Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 mar 2011, 14:54

Mourinho ljut na raspored LFP..
slika

"Neki klubovi igraju u utorak LP, a tekma u ligi ih ceka u nedalju" znase na koga je mislio :mrgreen:

Mi u srijedu imamo tekmu protiv OL, a u subotu nas ceka tekma protiv tj. derbi protiv Atl.Madrida, mene nemogu prevariti.. 8-) Dok neki su igrali LP u utorak, znaci uvijek imaju dan vise, a 24h su jako bitna..
Mene nemogu prevariti, to je strategija koji su primijenili par puta posle tekmi u kupu i LP, dok drugi neprolaze tako..
Neki ljudi bi zeljeli dase liga zavrsi sada.

"Istina je da razmisljam da u derbiju protiv Atl.Madrida izvedem rezervni tim, sa tim da Ikera Casillasa uopce necu staviti na listu "

Mourinho je nastavio, o mozda dase odmaramo kod kuce, pa pred tekmu sastanemo se oko 18h, a u 20h je odigramo..
KRALJ :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 mar 2011, 15:07

Ma bježi, imam osjećaj da bi nam se Monaco desio kad bi izvukli Schalkea, kad nam je Morientes kulturno za 4 - 2 dao pogododak, i od te godine nikako da prođemo dalje u Lp...
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 11 mar 2011, 15:31

LBJ MVP je napisao/la:Ja sanjam o Schalkeu u LP.Odigramo neriješeno prvu u goostima i na ESB Raul zabije gol u zadnjoj minuti :)
I S04 prođe :D
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 mar 2011, 15:41

Prvo mi se nesvidja sto raspravljamo koga cemo dobiti...
Ja bi Salke ja bi ovog...
JA bi Lyon prvo...6x(Juventus,Arsenal,Bayern,Roma,Liverpool,Lyon) dovoljno i previse puta smo se opekli..

Sto je ovaj put drugacije?
bolji igraci? dalo bi se raspravljati
slabiji protivnik? ne,isti protivnik
Mourinho? pa bio i Capelo ebo ga ja,i Pelegrini je odveo zutu podmornicu skoro do finala LP ne vidim da je to do trenera..

Zato polahko,bez nekih petardih ili prica da bi voljeli vidjeti Raula kako igra na ESB,Raul ce igrati jos dvije utakmice mi tek trebamo da obezbijedimo nove dvije...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 11 mar 2011, 17:00

Raul_64 je napisao/la: Zato polahko,bez nekih petardih ili prica da bi voljeli vidjeti Raula kako igra na ESB,Raul ce igrati jos dvije utakmice mi tek trebamo da obezbijedimo nove dvije...
Potpis
Ljudi,pa opekli smo se toliko puta zbog takvih stavova. Pa mislim da je krajnje vrijeme da prestanemo.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 11 mar 2011, 19:01

Dugo nisam vidio Realovce sa objektivnojim i ispravnijim stavovima......
PS:nadam se da ce te proci lyon
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 mar 2011, 19:06

Ja se ne bojim Lyona i 99,9% sam uvjeren da cemo proci, sta cu tu prosipat neku laznu ko lafo objektivnost, kada znam da ce ovaj tim razbit i samo razbit Lyona. Mislim da vec mozemo razmisljati o cevrtfinalu, u kojem bi volio Barcu.

Jedino ako je ovo istina... Cristiano se reserva para el Lyon
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 mar 2011, 19:21

Portillo je napisao/la:Ja se ne bojim Lyona i 99,9% sam uvjeren da cemo proci, sta cu tu prosipat neku laznu ko lafo objektivnost, kada znam da ce ovaj tim razbit i samo razbit Lyona. Mislim da vec mozemo razmisljati o cevrtfinalu, u kojem bi volio Barcu.

