HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

aS_Roma

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la aS_Roma » 04 maj 2014, 22:24

zrinja05 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Cestitike na tituli koju ste osvojili , a ne znate ni sami kako , jednostavno se iskorsitili svacije kikseve, poklopilo vam se previse stvari pa ste to iskoristili , sve u svemu opet cestitike , iako mislim da niste najbolje ekipa u ligi.

Samo vala sramota je titulu slavite nema ni 3-4 milje ljudi

Što si bola ljubomoran , ako nemožeš čestitati kao čovjek ne trebaš ni lupetati bez veze.
Ne znamo ni sami kako smo osvojili titulu :?: :!: Pa čovječe zadnjih 16 utakmica u prvenstvu izgubili smo samo jednu i to onu protiv Želje a realno smo i tu bili bolji na terenu i zaslužili bar bod.Hoćeš mi molim te reći koja nas je to ekipa nadigrala u ovom prvenstvu.Vidim neki pišu da je Široki zaslužio titulu.Po čemu? Zato što su protiv Zrinje prokockali
0-2 u zadnjih 10 minuta.Pa što nas nisu dobili na Pecari kad su toliko bolji.
Očito je samo jedno da su nas svi podcjenili i da još uvijek to rade i nije im jasno odkud Zrinje na vrhu.E pa evo nas,tu smo ,na vrhu ,i tu ostajemo.Da podsjetim neke ovo je nama već treća titula prvaka države uz još jednu osvajača kupa mi smo sami vrh ma koliko to nekome smetalo.
Care kad napunite Koševo javi se.Sarajevo je 7-8 puta veći grad od Mostara a posjeta nam je u prosjeku tu negdje.I to nešto govori.

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA !!!!
Nisam ljubomoran ni najmanje vjeruj, od tri kluba koja su bila ispred u borbi za titulu svi su otpali , tako sto ste vi osvojili nije mi krivo, samo kazem gdje ste bili na polusezoni , a gdje sad , kako god da ste igrali kao da ste se vi nadali ovom daj molim te ...

Ja kazem ovo je vise faktor hajmo reci srece i znanja koliko toliko ..
Ko vas je nadigrao, nadigralo vas je Sarajevo u svakom mecu ove godine sta god ti mislio to je tako 100 %

Sto se tice posjete nek je veci Sarajevo grad, al brate kad se slavi titula to je nesto drugo , al nebitno uzivaj u ovim trenucima ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 maj 2014, 22:43

Cestitke na tituli, vi ste najmanje zlo od ostala 2 kluba koji su se borili za nju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 04 maj 2014, 22:53

Capt_Billy je napisao/la:Daj neka mi neko kaze, sta cete za stadion?

Postoje li kakvi planovi?

Hvala
Ja bi osobno volio kad bi se stajanje(istocna tribina ) malo promjenila digla ili nadogradila ali izgleda da od toga jos dugo dugo nece biti nista.
stajanje jednostavno guta ljude .pa izgleda da bude manje ljudi nego sto to stvarno jest,jos su i onu ruznu ogradu stavili prosle godine pa sad mi to jos vise smeta

PS : Danas Zrinjski igrao koliko mu je trebalo malo smo srece imali jer se ekipa Mladosti pokazala sasvim solidno prvih 30 min . ali sasvim zaslužena pobjeda i na kraju prvo mjesto :geek:
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 04 maj 2014, 23:40

Čestitke na pošteno osvojenoj tituli :clap:
PS.Koliko ono bješe kvota na Zrinjski da će biti prvak?! :kafa:
Godine prolaze jubav ostaje...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 maj 2014, 23:41

Čestitke na naslovu. :clap:
Hayley <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 maj 2014, 23:49

što kaže Mario Pandža..je li Branko dostojan klupe Zrinjskog?

levat :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 maj 2014, 00:53

Kevin je napisao/la:što kaže Mario Pandža..je li Branko dostojan klupe Zrinjskog?

Nek podere diplomu odmah :D... inače HVALA SVIMA na čestitkama, vala smo zaslužili titulu ove godine... e sad previše sam euforičan, već razmišljam o toj utakmici drugog pretkola, pričalo se u kuloarima da će se uprava momački isprsiti da dovede 2-3 žešća pojačanja za LP ako osvojimo naslov ;)... prvi dio obavljen, stigla titula, idemo dalje :D. Vidim pita raja za stadion, projekat je napravljen prije 3-4 godine za istočnu tribinu (koja bi koštala 570 000 km, no treba biti realan, teško ćemo namaknuti lovu za takav projekat, najbolje čemu se možemo nadati je klasično "ušminkavanje" postojećeg... inače evo projekta, ako nekoga zanima http://www.gfmo.ba/e-zbornik/e_zbornik_02_10.pdf

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2014, 00:57

ŠAMPIONI

hvala svima na cestitkama,golemo ovo je cudo,prvaci smo po treci put,nitko nam nije davao nikakve sanse,ali mi smo dokazali suprotno,hvala igracima,hvala karacicu,hvala navijacima
imamo osam pobjeda zaredom u ovoj polusezoni i to je dokaz kako smo zasluzili ovu titulu,sada mozemo uzivati ,a moram i potpis mjenjati :D
koga cemo dobiti u lp ,ma bas me briga
SAMO PUSTI NEKA TRAJEEEEEE
HŠKZ
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 maj 2014, 00:57

Mandrake je napisao/la:
Kevin je napisao/la:što kaže Mario Pandža..je li Branko dostojan klupe Zrinjskog?

