad a kopuni se koda je BiH oslobodio,neka njemu na čast jer za karijeru treba imati i mozga a ne samo mišiće bez obzira dali kao sportista ili kao fizičar u ostalom boli me briga za njim necu više trošit riječi na njega neka mu je sa srećom i to je to...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 15 mar 2010, 20:45

Ovaj...nisam upratio, da li je neko napisao kad je utakmica. :?
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 mar 2010, 20:55

Kolko ima godina Semir Dip?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 mar 2010, 21:11

pa neznam vi kolko falite tog đipa meni bi igro u drugoj podtavi ali u pofalickom.Neznam adzem je strucnjak i jedan gospodin nebi dao da mu se ljenguza provllaci po ekipi i to tako.Neko je reko da je se nestto proturjecio amrau a tu se posteno zajebo jer sad i da hoce da igra u zelji nemoze pa da je c ronaldo ako amaru mangupa glumis onda on tebi nece glumit vec ce bit amngup nad tobom.ali ako je toliko los kolko govorite neznam kako je najboljui strjelac omladinske lige itd. :!: :?: :arrow: :D :D :D :D
svoj ti pos'o !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 mar 2010, 21:20

reci cu ti ja kako je najbolji strijelac. setka se i ceka loptu da mu neko gurne jer ima dobru veznu liniju. ako je slucajno neko ne gurne nema njega citavu utakmicu.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 mar 2010, 21:27

To sam ga ja ucio tako ja igram lopte kad se umorim ali sas ti vidjet kad ode na tu probu ima da trci ko gazela
svoj ti pos'o !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 mar 2010, 22:07

Ma pustite suplju gdje Dialiba sad ? Bio u Mursiji propo, sad u Belgiji negdje igra ne znam ni igrali :roll: Sta vam je jos je Dialiba izmislio za ovog fudbal i ako nemam pojma ko je taj Đip, al se on umislio konta neka igracina :roll: Ko visoko leti taj nisko pada.

Urban

Post Postao/la Urban » 15 mar 2010, 22:08

FC BAYERN je napisao/la:Ma pustite suplju gdje Dialiba sad ? Bio u Mursiji propo, sad u Belgiji negdje igra ne znam ni igrali :roll: Sta vam je jos je Dialiba izmislio za ovog fudbal i ako nemam pojma ko je taj Đip, al se on umislio konta neka igracina :roll: Ko visoko leti taj nisko pada.

dijaliba je u belgijskom klubu mechelen ako sam dobro napisao ja mislim da je to prva liga belgije
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 mar 2010, 22:14

Cinjenica je da je Dzip najbolji igrac u svojoj generaciji poslije Mahira Karica,ali on sad nije u Zelji.Dzip je prije ovoga isao na probu u Dinamo celnici Zagrepcana su rekli da nikad nisu imali brzeg igraca,ali s loptom je los tako da nije ostao u Dinamu.
AMAR OSIM!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 mar 2010, 22:15

kalimero je napisao/la:Cinjenica je da je Dzip najbolji igrac u svojoj generaciji poslije Mahira Karica,ali on sad nije u Zelji.Dzip je prije ovoga isao na probu u Dinamo celnici Zagrepcana su rekli da nikad nisu imali brzeg igraca,ali s loptom je los tako da nije ostao u Dinamu.
to ti je isto dovedes Bolta stavis ga na krilo i nek trci nema veze ako nezna sa loptom. moras brate znat sa loptom ako kontas da se proguras. nije sve u brzini.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 15 mar 2010, 22:16

kalimero je napisao/la:Cinjenica je da je Dzip najbolji igrac u svojoj generaciji poslije Mahira Karica,ali on sad nije u Zelji.Dzip je prije ovoga isao na probu u Dinamo celnici Zagrepcana su rekli da nikad nisu imali brzeg igraca,ali s loptom je los tako da nije ostao u Dinamu.
ti se onda drogiras ocito pa lik je totalno glup i nesposoban,nabacio sminke samo na sebe :( amar je sam rekao ja u zivotu glupljeg igraca nisam imao,nek ide i drago mi je da ide tatin sin

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 15 mar 2010, 22:17

FORZA ZELJO!
010 ISN'T JUST A CODE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.