Nismo vala od razbijanja u osmini finala, tko god bio s druge strane.. :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 mar 2011, 19:23

Toxicity je napisao/la: Nismo vala od razbijanja u osmini finala, tko god bio s druge strane.. :mrgreen:
Vjeruj meni druze, ovaj put ce bit kako ja kazem, a ja sam uvijek upravu 8-)

Sutra se nadam Morati, bar 2. minute da dobije 8-)

Nego ja ne kontam uz pomocu kakvih filmskih trikova Hercules misli dovesti sada Pedra Leona?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 mar 2011, 19:43

Portillo je napisao/la:jeruj meni druze, ovaj put ce bit kako ja kazem, a ja sam uvijek upravu 8-)
:lol: :lol:

sabur...jedna pod jedna,nije to lazna skromnost..
I prosle godine je bilo isto,i godinu prije toga,i godinu prije toga...
polahko...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 11 mar 2011, 19:54

Portillo je napisao/la:Ja se ne bojim Lyona i 99,9% sam uvjeren da cemo proci, sta cu tu prosipat neku laznu ko lafo objektivnost, kada znam da ce ovaj tim razbit i samo razbit Lyona. Mislim da vec mozemo razmisljati o cevrtfinalu, u kojem bi volio Barcu.

Sto jel to hocete jos jednu petardu ahhahaahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 mar 2011, 19:56

U Realu trebaju moliti Boga da u slučaju prolaska ne izvuku Barcu, em su kvalitetniji od Reala duplo em će biti napaljeni tako da im nebi ginula ni sedmica. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 mar 2011, 21:33

Ad0 je napisao/la:

Sto jel to hocete jos jednu petardu ahhahaahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 mar 2011, 21:46

jacky09 je napisao/la:U Realu trebaju moliti Boga da u slučaju prolaska ne izvuku Barcu, em su kvalitetniji od Reala duplo em će biti napaljeni tako da im nebi ginula ni sedmica. :mrgreen:
Joj jaro, nije sve tako ,nije isto liga PRIMERA ,i liga PRVAKA ,kako se samo klubovi naloze u ligi prvaka ,to je cudo jedno ,cak i malo slabiji clubovi poput totenhema vidio si kako u ligi prvaka odigraju ,ne kazem ja da mozda Barca ne bi pobjedila ,nego da ne mozes poredit 5:0 u ligi s utakmicom koju bi odigrali u ligi prvaka ,cak iako se radi o istim stadionima i istim timovima ,medutim dozivljaj je drugaciji ,cilj je drugaciji ,sredstva i nacin na koji bi dosli do cilja su drugaciji tako da se to nemoze porediti :idea: :idea:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 11 mar 2011, 21:50

Ado je užasno iritantan a komentari su mu na nivou 12-godišnjaka . Ustvari , i oni su verbalno "nadareniji" od dotičnog.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 mar 2011, 21:54

Iskreno, ja se Lyona plasim :roll: . Ne mislim da su superkvalitetna ekipa, ali jednostavno sva ova desavanja oko Lige Sampiona zadnjih godina, pa i los skor protiv Lyona :( . Nadam se da cemo konacno skinuti to prokletstvo. A svejedno mi je koga cemo dobititi ako/kada prodjemo Lyon. Za mene je uspjeh probijanje psiholoske barijere zvane 1/8 finala. Imali smo mi dobar tim i prosle i pretprosle i one tamo godine, ali vec spomenuta barijera nas je zaustavljala. Znaci, nije kvalitet u pitanju. Imam neki osjecaj da bismo sljedece godine dogurali daleko ako bismo prosli ove godine 1/8.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 mar 2011, 21:58

Ja se ne plasim, ali k'o i proslu tekmu..Cim pocnu, svaki put kad Lyon predje pola meni noge zadrhte,a o prilikama ne govorim.. Svaki dodir s loptom igraca nekako bojazljivo propratim.. Pozelio sam vala Reala gledat u daljnjem takmicenju.. Iskreno nisam gledao ligu prvaka poslije 1/8 finala mozda 4-5 godina.. Jednostavno mi nije zanimljivo gledat druge timove, prije hajd i nekako ali sad-...
Vidjet cemo tu na cemu smo, ovaj tim je mlad-premlad, najperspektivniji i ako ostanu na okupu fina buducnost je pred njima.,.