Nek podere diplomu odmah :D... inače HVALA SVIMA na čestitkama, vala smo zaslužili titulu ove godine... e sad previše sam euforičan, već razmišljam o toj utakmici drugog pretkola, pričalo se u kuloarima da će se uprava momački isprsiti da dovede 2-3 žešća pojačanja za LP ako osvojimo naslov ;)... prvi dio obavljen, stigla titula, idemo dalje :D. Vidim pita raja za stadion, projekat je napravljen prije 3-4 godine za istočnu tribinu (koja bi koštala 570 000 km, no treba biti realan, teško ćemo namaknuti lovu za takav projekat, najbolje čemu se možemo nadati je klasično "ušminkavanje" postojećeg... inače evo projekta, ako nekoga zanima http://www.gfmo.ba/e-zbornik/e_zbornik_02_10.pdf
ok za istocnu tribinu..al gdje su vam novinarske loze, tv studio (2x)..recimo na pecari su sad 2 ta napravljena itd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 05 maj 2014, 00:58

samo da se natkrije donja tribina na Zapadu :mrgreen: :ljepota:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 maj 2014, 01:08

Cestitke Zrinjskom na tituli. Odlicno ste odigrali ovaj drugi dio sezone i zasluzeno ste uzeli pehar.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 maj 2014, 01:09

Kevin je napisao/la:ok za istocnu tribinu..al gdje su vam novinarske loze, tv studio (2x)..recimo na pecari su sad 2 ta napravljena itd
Novinarske lože su na zapadnoj tribini između gornje i donje tribine i vjerojatno će to naši doraditi da ispune te neke minimalne uvjete, jer ja ne očekujem neke veće radove na stadionu... a TV stdio će također biti neka imprvoizirana varijanta... jedino ako se čudo ne desi :)... da je Aluminij jak ko prije, možda bi nešto mogli i očekivati da se napravi, ali ovako sumnjam... ovo love što imamo, potrošit ćemo na igrače :D

johnnyyK je napisao/la:samo da se natkrije donja tribina na Zapadu :mrgreen: :ljepota:
daj Bože, to bi žešće valjalo... vjerojatno će se očitovati naša uprava po pitanju stadionu netom poslije završetka prvenstva...

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 05 maj 2014, 02:10

Zasluzeno osvojena Titula ! Bili ste najbolji ubjedljivo u ovoj sezoni ! Sretno u Evropi !
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 05 maj 2014, 02:30

skelar je napisao/la:Zasluzeno osvojena Titula ! Bili ste najbolji ubjedljivo u ovoj sezoni ! Sretno u Evropi !
Zasluženo? U ovoj polusezoni nisu dobili samo one koje nisu mogli namjestiti (FK Željeznićar) i FK Sarjevo (u kupu i u prvenstvu), da je zasluženo NIJE! Po meni Široki je zaslužio, ali čestitke i Zrinjskom na "Tituli"- ZDRA'O!
Ali ... (ova je vaša) https://www.youtube.com/watch?v=eQomPob3uqY

P. S: Prije nego sutra neko počne pametovati, da ga napomenem što je zaboravio! Neka mi neko od vas kaže da ovo što ću sada reći nije istina ... Prošle sezone, kada ste vidjeli da nećete moći ništa uraditi, odjednom ste počeli "podmlađivati" ekipu (samo što ste niste ugasili). Tada dolazi utakmica na Grbavici, i vaš "strašni" trener izvodi "juniore" na Grbavici, te tada 'rvoje Miličević lomi nogu Nerminu Zolotiću (samo da bi Zrinjski sačuvao bod, koji mu nije ni trebao ali bilo je vrijedno slomiti zbog toga nekome nogu)! Završavate na 9. mjestu na tabeli! Pošto niko "nema" licencu, vi izlazite u Evropu (kao devetoplasirani), tada (kad ste shvatili da idete u Evropu) počinjete se "pojačavati" (dovodite igrače) ... pravite današnju "ekipu" ... mame mi smiješni ste, isto kao i ova ekipa! (samo da vam kažem kako ste nastali ove zadnje godine) da ne zaboravite! Možda je neko zaboravio ali ja nisam!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 05 maj 2014, 04:32

