Ma cak Pape to vidi.Thunderstruck je napisao/la:Iz Istočnog Sarajeva se vidi koliko je odbrana nestabilna.haxonja je napisao/la: Ma Nemanja fali, a kada vidim Browna...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma cak Pape to vidi.Thunderstruck je napisao/la:Iz Istočnog Sarajeva se vidi koliko je odbrana nestabilna.haxonja je napisao/la: Ma Nemanja fali, a kada vidim Browna...
E nemojmo sad pretjerivatCartman je napisao/la:Ma cak Pape to vidi.Thunderstruck je napisao/la:Iz Istočnog Sarajeva se vidi koliko je odbrana nestabilna.haxonja je napisao/la: Ma Nemanja fali, a kada vidim Browna...
nemoj toga molim te10.Skoro je napisao/la:Joj strah me da ne bude kao s Portom. Ko se sjeca Costhine?
ma gotovo je ovoRooney88 je napisao/la:Evo belaja !
Rekoh ti hehe sad lagano idemo daljeRooney88 je napisao/la:Iskreno se nadam se da hoces !red devil88 je napisao/la:Brate nesekiraj se bice to kako treba na poluvremenu cu doci i podjsjetiti te da smo mi ipak najjaci i najboljiRooney88 je napisao/la:Evo zasto me strah ! Smalling i Brown protiv Gignaca, Remya, Lucha .... Neznam zaista ! Da je Vidic tu bilo bi sve drugacije i lakse bih gledao tekmu. Ovako i nesmijem ! Daj boze da ova odbrana uspije !
haxonja je napisao/la:Brown a.k.a Gray, sivonja..Thunderstruck je napisao/la:Iz Istočnog Sarajeva se vidi koliko je odbrana nestabilna.haxonja je napisao/la: Ma Nemanja fali, a kada vidim Browna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.