A je li, majka mu stara, problem naučiti osnove gramatike i pisanja? Valjda Vas nešto uče u tim školama.aS_Roma je napisao/la:Tjesi te se da je vase, ko da vasi ne bi ulozili 10.000 KM makar pa napravili malo istoka , pa uzimali novac na tome , a ne drzali ga 20 godina razvaljenog dajte molim vas , jel problem izliti malo betona i napraviti nesto
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije on još odsao do tog razreda gdje se uce ta pravila.mavi je napisao/la:A je li, majka mu stara, problem naučiti osnove gramatike i pisanja? Valjda Vas nešto uče u tim školama.aS_Roma je napisao/la:Tjesi te se da je vase, ko da vasi ne bi ulozili 10.000 KM makar pa napravili malo istoka , pa uzimali novac na tome , a ne drzali ga 20 godina razvaljenog dajte molim vas , jel problem izliti malo betona i napraviti nesto
Ja znam samo, sto posto bez zajebancije, da zeljeznicar placa rentu opcini N.S( ne znam tacno za sta). Zato sam pitao kakva je knjigovodstvena situacija, jer bez obzira sto je stadion na klubu zemljiste i ostalo okolo moze da ima vise vlasnika
Pa ja i mislim bez stadiona. Zujo je rekao da zemljiste vrijedi oko 30 miliona eura a neki se ovdje poceli smijati i ja im jednostavnom racunicom pokazem da to sto je on rekao i ne mora biti suplja. Ako si procitao sve fino rekao sam da samo teren Grbavice ima preko 5000kvm i da trgovacke centre radis na par spratova znaci eto nek ide 55% na hodnike, wc i ostalo a ti napravis trgovacki centar na 20.000kvm znaci opet si tu na 9000kvm cistog poslovnog prostora. Znaci nisam bio puno daleko.Buba00 je napisao/la:ako ces praviti toliki shopiing neces imati stadiona. A de uzmi ako je po tvojoj racunici tu nebi bilo hodnika i prolaza citav shopping bi bio od poslovnih prostora i parkinga kazu da cak 55% objekta kad pravis shopping ili tako nesto se utrosi na hodnike , prolaze , liftove itd... Malo se proracunaj jarane... Ja bih kao ljubitelj bh lige volio da uzmete 100 miliona eura i da napravite najmoderniji stadion , i da repka igra na njemu , da uzimate lovu i za koncertu ( kao u slucaju marakane ,i Maksimira) al realnost je nesto drugo brate... 60.000.000 miliona brate sta za te pare sve mozes...ccczeljocity je napisao/la:Da li je realno ili ne necu da ulazim u to ali eto povedimo se tvojom racunicom da 1.000kvm kosta milion KM i sta ja napisah gore? AKo gradis trgovacki centar gradis ga na mnogo vecoj povrsini od 5.000kvm a posto ce ovaj ubirat par na izdavanju lokala i imati povrat novca koji se mjeri milionima maraka na godisnjoj bazi ti mu trazis vece novce. Pa eto nek izgradi neko trgovacki centar na 10.000kvm i nek uzima kiriju 100KM za kvadratni metar to ti dodje milion KM mjesecno puta 5 godina imas 60 miliona samo od iznajmljivanja lokala a gdje su ostale zeze tipa parking, naplata wc, naplata za plakate (reklame) itd.. a rusenje stadiona nebi kostalo vise od miliona maraka mislim da se spominjala cifra od nekih 350.000 eura ca. 700.000KM i eto nek te gradnja kosta 40 miliona znaci zaokruzimo sve na 100 miliona gradnja + kupovina zemljista znaci ja ti rekoh samo na iznajmljivanju poslovnog prostora ti mozes na godisnjoj bazi uzima oko 12 miliona maraka ali eto ne mora biti ni toliko, nek bude upola pa ti sad sve sto sam ti naveo uzmi u racunicu i na duzi vremenski period i reci mi da se ne isplati dati pare za Grbavicu.Buba00 je napisao/la:Pa de napravi neki Shopping Centar toliko vrijedan pa da vidim hoces li prodati!?! za tu cifru , pa toliko nije kostala izgradnja BBI Centra u samom srcu sarajeva , a kamoli zemlja...
