Ja koliko vidim redom se spominju oni koji su i stvarno najlošiji, bez obzira na "porijeklo": Zvonić, Šikalo, Halilović, Džafić, Suljić. Spin o tome da se Šikalo pljuje jer je domaći je klasična seoska politika. Ne pljuje se jer je domaći, nego jer veze nema.user1986 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:31Ostali su svi zadovoljili. Hahahahahhaa.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:22Najlosija partija jednog naseg igraca ove sezone. Sikalo je danas svaku pogrijesio, najlosija partija od Dejanovica lani protiv Sirokog
Pametnom dosta. Ali seoska je politika pljuni na svog. Nemoj na komsijinog malog. Zato nam svasta i dolazi. I neka je.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Rekoh ti, cuvaj caica pa cu te pitati za tri kola.Balorda je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:36Ja koliko vidim redom se spominju oni koji su i stvarno najlošiji, bez obzira na "porijeklo": Zvonić, Šikalo, Halilović, Džafić, Suljić. Spin o tome da se Šikalo pljuje jer je domaći je klasična seoska politika. Ne pljuje se jer je domaći, nego jer veze nema.user1986 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:31Ostali su svi zadovoljili. Hahahahahhaa.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:22
Najlosija partija jednog naseg igraca ove sezone. Sikalo je danas svaku pogrijesio, najlosija partija od Dejanovica lani protiv Sirokog
Pametnom dosta. Ali seoska je politika pljuni na svog. Nemoj na komsijinog malog. Zato nam svasta i dolazi. I neka je.
A o sikalu ce pricati drugi koji se razumiju vise od vas strucnjaka. Danas je bio za klasu bolji od caica. A halilovica da i ne spominjem.
Odlično za njega, sreća pa postoje stručnjaci koji vide taj kvalitet.
A odlično i za nas, da nas oslobodi njegovih usluga, a i tebe kao pratioca ove teme, jer ne bih rekao da ti je interes Veleža na prvom mjestu, pa ćeš moći produžiti dalje.
A odlično i za nas, da nas oslobodi njegovih usluga, a i tebe kao pratioca ove teme, jer ne bih rekao da ti je interes Veleža na prvom mjestu, pa ćeš moći produžiti dalje.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 03 mar 2024, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Na terenu je bar postojala neka zelja i pokusaji. U prvom poluvremenu nije bilo nista apsolutno.
Eno one dvije moroncine denijal i durakovic traze remetice zaimovice p...materine i hoce neku djecu nasu, pa imamo najsmjesnije igrace zvonic sikalo halilovici ludilo, umislili da smo nesto pa recimo Karlo Kamenar je doktor nad doktorima za sve nase veznjake ja stvarno ne znam ko je to iz nase sredine bolji od kamenara. Eto Zaimovic ce sa nasom djecom nesto, niste gledali losiji Velez 

e onda ga nikad niste ni gledali. Mene je stid samo ko nam nosi kapitensku traku
-
- Kontakt:
b][/b]
Ja sam od 2000 godine na stadionu, svasta me gonilo, dobro je ovo sve, samo nek se izbori evropa. Fali nam igrača u smislu nismo se pojačali. Ima par igraca koji nisu za nas, par starih koji ne grizu. I naravno gomilu nas koji trosimo živce i mnogi vise dajemo klubu vec sto klub nama daje al jbg to je ljubav.Balorda je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:43Od kad pojedini prate Velež, ovo im je najgore što su gledaliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 mar 2024, 17:40Pojedinci da su pratili Velez od 2011-2015 navukli bi i tlak i secer![]()
Nekog ni mozdani nebi zaobisao![]()
![]()
Dobro su prošli, moram priznati i meni bi lakše puno bilo da ga nisam gledao dobar dio života![]()
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jesi li svjestan da nam je Posušje prepustilo posjed u drugom poluvremenu?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Vidim vase interese, sve mi je jasno odavno vec.
Za mene ne brini, u mojoj mahali se velez oduvijek pratio, samo nije bilo foruma kojekakvih gdje se skupljaju sve sami strucnjaci. Haha
A jeste li svjesni da nemamo igrača koji zna kvalitetno izvesti prekide kornere slobodnjake penale?
Caic nije nista odigrao danas kao ni citava ekipa, ali nije mi jasno sta je to Sikalo odigrao da ga covjek spominje i da mu daje prednost nad Vitom. Pricamo o ovoj utakmici naravno, ja stvarno nisam vidio. A inace prvih 15 minuta Caica u dresu Veleza je bilo dovoljno da svako ko ima oci vidi dva razlicita svijeta izmedju njega i sve i jednog "naseg djeteta" Momku su u Velezu ovo prve minute u seniorima, doso u nepoznatu sredinu, nije se usrao u gace kad je izasao na teren i ne izgleda kao hamidina krava, pogubljena kao sto nazalost vecina nase djece izgledaju kad dobiju sansu i gdje smo zadovoljni njihovim partijama ako ne skrive gol, makar nista ne uradili.
