FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Marjan Antolovic nije vise clan Legije, raskinuo prije 2 tjedna, bio 5-ti golman tamo, kakve oni golmane imaju kada je Marjan bio 5-ti.?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
Ko se pojacao, pa Olimpic se svaki put pojaca pa nikad nista.zlatandr je napisao/la:Ne svidja mi se kako ovo ide sve, pitari jamili lovu, Olimpic se strasno pojacao a kod nas nista se ne dasava, i ovaj kadar sto imamo se lagano rasipa. ne brani se titula tako
Nemojte nasjedati na udare, mi jesmo u krizi ali smo na pravom putu, sto pokazuje i tabela i broj igraca poniklih u nasem klubu.
Ako je Bogicevic pojacanje pored Torlaka i Regoje, i Zeba koji je u godinu promijenio 3 kluba i nigdje nije valjo.
Meni je pojacanje Damir Sadikovic i nasi klinci, a pun ih je klub.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ima dogovornih igraca neki ce doci na pocetak priprema! Strpljenja
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
U ovoj ligi je iluzorno govoriti o pojacanjima, pojacanje kao termin treba ukinuti jer koga god dovedes u rangu je sa postojecim igracem ili ispod njegovog ranga, Kerla vjerovatno sad nije nista losiji od Bogicevica, a najvece je pojacanje ako ti neko ostane. dobrog mladog igraca ne mozemo nafatat jer nemamo para jedino ako se zakaci neki free agnet i za dzabe ga vrbujemo, jedino pojacanje za ove lige se treba traziti u nekom dobro igracu tipa Zeke Turkovica i Mirse Beslije koji zeli da se vrati iz inostranstva i da igra ovde za klikere da ti malo unese mira u ekipu, a ovo neke polovnjake dovodit se ne isplati, jer ce ti bit isto sa njima il sa juniorima.
Nemoj se provaljivati majke ti da Zeba nije pojačanje. Ovi malci samo talenti, nisu pojačanja nikakva. Ne provaljuj se.bhsport je napisao/la:Ko se pojacao, pa Olimpic se svaki put pojaca pa nikad nista.zlatandr je napisao/la:Ne svidja mi se kako ovo ide sve, pitari jamili lovu, Olimpic se strasno pojacao a kod nas nista se ne dasava, i ovaj kadar sto imamo se lagano rasipa. ne brani se titula tako
Nemojte nasjedati na udare, mi jesmo u krizi ali smo na pravom putu, sto pokazuje i tabela i broj igraca poniklih u nasem klubu.
Ako je Bogicevic pojacanje pored Torlaka i Regoje, i Zeba koji je u godinu promijenio 3 kluba i nigdje nije valjo.
Meni je pojacanje Damir Sadikovic i nasi klinci, a pun ih je klub.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
I ja, kad bih birao u neku svoju ekipu, uvijek bih prije Dadu izabrao nego Zebu.
Da se razumijemo, malo ko, mozda niko, u ovoj ligi zna lopte kao Zeba.Medjutim, mislim da je Zeba poodavno odigrao s b oje najbolje utakmice u pl.Od posljednje polusezone u Želji, evidentan je pad motivacije kod njega.A bez toga, mozes biti Ronaldinjo, nema fajde.To se pokazalo u njegovim igrama u klubovima nakon odlaska iz Želje.
Dado Sadikovic je igrac kakav se odavno nije pojavio na ovim prostorima. Da mu Bog da zdravlja, ja u njemu vidim Zlatana Bajramovica
.
Da se razumijemo, malo ko, mozda niko, u ovoj ligi zna lopte kao Zeba.Medjutim, mislim da je Zeba poodavno odigrao s b oje najbolje utakmice u pl.Od posljednje polusezone u Želji, evidentan je pad motivacije kod njega.A bez toga, mozes biti Ronaldinjo, nema fajde.To se pokazalo u njegovim igrama u klubovima nakon odlaska iz Želje.
Dado Sadikovic je igrac kakav se odavno nije pojavio na ovim prostorima. Da mu Bog da zdravlja, ja u njemu vidim Zlatana Bajramovica
.
Zebu je Amar otjero, nije uspio u Splitu, ni Olimpiji, mozda je Olimpicu pojacanje, nama nije.TimeLine je napisao/la:
Nemoj se provaljivati majke ti da Zeba nije pojačanje. Ovi malci samo talenti, nisu pojačanja nikakva. Ne provaljuj se.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Samo jedno pitanje , kad bi neki milijarder kupio zeljeznicar , dali to znaci da je njegov i stadion kao sve objekte sto pripadaju zeljeznicarru ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- moustapha
- Kontakt:
Ma jok, kupio bi samo dugove.lucif3R666 je napisao/la:Samo jedno pitanje , kad bi neki milijarder kupio zeljeznicar , dali to znaci da je njegov i stadion kao sve objekte sto pripadaju zeljeznicarru ?