Svako zna kad bi prodali stadion , ako se uzme da ima 3.000 m2 da je to samo zemljiste bez dozvola , bez ikakvih objekata to vrijedi nekih 3.000.000 KM . Ako se uzme da neko hoce kupit stadion taj neki investitor , njemu u biti ne treba stadion ako ce tu nesto praviti on to mora rusiti , samo jos vise posla , al ako se uzme da ima gradjevinske dozvole da ima i to. I da je zemljiste dosta dugo uz cesto realna vrijednost njegova je maksimum 5.000.000 miliona KM , koje u Bosni niko nema da daje za samo zemljiste. Mozda neki eventualno stranac , tako da cifra koju si naveo je totalno nerealna. Jer zna se u gradu Sarajevu je 1.000m2 , zemljista 1.000.000 KM... al eto zbog postojecih objekata i duzine on ima svoju cijenu al ovo gore navedeno , brate mozes kupit zemljiste u Londonu , jok u Sarajevu!
Sve u svemu poenta mojeg pisanja je da zemljiste vrijedi mnogo vise od par miliona maraka.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Da ima potrebe uradilo bi se sigurno ali nema, i ovako u vecini tekmi je praznih stolica.aS_Roma je napisao/la:Tjesi te se da je vase, ko da vasi ne bi ulozili 10.000 KM makar pa napravili malo istoka , pa uzimali novac na tome , a ne drzali ga 20 godina razvaljenog dajte molim vas , jel problem izliti malo betona i napraviti nesto
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pa kad bi na Grbavici bio istok izgradjen to bi bila kod vas najposjecenija tribina, svaku utakmicu je ljepse gledati sa strane, nego iza gola.zeljocity je napisao/la:Da ima potrebe uradilo bi se sigurno ali nema, i ovako u vecini tekmi je praznih stolica.aS_Roma je napisao/la:Tjesi te se da je vase, ko da vasi ne bi ulozili 10.000 KM makar pa napravili malo istoka , pa uzimali novac na tome , a ne drzali ga 20 godina razvaljenog dajte molim vas , jel problem izliti malo betona i napraviti nesto
Situacija je takva,da je SD Zeljeznicar prije nekoliko godina imalo prema dokumentima u posjedu zemljiste na kojem je stadion,i desni dio zemljista gdje je pomocni stadion(znaci gledano prema Ilidzi).To je prije nekoliko godina preslo u posjed na FK Zeljeznicar.Bar je tako pricano.Ako su te informacije tacne i ako se to desilo,a mislim da jeste,onda FK Zeljeznicar ima u svom posjedu stadion kao nekretninu i dobar dio zemljista.To je vrlo vrijedno.junuz23 je napisao/la:Ja znam samo, sto posto bez zajebancije, da zeljeznicar placa rentu opcini N.S( ne znam tacno za sta). Zato sam pitao kakva je knjigovodstvena situacija, jer bez obzira sto je stadion na klubu zemljiste i ostalo okolo moze da ima vise vlasnika
Onaj lijevi dio (znaci dio koji ide od stadiona prema centru grada ),gdje je pomocni stadion,popularna "sljaka" nekadasnja,je uvijek pripadala opštini.Taj dio zemljista pocinje,ja mislim,od onog mlog betonskog igralista pa prema lijevo.To nikada nije pripadalo Zelji.I taj dio se vjerovatno placa ili se nekako drugacije dogovorno iznajmljuje.Nasi juniori i omladinski pogon kompletan,trenira na tom opštinskom dijelu,a poznato je ima i mnogo drugih nizerangiranih ekipa koje tu treniraju.Cak i Olimpic je tu znao da obavlja treninge.Nas omladinski pogon je cesto znao da ima problema oko termina,pa se znalo desavati(ne znam da li je to jos uvijek tako) da vise selekcija trenira u isto vrijeme,pa su se zalili kako nemaju optimalne uslove za rad,jer su bukvalno morali npr.juniori trenirati na jednom dijelu,dok su istovremeno npr.kadeti bili na drugoj polovini stadiona.To je sve zbog toga sto i druge ekipe imaju pravo na svoje termine koje vjerovatno iznajmljuju od opstine pod nekim uslovima.Zeljo od toga nema nista.
Znaci,da bude skroz jasno,Zeljin dio 1/1 je stadion i desni dio zemljista.
