RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Pobjedom protiv Tuzle ostajemo treći pred zadnju trećinu prvenstva i pred formiranje rasporeda u tom periodu. Sa treće pozicije nam je raspored stvarno dobar i može se napraviti kvalitetan rezultat u ovoj sezoni.
Protiv Tuzle se vraćaju Edo i Dino, tako da bi vezni red mogao biti malo agilniji. Dvije promjene koje bih volio vidjeti su Domić umjesto Dene i Peco umjesto Suljića. Domić je dosta brži od Zvone i puno je sigurniji na stoperu nego na lijevom beku.
Kup treba najozbiljnije shvatiti i veoma je važno izbaciti Široki zbog otvaranja te četvrte pozicije za Europu kroz ligu.
Protiv Tuzle se vraćaju Edo i Dino, tako da bi vezni red mogao biti malo agilniji. Dvije promjene koje bih volio vidjeti su Domić umjesto Dene i Peco umjesto Suljića. Domić je dosta brži od Zvone i puno je sigurniji na stoperu nego na lijevom beku.
Kup treba najozbiljnije shvatiti i veoma je važno izbaciti Široki zbog otvaranja te četvrte pozicije za Europu kroz ligu.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Igra nam i remi protiv Tuzle za trece mjesto. Jedino ne igra ako Sarajevo dobije Igmana 8:0aimar21 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:28Pobjedom protiv Tuzle ostajemo treći pred zadnju trećinu prvenstva i pred formiranje rasporeda u tom periodu. Sa treće pozicije nam je raspored stvarno dobar i može se napraviti kvalitetan rezultat u ovoj sezoni.

Ali i ne pomisljati na to. Poslje ispustenih demona danas sljedece nebi mogao podnijeti

ŠutiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:36Igra nam i remi protiv Tuzle za trece mjesto. Jedino ne igra ako Sarajevo dobije Igmana 8:0aimar21 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:28Pobjedom protiv Tuzle ostajemo treći pred zadnju trećinu prvenstva i pred formiranje rasporeda u tom periodu. Sa treće pozicije nam je raspored stvarno dobar i može se napraviti kvalitetan rezultat u ovoj sezoni.
Kup treba najozbiljnije shvatiti i veoma je važno izbaciti Široki zbog otvaranja te četvrte pozicije za Europu kroz ligu.![]()
Ali i ne pomisljati na to. Poslje ispustenih demona danas sljedece nebi mogao podnijeti![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nalazimo se na trećem mjestu i bježimo puna dva boda ekipi koja ima čak 8 poraza na 21 utakmici
Mi na posljednjih 11 utakmicama imamo 6 remija i 1 poraz te 4 pobjede.
Tuzla se mora pobijediti.

Mi na posljednjih 11 utakmicama imamo 6 remija i 1 poraz te 4 pobjede.
Tuzla se mora pobijediti.
Republika Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Remi u Citluku i dvije pobjede kuci za polufinale kupa i povratak na pobjednicki kolosijek
U posljednje četiri utakmice smo bez pobjede, a pomakli smo sa četvrtog na treće mjesto i čak povećali prednost

Najluđa liga na svijetu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kakav remi, ne znam kako bi to dežurni kritičari preživjeli...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:36
Igra nam i remi protiv Tuzle za trece mjesto. Jedino ne igra ako Sarajevo dobije Igmana 8:0![]()
Ali i ne pomisljati na to. Poslje ispustenih demona danas sljedece nebi mogao podnijeti![]()

Šalu na stranu, Tuzla je ozbiljna ekipa i tako je treba i shvatiti. Sa pristupom kao danas, svaka ekipa nas može dobiti.
Prije svega, fokus treba staviti na srijedu, pa tek poslije razmišljati o Tuzli. Dobar rezultat protiv Širokog mora biti prioritet.
City of sunshine... MUSVDG
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Inače, da ne pljujemo stalno fb komentatore, konačno neko pametan, Ibrulj na fb 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Baš sam htio kao argument uzeti da imamo sreće jer su drugi loše kad tamo