Naravno da mu je u interesu da kupi sve u kompletu, pogotovo ako stadion ima dobru lokaciju, kao sto Grbavica realno i ima.
#divovi
Amar nije Zebu otjerao zato što nije igrač, već iz davno poznatih razloga koje ne želim spominjati. Zeba je za ovu ligu i više nego pojačanje. Da mi sad imam Bogdo Zebu, ubjedljivo bi bili prvi.bhsport je napisao/la:Zebu je Amar otjero, nije uspio u Splitu, ni Olimpiji, mozda je Olimpicu pojacanje, nama nije.TimeLine je napisao/la:
Nemoj se provaljivati majke ti da Zeba nije pojačanje. Ovi malci samo talenti, nisu pojačanja nikakva. Ne provaljuj se.
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 27 dec 2013, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
- Kontakt:
pa pitam da li je zemljiste kao i stadion zeljin 1/1 to pitammoustapha je napisao/la:Ma jok, kupio bi samo dugove.lucif3R666 je napisao/la:Samo jedno pitanje , kad bi neki milijarder kupio zeljeznicar , dali to znaci da je njegov i stadion kao sve objekte sto pripadaju zeljeznicarru ?![]()
Naravno da mu je u interesu da kupi sve u kompletu, pogotovo ako stadion ima dobru lokaciju, kao sto Grbavica realno i ima.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Golman kateda Željezničara i kadetske reprezentacije BiH Emir Čutahija dobio je zvaničan poziv engleskog premijerligaša i višestrukog prvaka Evrope Liverpoola da trenira u kampu slavnog kluba.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
-
- Kontakt:
Izvor?k3lla je napisao/la:Golman kateda Željezničara i kadetske reprezentacije BiH Emir Čutahija dobio je zvaničan poziv engleskog premijerligaša i višestrukog prvaka Evrope Liverpoola da trenira u kampu slavnog kluba.
Grbavica naš je Hram!!!
dnevne novineRiverPlate je napisao/la:Izvor?k3lla je napisao/la:Golman kateda Željezničara i kadetske reprezentacije BiH Emir Čutahija dobio je zvaničan poziv engleskog premijerligaša i višestrukog prvaka Evrope Liverpoola da trenira u kampu slavnog kluba.

-
- Kontakt:
daRiverPlate je napisao/la:On je jedan od onih što je potpisao ugovor?
-
- Kontakt:
Samo da ne ode za male parek3lla je napisao/la:daRiverPlate je napisao/la:On je jedan od onih što je potpisao ugovor?

Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Ovo je najbolji dokaz da se itekako cijene talenti bez obzira da li su džaba ili su potpisali za svoj klub. Čak štaviše ako potpišu za svoj klub onda ga i drugi više cijene jer je očigledno da ga cijene i u njegovom klubu (gdje je ponikao) a obično se najmanje obraća pažnja na vlastite igrače. Tako je to i u firmama. Rijetko se povećava plata kad radiš u jednoj firmi duže vremena ali kad prelaziš negdje cijena je veća. Ako nemaš posla daju ti manju lovu.RiverPlate je napisao/la:Samo da ne ode za male parek3lla je napisao/la:daRiverPlate je napisao/la:On je jedan od onih što je potpisao ugovor?, a veliki je potencijal!
izgleda da imamo seme, relacije sa Liverpulom 

-
- Kontakt:
jel istina da je Dželo dobio nogu, da na njegovo mjesto dolazi onaj lik sto ima platu 20 hiljada od osiguranja?pile87 je napisao/la:Ima dogovornih igraca neki ce doci na pocetak priprema! Strpljenja
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!