Logicno je da je prije mnogo godina,to bila necija zemlja.Koldzo je starosjedilac u onom dijelu vec dosta generacija i njegova porodica je imala u posjedu mnogo zemlje.Vjerovatno postoji dokumentacija o tome gdje su te granice,ali pretpostavljam da je dio te zemlje bio njegov,odnosno njegove porodice davno davno nekada.Ima tu jos porodica,ne samo Koldzo.Da li oni sada mogu polagati pravo na to zemljista,kada je sve inace uknjizeno kao 1/1 na Zelju,to zaista ne znam.Stare porodice imaju uredne dokumentacije oko toga.Nisam nesto siguran da je to kocnica za bilo kakvu gradnju.
Ako se spominje cifra od npr.60 miliona...onda nama fali otprilike nekih 65 miliona.Tu je po meni cijela poenta.
Ovo sve laicki pisem,pa mi oprostite ako nisam u pravu,ali po pitanju vlasnistva Zelje vezano za zemljiste,trebalo bi da je ovako.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ako je to tako fino lijepo predočiš banci ona ti da kredit i gradiš šta hoćeš izdaš ubireš kiriju i vraćaš kredit. Čisto sumnjam jer bi da je sve čisto ovo gore navedeno davno bilo uradjeno.boccaccio je napisao/la:Situacija je takva,da je SD Zeljeznicar prije nekoliko godina imalo prema dokumentima u posjedu zemljiste na kojem je stadion,i desni dio zemljista gdje je pomocni stadion(znaci gledano prema Ilidzi).To je prije nekoliko godina preslo u posjed na FK Zeljeznicar.Bar je tako pricano.Ako su te informacije tacne i ako se to desilo,a mislim da jeste,onda FK Zeljeznicar ima u svom posjedu stadion kao nekretninu i dobar dio zemljista.To je vrlo vrijedno.junuz23 je napisao/la:Ja znam samo, sto posto bez zajebancije, da zeljeznicar placa rentu opcini N.S( ne znam tacno za sta). Zato sam pitao kakva je knjigovodstvena situacija, jer bez obzira sto je stadion na klubu zemljiste i ostalo okolo moze da ima vise vlasnika
Onaj lijevi dio (znaci dio koji ide od stadiona prema centru grada ),gdje je pomocni stadion,popularna "sljaka" nekadasnja,je uvijek pripadala opštini.Taj dio zemljista pocinje,ja mislim,od onog mlog betonskog igralista pa prema lijevo.To nikada nije pripadalo Zelji.I taj dio se vjerovatno placa ili se nekako drugacije dogovorno iznajmljuje.Nasi juniori i omladinski pogon kompletan,trenira na tom opštinskom dijelu,a poznato je ima i mnogo drugih nizerangiranih ekipa koje tu treniraju.Cak i Olimpic je tu znao da obavlja treninge.Nas omladinski pogon je cesto znao da ima problema oko termina,pa se znalo desavati(ne znam da li je to jos uvijek tako) da vise selekcija trenira u isto vrijeme,pa su se zalili kako nemaju optimalne uslove za rad,jer su bukvalno morali npr.juniori trenirati na jednom dijelu,dok su istovremeno npr.kadeti bili na drugoj polovini stadiona.To je sve zbog toga sto i druge ekipe imaju pravo na svoje termine koje vjerovatno iznajmljuju od opstine pod nekim uslovima.Zeljo od toga nema nista.
Znaci,da bude skroz jasno,Zeljin dio 1/1 je stadion i desni dio zemljista.
Logicno je da je prije mnogo godina,to bila necija zemlja.Koldzo je starosjedilac u onom dijelu vec dosta generacija i njegova porodica je imala u posjedu mnogo zemlje.Vjerovatno postoji dokumentacija o tome gdje su te granice,ali pretpostavljam da je dio te zemlje bio njegov,odnosno njegove porodice davno davno nekada.Ima tu jos porodica,ne samo Koldzo.Da li oni sada mogu polagati pravo na to zemljista,kada je sve inace uknjizeno kao 1/1 na Zelju,to zaista ne znam.Stare porodice imaju uredne dokumentacije oko toga.Nisam nesto siguran da je to kocnica za bilo kakvu gradnju.
Ako se spominje cifra od npr.60 miliona...onda nama fali otprilike nekih 65 miliona.Tu je po meni cijela poenta.
