Koja se maksimalno poveća, kada dođemo do lako ćemo.uNbx je napisao/la:Burić na nivou, fenomenalan. Što se igre tiče, počeli smo bit efikasniji u kontrama, a kad su tehničke greške u pitanju, i dalje prednjačimo u gluposti.

Moderator/ica: Pasha
Koja se maksimalno poveća, kada dođemo do lako ćemo.uNbx je napisao/la:Burić na nivou, fenomenalan. Što se igre tiče, počeli smo bit efikasniji u kontrama, a kad su tehničke greške u pitanju, i dalje prednjačimo u gluposti.
Poštovani gospodine u Vašem prvom postu, diskutujete o broju posjetilaca foruma, o ostalim komentarima neću diskutovati, nisu mi jasni Vaši motivi.Fagus501 je napisao/la:Sve manje ljudi na ovom forumu kako Nebi kada smo spali da igramo protiv ovih ribara Estonaca.O Sumanu je suvišno pisati totalna neznalica i uvlakas kako i Marković.Tercic,Prce,Karacic,Toromanovic,CelicaHarmandic,Savić Itd toga bi se i Estonija davno riješila.Onda trpanje na silu nekakvoj Vegara,Perića,Nuica Neznam koliko je Sumanu neko platio da ih gura,ali znam da ista znaju bili bi bar jednom spisku hrvatske bar širem.Jos dalje odakle na širem spisku igrači koji uopste nemaju kluba nije to prvi put,očito jak lobi.O igri kojoj je govorio ništa novo crna rupa svaku utakmicu Ništa novo.,
Kakvi motivi samo pišem svoje mišljenje o nekim stvarima,nemam motiva koda će ovo Suman citati pa će se nešto promjeniti..pozzEsport je napisao/la:Poštovani gospodine u Vašem prvom postu, diskutujete o broju posjetilaca foruma, o ostalim komentarima neću diskutovati, nisu mi jasni Vaši motivi.Fagus501 je napisao/la:Sve manje ljudi na ovom forumu kako Nebi kada smo spali da igramo protiv ovih ribara Estonaca.O Sumanu je suvišno pisati totalna neznalica i uvlakas kako i Marković.Tercic,Prce,Karacic,Toromanovic,CelicaHarmandic,Savić Itd toga bi se i Estonija davno riješila.Onda trpanje na silu nekakvoj Vegara,Perića,Nuica Neznam koliko je Sumanu neko platio da ih gura,ali znam da ista znaju bili bi bar jednom spisku hrvatske bar širem.Jos dalje odakle na širem spisku igrači koji uopste nemaju kluba nije to prvi put,očito jak lobi.O igri kojoj je govorio ništa novo crna rupa svaku utakmicu Ništa novo.,
Propali rukometas neki heheheEsport je napisao/la:Poštovani gospodine u Vašem prvom postu, diskutujete o broju posjetilaca foruma, o ostalim komentarima neću diskutovati, nisu mi jasni Vaši motivi.Fagus501 je napisao/la:Sve manje ljudi na ovom forumu kako Nebi kada smo spali da igramo protiv ovih ribara Estonaca.O Sumanu je suvišno pisati totalna neznalica i uvlakas kako i Marković.Tercic,Prce,Karacic,Toromanovic,CelicaHarmandic,Savić Itd toga bi se i Estonija davno riješila.Onda trpanje na silu nekakvoj Vegara,Perića,Nuica Neznam koliko je Sumanu neko platio da ih gura,ali znam da ista znaju bili bi bar jednom spisku hrvatske bar širem.Jos dalje odakle na širem spisku igrači koji uopste nemaju kluba nije to prvi put,očito jak lobi.O igri kojoj je govorio ništa novo crna rupa svaku utakmicu Ništa novo.,
Bravo,potpisujem ...Fagus501 je napisao/la:Sve manje ljudi na ovom forumu kako Nebi kada smo spali da igramo protiv ovih ribara Estonaca.O Sumanu je suvišno pisati totalna neznalica i uvlakas kako i Marković.Tercic,Prce,Karacic,Toromanovic,CelicaHarmandic,Savić Itd toga bi se i Estonija davno riješila.Onda trpanje na silu nekakvoj Vegara,Perića,Nuica Neznam koliko je Sumanu neko platio da ih gura,ali znam da ista znaju bili bi bar jednom spisku hrvatske bar širem.Jos dalje odakle na širem spisku igrači koji uopste nemaju kluba nije to prvi put,očito jak lobi.O igri kojoj je govorio ništa novo crna rupa svaku utakmicu Ništa novo.,
Možeš me demantirati .,Balicu!!!gradacac10 je napisao/la:Propali rukometas neki heheheEsport je napisao/la:Poštovani gospodine u Vašem prvom postu, diskutujete o broju posjetilaca foruma, o ostalim komentarima neću diskutovati, nisu mi jasni Vaši motivi.Fagus501 je napisao/la:Sve manje ljudi na ovom forumu kako Nebi kada smo spali da igramo protiv ovih ribara Estonaca.O Sumanu je suvišno pisati totalna neznalica i uvlakas kako i Marković.Tercic,Prce,Karacic,Toromanovic,CelicaHarmandic,Savić Itd toga bi se i Estonija davno riješila.Onda trpanje na silu nekakvoj Vegara,Perića,Nuica Neznam koliko je Sumanu neko platio da ih gura,ali znam da ista znaju bili bi bar jednom spisku hrvatske bar širem.Jos dalje odakle na širem spisku igrači koji uopste nemaju kluba nije to prvi put,očito jak lobi.O igri kojoj je govorio ništa novo crna rupa svaku utakmicu Ništa novo.,
U 18:30h.Enigma je napisao/la:u koliko je sati ?
18:30hEnigma je napisao/la:u koliko je sati ?
Samo nek nije Baho.legenda reala je napisao/la:Ja komentatora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.