FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iza nas još jedna šampionska godina
http://fkzeljeznicar.ba/iza-nas-jos-jed ... dina/7664/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/iza-nas-jos-jed ... dina/7664/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
nažalost svaka priča oko stadiona je ublehaška... kada je bio onaj intervju nume sa žujom, imao sam neku nadu da bi se onaj istok mogao napravit (oko 3miliona km).. ali sve su to bajke za sada.. ako bi se nesto i pravilo bolje je uloziti u teren ali to su sve mastarije, nema se novca ljudi.. a niti sposobnih ljudi u klubu za takvo nesto
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Koliko je potrebno para da se uradi teren kao u Zenici? Mislim da nam to ne bi bio toliki problem, uz one pare iz saveza (ako ih iko dobije...)
-
- Kontakt:
mislim da je u zenici ono kostalo preko 500.000 km, ako grijesim neka me neko ispraviInatSilanBosanski je napisao/la:Koliko je potrebno para da se uradi teren kao u Zenici? Mislim da nam to ne bi bio toliki problem, uz one pare iz saveza (ako ih iko dobije...)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
- Kontakt:
Ja mislim da je uredjenje terena u Zenici (drenaza, prskalice, "podno grijanje" i travnjak) kostalo oko milion km.fedeltafrotta je napisao/la:mislim da je u zenici ono kostalo preko 500.000 km, ako grijesim neka me neko ispraviInatSilanBosanski je napisao/la:Koliko je potrebno para da se uradi teren kao u Zenici? Mislim da nam to ne bi bio toliki problem, uz one pare iz saveza (ako ih iko dobije...)
Potpuna rekonstrukcija travnjaka (naka dva, tri sloja različitog materijala, drenaža, grijači, prskalice, trava),1300000km.Doduse tu j e i razglas bio u toj cijeni, tu su i f o telje za rezervne igrače.
-
- Kontakt:
Pa dobro sam ja napisao oko milion. Znam da je radjen i razglas, i "klupe" za rezervne igrace tako da je to oko milion. Nisam samo siguran da li su i mreze izmedju tribina i terena radjene u istoj rekonstrukciji.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa ako rekonstrukcija travnjaka toliko kosta, sta cemo onda mi sve moci napraviti sa 93.000 KM od UEFE po pitanju istog? 

Ma pustite pricu o stadionu i supljacima. Kajkut pregovarao sa Zeljom i Olimpikom. Ako ne nadje vani nista zavrsit ce u jednom od ova dva kluba. Istu je pricu pricao i Nijazu i Amaru.
Legenda Kluba Buki tuzio klub i dobio parnicu. Klub mu duzan isplatiti 10.000 maraka. Jos da javno ovako popljujem klub, kalendare i paketice. Mom je klipanu 14 godina u dobar cas pa nisam njemu paketicu uzeo nego od buraza malom. Ono je bruka. Ko god je ono pravio ono je sramota. Onaj paketic ima veze sa Zeljom koliko i Elektroprivreda. Skupo a nista nisacim.
Ko je onaj glavonja sto je primao narudzbe? Momak se nafurao kao da zlato dijeli. Bruka. Plava noc ili on druzenje sta je ono ba. Lakrdija. Usao sam bez ulaznice i pozivnice. Kad sam vidio par pjevaljki i onoga Fuada pjevaca pozlilo mi.
Prosli holidej market dosta bolje uradjen. Mislim da se ove godine dosta manje zaradilo. Iako klub tu nema fajde tu se zavrce kako ko stigne.
Legenda Kluba Buki tuzio klub i dobio parnicu. Klub mu duzan isplatiti 10.000 maraka. Jos da javno ovako popljujem klub, kalendare i paketice. Mom je klipanu 14 godina u dobar cas pa nisam njemu paketicu uzeo nego od buraza malom. Ono je bruka. Ko god je ono pravio ono je sramota. Onaj paketic ima veze sa Zeljom koliko i Elektroprivreda. Skupo a nista nisacim.
Ko je onaj glavonja sto je primao narudzbe? Momak se nafurao kao da zlato dijeli. Bruka. Plava noc ili on druzenje sta je ono ba. Lakrdija. Usao sam bez ulaznice i pozivnice. Kad sam vidio par pjevaljki i onoga Fuada pjevaca pozlilo mi.
Prosli holidej market dosta bolje uradjen. Mislim da se ove godine dosta manje zaradilo. Iako klub tu nema fajde tu se zavrce kako ko stigne.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kod Nijaza ce Kajkut 90%. Nece on potpisati na 2+1 kod nas, sigurno. Nijaz ce mu dati koliko trazi na 1+ ugovora. Uostalom, meni se nikako on ne svida kao igrac. Raja ga nesto voli i dize u nebesa, ali ja ga bas ne volim plaho.PL BiH -1 je napisao/la:Ma pustite pricu o stadionu i supljacima. Kajkut pregovarao sa Zeljom i Olimpikom. Ako ne nadje vani nista zavrsit ce u jednom od ova dva kluba. Istu je pricu pricao i Nijazu i Amaru.
Najvise bih volio da tuhmeno nekom Svraku, pa da produzimo sa Tomom ugovor.
Ja bi se samo na to boldirano osvrnuo ne prica se bezveze o tome prosla nam je aplikacija kod UEFE i dobili smo blizu pola miliona KM pomoci za poboljsanje uslova na stadionu u prvom planu ce se ulagati u teren kako sam cuo.PL BiH -1 je napisao/la:Ma pustite pricu o stadionu i supljacima. Kajkut pregovarao sa Zeljom i Olimpikom. Ako ne nadje vani nista zavrsit ce u jednom od ova dva kluba. Istu je pricu pricao i Nijazu i Amaru.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
a ovo legenda kluba buki je prestao biti kada je iz hajduka presao u zrinjski tu je ta rijec za njega prestala postojati kod menePL BiH -1 je napisao/la:Ma pustite pricu o stadionu i supljacima. Kajkut pregovarao sa Zeljom i Olimpikom. Ako ne nadje vani nista zavrsit ce u jednom od ova dva kluba. Istu je pricu pricao i Nijazu i Amaru.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma cuo sam da je Amar trazio da se ugrade sprice za teren. Ma budi pametan pa skontaj da li se isplati ulagati u stadion. Je li pametnije rusitimpa sv graditi? Ili malo po malo krpiti? I jedno i drugo je skupo.
Tako da se ne zamaram sa stadionom. Kad imam para platim za zapad kad nemam ponesem novinu da se ne isprljam na sjeveru jer ono nikad niko nije ni pomislio da ocisti.
Tako da se ne zamaram sa stadionom. Kad imam para platim za zapad kad nemam ponesem novinu da se ne isprljam na sjeveru jer ono nikad niko nije ni pomislio da ocisti.
- SarajlijaTM
Dok je još zujo bio tu, pricalo se o nekim skandinavskim stadionima koji imaju besprijekoran teren, sa svim zajebancijama, a pratece objekte montazne i pri tom IMAJU LICENCU ZA EVROPU!
Moguce da ce se to pokusati i kod nas abd
cudni smo mi, kao hocemo da zaradimo ko klub a slabo to sve radimo, ''onako fuserimo''. Samo da se nadovezemo na ovog lika sto govori o organizaciji SAHM- a pa i naseg FAN SHOPA kao hocemo lovu od navijaca a nemos broja nac da se ubijes.Evo licno ja otiso u utorak reko haj malo da sta uzmem, otiso u onu kuciu nema majice L za lijeka. Otiso na Grbavicu ista stvar nema 5 majica ukupno jbt popizdio. Skroz neprofesionalno znaci hocu da ostavim 20 KM nemam kome, eto bas tako i onda hoce lovu od raje stas uzet kad nema umjesto da uzimaju da ne moze nestati da uvijek ima ako nista brojeva al to mo mi samo nesto fuserimo zato i jest nam los marketing do bola i sigurno jos dosta raje bilo u mojoj kozi i eto ti sto slabo trgujes itd...
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
FAN shop nije potpuno vlasnistvo kluba, tako da klub ima samo manji dio zarade od prodaje navijackih rekvizita... Toliko o nasem marketingu... NO COMMENT...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Koliko koštaju ovi novi Joma duksevi? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Znam da je u Swe dozvoljena umjetna trava u prvenstvu sto mozda nebi bilo lose da se i kod nas dozvoli ili cak sto vise da savez sad od zarade na svjetskom to izfinansira kod klubova koji su zainteresovani za to. A mislim takodje da je vrijeme da fudbalski savez pocne postavljati strozije uslove za igranje u premijer ligi npr. minimum 3.000 sjedecih mjesta ili sl. i da najmanje 3 strane terena moraju imati tribine sa minimum po 500 sjedecih mjesta da se barem koliko toliko osjeti i primjeti da si na fudbalskom terenu. Ovakve tribine nebi trebalo biti problem srediti na svim terenima siom BIHSarajlijaTM je napisao/la:Dok je još zujo bio tu, pricalo se o nekim skandinavskim stadionima koji imaju besprijekoran teren, sa svim zajebancijama, a pratece objekte montazne i pri tom IMAJU LICENCU ZA EVROPU!

Inace popratnih objekata se moze nabavit za relativno nisku cijenu i ima ih http://www.megastil.net/balon.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.