Ovo sve laicki pisem,pa mi oprostite ako nisam u pravu,ali po pitanju vlasnistva Zelje vezano za zemljiste,trebalo bi da je ovako.
Jest pa da ostanemo bez icega prvog koji bude uzeo kredit na Zeljino ime treba protjerati iz drzave izuzev ukoliko to nije Amar ili Ivica.zijadp je napisao/la: Ako je to tako fino lijepo predočiš banci ona ti da kredit i gradiš šta hoćeš izdaš ubireš kiriju i vraćaš kredit. Čisto sumnjam jer bi da je sve čisto ovo gore navedeno davno bilo uradjeno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahah, koji genijalac... Imamo blokirano milion racuna, nemamo za kifle, nelikvidni totalno, to bi da se dize kredit pa mozda se vrati... Ko je lud da ti da takav kredit osim ako ne zalozis stadion npr. pod hipoteku, a onda ne bi imali nista, kao i komsinice... Sa ovakvim narodom i ovakvom drzavom takvo zaduzenje (ako bi neko lud odobrio) bi bio definitivno ogroman gubitak...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
@zijadp
Opasno je uzimati kredit,znas sta vec sve to nosi.Mozda bi se to i moglo,kada ne bi bilo puno lopova.A u ime Zelje uzimati,moglo bi biti kobno po klub.Cak i da banka pristane na tolike iznose.Moras imati dobra ledja i garancije za te stvari.Nema nikakve veze sto imas papiroloski sve cisto.Gdje god je velika lova,puno lopova hoce da ima ucesce.Nama je veci ovaj drustveni problem nego sama izvedba ili cista papirologija.
neki investitori,cak i strani koji su dolazili,su se obracali Zelji po tom pitanju,a ne opstini.A Zelji je ili bilo ili nije bilo u interesu kada su ovi predlagali svoje projekte,zavisno od toga sta su oni trazili od Zelje da bi se napravio neki moderan stadion.
Sta ce ti stadion inace ako bi palo da ga odrzavas,a to nisi u stanju,dok bi neke pratece objekte koji daju lovu,investitori sigurno uzeli sebi.Nama bi ostao prelijep stadion,a ni ovaj ne mozemo odrzavati.Lijep i moderan stadion je skuplji i za odrzavati.Nemamo mi te pare.
Zeljo onda ne moze sam,pa trazi da ima ledja u logicnom rjesenju,a to je opština.Opština onda svakako ima taj interes,jer bi kroz te projekte,mozda uzela sebi parking mjesta koja bi naplacivali i pravili bolji budzet,kroz neke objekte bi porasla i zaposlenost nekog broja ljudi,sto sve ide u prilog opštini,jer daje rezultate.Sve su to lancane reakcije,ali svako od nekoga nesto trazi,a Zeljino je vlasnistvo.Vrlo osjetljivo i nimalo jednostavno sve skupa.Cak i kada su papiri totalno cisti.
Opasno je uzimati kredit,znas sta vec sve to nosi.Mozda bi se to i moglo,kada ne bi bilo puno lopova.A u ime Zelje uzimati,moglo bi biti kobno po klub.Cak i da banka pristane na tolike iznose.Moras imati dobra ledja i garancije za te stvari.Nema nikakve veze sto imas papiroloski sve cisto.Gdje god je velika lova,puno lopova hoce da ima ucesce.Nama je veci ovaj drustveni problem nego sama izvedba ili cista papirologija.
neki investitori,cak i strani koji su dolazili,su se obracali Zelji po tom pitanju,a ne opstini.A Zelji je ili bilo ili nije bilo u interesu kada su ovi predlagali svoje projekte,zavisno od toga sta su oni trazili od Zelje da bi se napravio neki moderan stadion.
Sta ce ti stadion inace ako bi palo da ga odrzavas,a to nisi u stanju,dok bi neke pratece objekte koji daju lovu,investitori sigurno uzeli sebi.Nama bi ostao prelijep stadion,a ni ovaj ne mozemo odrzavati.Lijep i moderan stadion je skuplji i za odrzavati.Nemamo mi te pare.