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 12 mar 2011, 09:56

@Portillo
Izgubio sam stari moj taj osjećaj samouvjerenja. Nekako mi se bio vratio nakon toliko godina u utakmicama sa Milanom,pogotovo nakon gola Leona u zadnjoj sekundi. Dogodilo se nešto,govorio sam " E sad je gotovo",al ne. Zna se što je se desilo na ciganskom stadionu. Nemam snage to niti pisat. Tako da nemam odakle izvuć više to samopouzdanje koje ti izvlačiš. Vrijeme će pokazati,znaš moj stav o Realu i svemu skupa,koji kad bi ovdje sada pisao davao bi kontraargumente u nekim situacijama Barcinim navijačima sa foruma,od kojih su velika većina trend-navijači. Vidjet ćemo kad teška vremena dođu tko će tu ostat,a tko ne.

I Darko,da se osvrnem malo na utakmicu sa Racingom. Znam da je sa zakašnjenjem,jbg,tako je kako je i da se vjerovatno nećeš složit sa mnom,al ajde.
Bez Ronalda sam nakon toliko vremena osjetio ono "nešto" u ekipi u jednoj utakmici. Počninjem razmišljat,hipotezirat,toliko mi se sranja vrtilo po glavi i tako sam,ajmo reć,stekao par zaključaka.
Mislim da bi bez Ronalda koji svojom kvalitetom zasjeni ostatak bi puno više dobili na duhu o kojem smo nekad ja i ti pričali,a i ,dugoročno dakako,na kvaliteti jednoj. Gradnja kulta Cristiana Ronalda neće nikome bit na korist,sad sam duboko uvjeren u to. Također mislim da bi bez Ronalda u momčadi bi i dalje bilo mjesta za Raula. Jer gradnje igre na CR-u zahtjeva hitrost,brzinu i najčešće ovisi o njegovoj inspiraciji. Al gradnjom na jedan drugi način,primjerice Ozilov,koji bi se iskristalizirao s vremenom,bi nam donio puno lijepih stvari. Između ostalog i mjesto za afirmaciju jednog Morate i njemu sličnih pojedinaca.
Ronaldo daje maksimum,najbolji je naš igrač,o tome nema govora. No što je jednom veliki Van Gaal rekao: "Postoje samo momčadi,ne zvijezde",misleći pritom na tada najboljeg pojedinca na svijetu-Rivalda.
Znam da se takav čovjek neće desit u Realu jer bi ga katapultirali čim bi izustio takve riječi,ali takav jedan stav jednog trenera,iza kojeg je dugoročno stao cijeli klub (Barcelona) je,vidimo danas,donio toliko dobrih stvari.

Opće je poznato da za ovaj naš klub navijaju redom debilni snobovi,što je vjerovatno i razlog što je kreten drugi put izabran za predsjednika i također je poznato da se to nikad neće dogodit( na ovaj gore dio mislim). Živjet u nekoj iluziji je lijepo prijatelju moj,al zna bit *eben izlazak iz nje,pogotovo kad vidiš da je ta iluzija toliko trula i gnjila i da nema nikakvog smisla. Žali Bože onog mog dresa sa Bernabeua kad vidim kome i zašto su ti novci otišli. Žali Bože suza koje sam kao mulac prolijevao za tu izdrkotinu od kluba koju su sad napravili,žali Bože svega.

Doli Ronaldo,doli Perez,doli Mourinho!
Živio Real,pas im majku *ebo!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 mar 2011, 10:22

slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 mar 2011, 10:25

Po Marci znaci pocinje Khedira i Granero.. A stoperi Albiol i Pepe.. Super, da je da do poluvremena bude 3-4:0 da mogu uletit Canales i Morata..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.