Sezona 22/23 - trećeplasirana ekipa imala 10 a četveroplasirana ekipa 11 poraza (33 utakmice)
Sezona 21/22 - trećeplasirana ekipa imala 5 a četveroplasirana ekipa 13 poraza (33 utakmice)
Sezona 20/21 - trećeplasirana ekipa imala 4 a četveroplasirana ekipa 8 poraza (33 utakmice)
Sezona 19/20 - trećeplasirana ekipa imala 6 a četveroplasirana ekipa 6 poraza (33 utakmice)
Sezona 18/19 - trećeplasirana ekipa imala 5 a četveroplasirana ekipa 11 poraza (33 utakmice)
Zanimljiva liga, ujednačena, niko nema tog nekog spektakularnog kvaliteta koji čini veliku razliku na terenu. Bilo bi još zanimljivije da suci sude kako treba.
Nama je Tuzla jako bitna, pobjeda je imperativ.
Zadnja izmjena: Xenophon, dana/u 03 mar 2024, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Neko mi rece da je Hasanovic spreman da krene trenirati sa ekipom vec u aprilu. Tacno?
Ako je tacno, to ce nam biti najvece pojacanje za narednu sezonu abd. Momak koji srcem igra za rodjene.MostarskiVelez je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:31Neko mi rece da je Hasanovic spreman da krene trenirati sa ekipom vec u aprilu. Tacno?

-
- Kontakt:
Kako mislis najvece pojacanje za narednu sezonu kad mu nije ponudjen novi ugovor?AlemC85 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:33Ako je tacno, to ce nam biti najvece pojacanje za narednu sezonu abd. Momak koji srcem igra za rodjene.MostarskiVelez je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:31Neko mi rece da je Hasanovic spreman da krene trenirati sa ekipom vec u aprilu. Tacno?![]()
![]()

-
- Kontakt:
Znaš, nikad mi neće biti jasno da ne možeš kritikovati igru i zalaganje ekipe. To zavisi od utakmice do utakmice, ili jest na nivou ili nije.
Naravno pojavila se sada masa ljudi koja prati Velež i cijenim to jer masovnost je bitna u svakom procesu pa tako i u rastu i razvoju kluba.
Jucer su igrali kao pi.de obicne i to ne mijenja ništa u mojoj ljubavi prema klubu niti u mišljenju da je Klafurić odličan trener i da leži našem stilu kako trenutno tako i kroz historiju.
Ali ne, ne možeš dati konstruktivnu kritiku jer pođu te pratiti mazlumi kao sto su karcici, omer akut a sa druge strane te pođu yebat pojedinci sa ,,navijaci veleza a ne rezultata itd”.
Šabani jedni, KONSTRUKTIVNA KRITIKA NIJE ISTO KAO KRITIKA KOJA TJERA LJUDE OD KLUBA.
I ja, onaj mi brani Zvonu, ne brani ga, ne može biti u prvih 11 da se rodio na vrh planine Velež.
Podrška Kevelju, upravi, Klafuriću.
Naravno pojavila se sada masa ljudi koja prati Velež i cijenim to jer masovnost je bitna u svakom procesu pa tako i u rastu i razvoju kluba.
Jucer su igrali kao pi.de obicne i to ne mijenja ništa u mojoj ljubavi prema klubu niti u mišljenju da je Klafurić odličan trener i da leži našem stilu kako trenutno tako i kroz historiju.
Ali ne, ne možeš dati konstruktivnu kritiku jer pođu te pratiti mazlumi kao sto su karcici, omer akut a sa druge strane te pođu yebat pojedinci sa ,,navijaci veleza a ne rezultata itd”.
Šabani jedni, KONSTRUKTIVNA KRITIKA NIJE ISTO KAO KRITIKA KOJA TJERA LJUDE OD KLUBA.
I ja, onaj mi brani Zvonu, ne brani ga, ne može biti u prvih 11 da se rodio na vrh planine Velež.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Bravo fudbalfudbal
Nekada radi takvih covjek pozeli da odu ovi ljudi i da se vrate bivsi grobari sa kojim nas je guzila svaka selendra u kojoj se sutala lopta. Pa onda opet razmislis zasto to jer takvi ni tada nisu bili uz klub i sve to prozivljavali. Zato i od mene ogromna podrska Kevelju Klafuricu i svima. Fudbal je takav mora biti padova i losih trenutaka ali vratiti cemo se brzo jer idemo ispravnim putem