Zeljo onda ne moze sam,pa trazi da ima ledja u logicnom rjesenju,a to je opština.Opština onda svakako ima taj interes,jer bi kroz te projekte,mozda uzela sebi parking mjesta koja bi naplacivali i pravili bolji budzet,kroz neke objekte bi porasla i zaposlenost nekog broja ljudi,sto sve ide u prilog opštini,jer daje rezultate.Sve su to lancane reakcije,ali svako od nekoga nesto trazi,a Zeljino je vlasnistvo.Vrlo osjetljivo i nimalo jednostavno sve skupa.Cak i kada su papiri totalno cisti.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pa sta?? Presla bi raja sa sjevara na istok i sta smo dobili? Isti broj ljudi + zaduzenje znaci gubitak. Nije to tako jednostavno.aS_Roma je napisao/la:Pa kad bi na Grbavici bio istok izgradjen to bi bila kod vas najposjecenija tribina, svaku utakmicu je ljepse gledati sa strane, nego iza gola.zeljocity je napisao/la:Da ima potrebe uradilo bi se sigurno ali nema, i ovako u vecini tekmi je praznih stolica.aS_Roma je napisao/la:Tjesi te se da je vase, ko da vasi ne bi ulozili 10.000 KM makar pa napravili malo istoka , pa uzimali novac na tome , a ne drzali ga 20 godina razvaljenog dajte molim vas , jel problem izliti malo betona i napraviti nesto
Who is your čampion??
Who is your čampion??
DJEDA MRAZE MOJA ZELJA JE KAO I PROSLE GODINE TITULA !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 23 dec 2013, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Paketići za najmlađe Željovce (VIDEO)
http://fkzeljeznicar.ba/paketici-za-naj ... ideo/7577/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/paketici-za-naj ... ideo/7577/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi mi koji volimo Želju pišemo ovdje iz iskrenih pobuda, sa istom željom da nešta iniciramo, pokrenemo. Ova situacija oko stadiona je vrlo složena.Sigurno je Zeljo vlasnik stadiona Grbavica i zemlje na zapadnoj strani. Medjutim, vrlo je teško naći model da se to iskoristi jako bu de došlo do novog stadiona. Prvo, vrlo je teško doći do investitora danas za bilo kakav biznis, a posebno za ovako velike investicije.
Drugi ogroman problem je odravanje jednog takvog objekta. Ovo jako nas klub funkcionira, sa ovaki malim prihodima, ne bi imao nikakve šanse za tako što.
Znam preko mojih pislovnih patrnera da stadion u Ljubljani (Stozice), ima velikih problema sa održavanjem iako znacajan dio troškova snosi i ns slovenije.Isto tako i dvorana pored stadiona, iako je nedavno bilo e.pr.u košarici, ima ogromnih problema sa odrzavanjem.
Opcija kredit ne dolazi u obzir, naprosto to nije objekat koji od svoje funkcije može vraćati isti, a dio koji bi se mogao komercijalizieati je zanemarljiv.
Opcije su jedino da se u projekat ide sa ns bih i drzavom, da to postane pored željinog, i nacionalni stadion i da se na taj nacin i održava.
Druga je opcija da se ide u najneophodniju adsptaciju za evropske utakmuce, a to je zapadna tribina sa trebnim sadrzajima (svlačionice, sluzbene prostorije, prostori zs doping kontr., prostor i infrastruktura za novinare).A pitom sukcesivno rjesavati jedno po jedno i cekati možda neko bolje vrijeme za sveobuhvatnije investiranje.
Drugi ogroman problem je odravanje jednog takvog objekta. Ovo jako nas klub funkcionira, sa ovaki malim prihodima, ne bi imao nikakve šanse za tako što.
Znam preko mojih pislovnih patrnera da stadion u Ljubljani (Stozice), ima velikih problema sa održavanjem iako znacajan dio troškova snosi i ns slovenije.Isto tako i dvorana pored stadiona, iako je nedavno bilo e.pr.u košarici, ima ogromnih problema sa odrzavanjem.
Opcija kredit ne dolazi u obzir, naprosto to nije objekat koji od svoje funkcije može vraćati isti, a dio koji bi se mogao komercijalizieati je zanemarljiv.
Opcije su jedino da se u projekat ide sa ns bih i drzavom, da to postane pored željinog, i nacionalni stadion i da se na taj nacin i održava.
Druga je opcija da se ide u najneophodniju adsptaciju za evropske utakmuce, a to je zapadna tribina sa trebnim sadrzajima (svlačionice, sluzbene prostorije, prostori zs doping kontr., prostor i infrastruktura za novinare).A pitom sukcesivno rjesavati jedno po jedno i cekati možda neko bolje vrijeme za sveobuhvatnije investiranje.