Sretno i njemu i tebi

Mi ćemo valjda nekako preživjeti bez njega.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nije ovo utakmica gdje bi se pojedinci ocjenjivali, svi su bili ko da imaju po 4 promila u krvi. Katastrofa od postavke, taktike, odbrambeni, ofanzivno, vezni red ma nista nije valjalo realno, jedino Hadzikic ko na streljani
Ma dva seraca vazda serendaju nesto,pogotovo Deni ufuro se ko da je neko i nesto krivo mu od pocetka sto je Kevelj dosao i sad palamudi i sere na fejsu,najgore sto stvaraju negativnu energiju bas kad treba podrsku ekipi i klubu dati1981ultra je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:44Eno one dvije moroncine denijal i durakovic traze remetice zaimovice p...materine i hoce neku djecu nasu, pa imamo najsmjesnije igrace zvonic sikalo halilovici ludilo, umislili da smo nesto pa recimo Karlo Kamenar je doktor nad doktorima za sve nase veznjake ja stvarno ne znam ko je to iz nase sredine bolji od kamenara. Eto Zaimovic ce sa nasom djecom nesto, niste gledali losiji Veleze onda ga nikad niste ni gledali. Mene je stid samo ko nam nosi kapitensku traku
Jasta je pravi je retardinjo i on i onaj durakovicRadobolja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:06Ma dva seraca vazda serendaju nesto,pogotovo Deni ufuro se ko da je neko i nesto krivo mu od pocetka sto je Kevelj dosao i sad palamudi i sere na fejsu,najgore sto stvaraju negativnu energiju bas kad treba podrsku ekipi i klubu dati1981ultra je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:44Eno one dvije moroncine denijal i durakovic traze remetice zaimovice p...materine i hoce neku djecu nasu, pa imamo najsmjesnije igrace zvonic sikalo halilovici ludilo, umislili da smo nesto pa recimo Karlo Kamenar je doktor nad doktorima za sve nase veznjake ja stvarno ne znam ko je to iz nase sredine bolji od kamenara. Eto Zaimovic ce sa nasom djecom nesto, niste gledali losiji Veleze onda ga nikad niste ni gledali. Mene je stid samo ko nam nosi kapitensku traku
mislim da je tu najveci problem sto vise nije na viber vezi sa trenerom, strucnim stabom i upravom... vise nego ista drugo...Radobolja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:06Ma dva seraca vazda serendaju nesto,pogotovo Deni ufuro se ko da je neko i nesto krivo mu od pocetka sto je Kevelj dosao i sad palamudi i sere na fejsu,najgore sto stvaraju negativnu energiju bas kad treba podrsku ekipi i klubu dati1981ultra je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:44Eno one dvije moroncine denijal i durakovic traze remetice zaimovice p...materine i hoce neku djecu nasu, pa imamo najsmjesnije igrace zvonic sikalo halilovici ludilo, umislili da smo nesto pa recimo Karlo Kamenar je doktor nad doktorima za sve nase veznjake ja stvarno ne znam ko je to iz nase sredine bolji od kamenara. Eto Zaimovic ce sa nasom djecom nesto, niste gledali losiji Veleze onda ga nikad niste ni gledali. Mene je stid samo ko nam nosi kapitensku traku
-
- Kontakt:
Sto posto, naso ismijavat nakon drugog kiksa klafurica i kevelja, boli ga sto se nema klafurica na vib da mu pisemobih je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:16mislim da je tu najveci problem sto vise nije na viber vezi sa trenerom, strucnim stabom i upravom... vise nego ista drugo...Radobolja je napisao/la: ↑03 mar 2024, 19:06Ma dva seraca vazda serendaju nesto,pogotovo Deni ufuro se ko da je neko i nesto krivo mu od pocetka sto je Kevelj dosao i sad palamudi i sere na fejsu,najgore sto stvaraju negativnu energiju bas kad treba podrsku ekipi i klubu dati1981ultra je napisao/la: ↑03 mar 2024, 18:44Eno one dvije moroncine denijal i durakovic traze remetice zaimovice p...materine i hoce neku djecu nasu, pa imamo najsmjesnije igrace zvonic sikalo halilovici ludilo, umislili da smo nesto pa recimo Karlo Kamenar je doktor nad doktorima za sve nase veznjake ja stvarno ne znam ko je to iz nase sredine bolji od kamenara. Eto Zaimovic ce sa nasom djecom nesto, niste gledali losiji Veleze onda ga nikad niste ni gledali. Mene je stid samo ko nam nosi kapitensku traku
Ja stvarno nekontam Klafurica sto zvonic (mala slova -mali igrac) igra..Losiji igrac godinama nije bio,a jos veceras bi otjeralo halilovica ,sikala prsesa i
dzafica...Nadat se da dobijemo tuzlu i da se vrati samopouzdanje....
dzafica...Nadat se da dobijemo tuzlu i da se vrati samopouzdanje....
-
- Kontakt:
Cuj sto igra Zvonic, pa ko ce drugi igrati kada imas samo jednog stopera osim Hrkaca da je koliko toliko logican izbor.
**** ga sta je tu je.
Pobjedom protiv Tuzle smo treci na tabeli i imamo skroz solidan raspored do kraja.
Ali cinjenica jeste, na ljeto se mora otjerati skart. Do kada imaju ugovor Mlinaric,Dzafic,Suljic,Halilovic,Zvonic?
Ma ne trebamo više gubiti energiju zbog današnjeg poraza, bilo i prošlo sa Posušjem, bitno je da večeras Željo vodi 3:0 protiv Sarajeva i da će nam Pitari na tabeli i dalje "gledati u leđa"...
Treba se psihički oporavit od današnjeg brukanja, stegnut zube za srijedu, pa abd ostvarit povoljan rezultat...Forzaaaa Rođeni.
Treba se psihički oporavit od današnjeg brukanja, stegnut zube za srijedu, pa abd ostvarit povoljan rezultat...Forzaaaa Rođeni.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
100% bilo i proslo idemo Siroki ispalittttsalmy je napisao/la: ↑03 mar 2024, 20:21Ma ne trebamo više gubiti energiju zbog današnjeg poraza, bilo i prošlo sa Posušjem, bitno je da večeras Željo vodi 3:0 protiv Sarajeva i da će nam Pitari na tabeli i dalje "gledati u leđa"...
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA