Nisam ljubomoran ni najmanje vjeruj, od tri kluba koja su bila ispred u borbi za titulu svi su otpali , tako sto ste vi osvojili nije mi krivo, samo kazem gdje ste bili na polusezoni , a gdje sad , kako god da ste igrali kao da ste se vi nadali ovom daj molim te ...zrinja05 je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Cestitike na tituli koju ste osvojili , a ne znate ni sami kako , jednostavno se iskorsitili svacije kikseve, poklopilo vam se previse stvari pa ste to iskoristili , sve u svemu opet cestitike , iako mislim da niste najbolje ekipa u ligi.
Samo vala sramota je titulu slavite nema ni 3-4 milje ljudi
Što si bola ljubomoran , ako nemožeš čestitati kao čovjek ne trebaš ni lupetati bez veze.
Ne znamo ni sami kako smo osvojili titulu![]()
Pa čovječe zadnjih 16 utakmica u prvenstvu izgubili smo samo jednu i to onu protiv Želje a realno smo i tu bili bolji na terenu i zaslužili bar bod.Hoćeš mi molim te reći koja nas je to ekipa nadigrala u ovom prvenstvu.Vidim neki pišu da je Široki zaslužio titulu.Po čemu? Zato što su protiv Zrinje prokockali
0-2 u zadnjih 10 minuta.Pa što nas nisu dobili na Pecari kad su toliko bolji.
Očito je samo jedno da su nas svi podcjenili i da još uvijek to rade i nije im jasno odkud Zrinje na vrhu.E pa evo nas,tu smo ,na vrhu ,i tu ostajemo.Da podsjetim neke ovo je nama već treća titula prvaka države uz još jednu osvajača kupa mi smo sami vrh ma koliko to nekome smetalo.
Care kad napunite Koševo javi se.Sarajevo je 7-8 puta veći grad od Mostara a posjeta nam je u prosjeku tu negdje.I to nešto govori.
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA !!!!
Ja kazem ovo je vise faktor hajmo reci srece i znanja koliko toliko ..
Ko vas je nadigrao, nadigralo vas je Sarajevo u svakom mecu ove godine sta god ti mislio to je tako 100 %
Sto se tice posjete nek je veci Sarajevo grad, al brate kad se slavi titula to je nesto drugo , al nebitno uzivaj u ovim trenucima