Sta slusate aS_roma momak ne zna gdje je supalj ba.
Da stadion nije nas ne bi savez nama placao da reprezentacija trenira ili neka druga. I upravo sto je nas opcina nema nikakvog insteresa za renoviranje stadiona. A i veliki proces je to, kud sa svim silnim peharima. Najjeftinije iznajmiti teretni brod, ali jbg ne moze prici.
Da stadion nije nas ne bi savez nama placao da reprezentacija trenira ili neka druga. I upravo sto je nas opcina nema nikakvog insteresa za renoviranje stadiona. A i veliki proces je to, kud sa svim silnim peharima. Najjeftinije iznajmiti teretni brod, ali jbg ne moze prici.
NO PYRO NO PARTY
Ja sam cuo da je Opstina vlasnik svih nasih pehara. Nije moguce za 3 godine ovoliko nakupit dok neki mezu skupljaju.

Onaj sto kaze da je cuo da placamo kiriju moze bit bidne jer nemamo mijesta za sve pehare pa je mpguce da smo uzeli kakvu prostoriju.
Pacenici jadni. J.ebo vas onaj budisticki papak ne zna te sta ce te od muke. Da vam dovedu i sejha Mesuda i Messija i Ronalda vi cete ostati napaceni jer znate da se fudbal igra zbog titula a ne zbog malezijaca, ne zbog opstina, zemljista i ostalih ku.r.cev.a. Kako znas da navijas za MALI klub? Kad se raspravljas o svemu osim o sportskim rezultati a svog kluba.
Volio bih da u njih uloze 10 miliona i opet cemo im titulu uzeti pred nosom.
Evo jedna vijest od koje se nadam nece nista biti. Pricalo se sa Kajkutom. Ako ne nadje nista vani da dodje kod nas. Njemu se ne ide iz Celika kaze da mu je lijepo ali ako Zeljo uspije da mu ispostuje ugovor da bi razmislio. Radje bih da uzmemo divovima titulu sa Hodzicem, Ramicem, Zolom, Bajicem, Stanom, Benjom, Jamakom, Svrakom, Sadikovicem sa nasom djecom koju smo stvorili bez malezijskih kampova
Tako ce i biti. Hajde pacenici sad pricajte kako nemamo za vodu, za plate, nemamo stadion, nemao sponzora. Ali jedno imamo TITULE i USPJEHE. A zbog toga se fudbal igra.

Onaj sto kaze da je cuo da placamo kiriju moze bit bidne jer nemamo mijesta za sve pehare pa je mpguce da smo uzeli kakvu prostoriju.

Pacenici jadni. J.ebo vas onaj budisticki papak ne zna te sta ce te od muke. Da vam dovedu i sejha Mesuda i Messija i Ronalda vi cete ostati napaceni jer znate da se fudbal igra zbog titula a ne zbog malezijaca, ne zbog opstina, zemljista i ostalih ku.r.cev.a. Kako znas da navijas za MALI klub? Kad se raspravljas o svemu osim o sportskim rezultati a svog kluba.
Volio bih da u njih uloze 10 miliona i opet cemo im titulu uzeti pred nosom.
Evo jedna vijest od koje se nadam nece nista biti. Pricalo se sa Kajkutom. Ako ne nadje nista vani da dodje kod nas. Njemu se ne ide iz Celika kaze da mu je lijepo ali ako Zeljo uspije da mu ispostuje ugovor da bi razmislio. Radje bih da uzmemo divovima titulu sa Hodzicem, Ramicem, Zolom, Bajicem, Stanom, Benjom, Jamakom, Svrakom, Sadikovicem sa nasom djecom koju smo stvorili bez malezijskih kampova

Tako ce i biti. Hajde pacenici sad pricajte kako nemamo za vodu, za plate, nemamo stadion, nemao sponzora. Ali jedno imamo TITULE i USPJEHE. A zbog toga se fudbal igra.
Da, zato ste jako sretni. Za utakmice tvog tima se trazi karta vise
kako god vise nas je od vas nesretnihjunuz23 je napisao/la:Da, zato ste jako sretni. Za utakmice tvog tima se trazi karta vise