Ajde o'ladi malo ovdje covjek ne moze nista osvojiti a da nije namjestio .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 05 maj 2014, 08:38

Adviser je napisao/la:
skelar je napisao/la:Zasluzeno osvojena Titula ! Bili ste najbolji ubjedljivo u ovoj sezoni ! Sretno u Evropi !
Zasluženo? U ovoj polusezoni nisu dobili samo one koje nisu mogli namjestiti (FK Željeznićar) i FK Sarjevo (u kupu i u prvenstvu), da je zasluženo NIJE! Po meni Široki je zaslužio, ali čestitke i Zrinjskom na "Tituli"- ZDRA'O!
Ali ... (ova je vaša) https://www.youtube.com/watch?v=eQomPob3uqY

P. S: Prije nego sutra neko počne pametovati, da ga napomenem što je zaboravio! Neka mi neko od vas kaže da ovo što ću sada reći nije istina ... Prošle sezone, kada ste vidjeli da nećete moći ništa uraditi, odjednom ste počeli "podmlađivati" ekipu (samo što ste niste ugasili). Tada dolazi utakmica na Grbavici, i vaš "strašni" trener izvodi "juniore" na Grbavici, te tada 'rvoje Miličević lomi nogu Nerminu Zolotiću (samo da bi Zrinjski sačuvao bod, koji mu nije ni trebao ali bilo je vrijedno slomiti zbog toga nekome nogu)! Završavate na 9. mjestu na tabeli! Pošto niko "nema" licencu, vi izlazite u Evropu (kao devetoplasirani), tada (kad ste shvatili da idete u Evropu) počinjete se "pojačavati" (dovodite igrače) ... pravite današnju "ekipu" ... mame mi smiješni ste, isto kao i ova ekipa! (samo da vam kažem kako ste nastali ove zadnje godine) da ne zaboravite! Možda je neko zaboravio ali ja nisam!

aj ne seri nego čestitaj novom starom prvaku.....zasluženo ma prezasluzeno. ovako se osjavaju prvenstva tiho i polako kad niko ne računa na tebe...

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 05 maj 2014, 08:49

selfmade je napisao/la:Čestitke na osvajanju naslova prvaka Bosne i Hercegovine. Zasluženo ste osvojili, treba biti iskren pa priznati. Igrali ste tokom čitavog prvenstva uz Široki najljepši fudbal, a u međusobnom duelu ste pokazali da ste bolji. Nadam se da ćemo skupa, ovog ljeta, opravdati renome bosanskohercegovačkog fudbala u Evropi. Pozdrav

hvala ti majstore.....ko kaže da nema normalnih komentara :clap:

presretan sam :opaopa:

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 05 maj 2014, 09:59

Vama čestitke, 30 kola se igra i najbolji-sretniji-spretniji ste se pokazali. Trener vam je za boljih liga od ove. A sad natrpajte ove gigante iz Vrapčića.
Adviser je napisao/la: 'rvoje Miličević lomi nogu Nerminu Zolotiću (samo da bi Zrinjski sačuvao bod, koji mu nije ni trebao ali bilo je vrijedno slomiti zbog toga nekome nogu)
Sa tobom nešto fakat nije u redu, provjeri se malo paša. Mali je slomio Zoli nogu slučajno jer je stao na loptu i brebacilo ga. I poslje mu plako u bolnici nije htio kući ići. Bilo po novinama i svuda, a ti došo lupat ko da se neko nesjeća. Obojica su djeca ba kako take bolesne ideje možeš imat?

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 05 maj 2014, 10:46

Čestitke na tituli i sad nam dovedite ligu prvaka u Hercegovinu ( mislim na grupnu fazu di je real,barca i ostatak ekipice) :D Potpuno zasluzena titula, ma samo je jedan Mostarski prvak. Čestitke još jednom i pozdrav od susjeda iz Čitluka :cool:
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 05 maj 2014, 11:18

SirAmar je napisao/la:Vama čestitke, 30 kola se igra i najbolji-sretniji-spretniji ste se pokazali. Trener vam je za boljih liga od ove. A sad natrpajte ove gigante iz Vrapčića.
Adviser je napisao/la: 'rvoje Miličević lomi nogu Nerminu Zolotiću (samo da bi Zrinjski sačuvao bod, koji mu nije ni trebao ali bilo je vrijedno slomiti zbog toga nekome nogu)
Sa tobom nešto fakat nije u redu, provjeri se malo paša. Mali je slomio Zoli nogu slučajno jer je stao na loptu i brebacilo ga. I poslje mu plako u bolnici nije htio kući ići. Bilo po novinama i svuda, a ti došo lupat ko da se neko nesjeća. Obojica su djeca ba kako take bolesne ideje možeš imat?
sir amar samo im daj recept za trpanje jer vi najbolje znate kako se u Vrapcicima prima :guz: pa razmjenite koju pametnu u subotu navece :opaopa:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.