Nekada radi takvih covjek pozeli da odu ovi ljudi i da se vrate bivsi grobari sa kojim nas je guzila svaka selendra u kojoj se sutala lopta. Pa onda opet razmislis zasto to jer takvi ni tada nisu bili uz klub i sve to prozivljavali. Zato i od mene ogromna podrska Kevelju Klafuricu i svima. Fudbal je takav mora biti padova i losih trenutaka ali vratiti cemo se brzo jer idemo ispravnim putem

Treba imati na umu da mnogi igrači koji su dovedeni od strane Jusufbegovića imaju ugovor i nije jednostavno 'otjerati' ih.
Tako da malo razumjevanja i sa te strane, od Džafića pa nadalje.
Da bi izbjegli ove situacije treba postojećem treneru dati priliku da filtrira i stvori ekipu kako njemu odgovara, za šta je potrebno najmanje dvije sezone.
Ljudi komentarišu i pišu kao da je sve na klik, ovog dovedi onog otpusti. Malo realnosti nije na odmet
Tako da malo razumjevanja i sa te strane, od Džafića pa nadalje.
Da bi izbjegli ove situacije treba postojećem treneru dati priliku da filtrira i stvori ekipu kako njemu odgovara, za šta je potrebno najmanje dvije sezone.
Ljudi komentarišu i pišu kao da je sve na klik, ovog dovedi onog otpusti. Malo realnosti nije na odmet
-
- Kontakt:
Ispade da je greska bila sto su Mahmica na posudbu poslali, kakav god da je i sa jednom nogom je bolji od zvonica.. al haj jbg, istrpit nekako valjda ce brzo i iranac bit spreman
Zivim za dane kad budem citao objave o napustanju kluba od strane zvonica, sikala, halilovica, suljica, dzafica, domica..
Zivim za dane kad budem citao objave o napustanju kluba od strane zvonica, sikala, halilovica, suljica, dzafica, domica..
- crveniratnik
- Kontakt:
Kada Iranac dobija dozvolu? Prica li se ista?
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
fudbalfudbal je napisao/la: ↑04 mar 2024, 13:14Znaš, nikad mi neće biti jasno da ne možeš kritikovati igru i zalaganje ekipe. To zavisi od utakmice do utakmice, ili jest na nivou ili nije.
Upravu si prijatelju,
Svi vidimo da Zvona više ne može, iz utakmice u utakmicu kiksa, njemu svaka čast što je do sad napravio, dosta je dao za Velež.
Došao je trenutak da sam sebi kaže da je kraj, nek ga prebace sa omladincima da radi ili neku drugu funkciju.
Još kad počnem čitati ova pljuvanja na trenera Klafija i upravu, bez komentara ostanem, kakvih paćenika ima.
Klafi uz tebe smo uz poraze i pobjede!!!
Još ova priča o “našoj djeci” i toj ljubavi prema klubu, u stručnom štabu imamo Avdu, Jazu, Merzića, kondicioni Jazvin, svi su naši, šta vam još treba??????
Klafurić kad je stigao mogao je rastjerati pola navedenih, ali srećnom nije.
Okrenimo se novim utakmicama, srijeda Siroki, vikend Tuzla, nadamo se pobjedama.
SVI NA STADION PROTIV TUZLE!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.