Rekonstrukcija stadiona u BiH

Rodjeni81
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 apr 2020, 11:46

avenija je napisao/la:
19 apr 2020, 11:08
IskompleksiRAni :kafa:
al kako su kujice hinjski dodvoravaju sarajlijama ono neofirno :urnebes: veci prkos imaju navijaci Olimpica :urnebes:
Sta reci na ovakve sabane :bow: De nek vam grupa dize parolu opet jer neko na forumu pise nesto protiv Celika :rol:

Dodvoravaju? Bola mi volimo seher skoro kao Mostar, i svaki dio BIH. Mozemo u onih 90 minuta dok traje utakmica biti tabijasusi, mogu i neki debili nama pjevati da smo ustase, ali pojedinci ne mogu promjeniti sliku prema glavnom gradu nase BiH :bih:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 apr 2020, 11:50

Onaj osjecaj kad ti neko iz Vrapcica koji 20 godina obilazi stadione po bosanskim vrletima kaze da si saban :lol:

Dobrodosli u civilizaciju :lolno:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 19 apr 2020, 12:07

avenija je napisao/la:
19 apr 2020, 11:50
Onaj osjecaj kad ti neko iz Vrapcica koji 20 godina obilazi stadione po bosanskim vrletima kaze da si saban :lol:

Dobrodosli u civilizaciju :lolno:
Obilazi da i u prvoj i u drugoj ligi sta je problem tu? Ne kontam
Sta je tu sabanizam? Vi ako odete u drugu ligu necete ici na utakmice sta li? Pa ok ne bih se iznenadio kad bi bilo tako.

Sabanizam je kad dovedete Memu i one nindze :urnebes: sabanizam je kad vam grupa dize parolu za RA iskompleksiRAni Zenicom zbog rasprava na forumu nekih ljudi iz Zenicee i Mostara. :tokralju:
... Da ne nabrajam dalje. Tema su stadioni.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 apr 2020, 13:12

killafrommanilla je napisao/la:
19 apr 2020, 11:03
Convicts1988 je napisao/la:
19 apr 2020, 08:43
Ne znam otkud vi da toliko palamudite o BP i Grbavici, te gdje repka treba igrati. Vi tek pravite svoj stadion, imate 2 tribine i 3. u izgradnji, tako da .. Napravite nešto uslovno i humano za goste pa onda pričati o nedostatcima na drugim stadionima. I u Sarajevu i u Zenici kad odete imate solidne uslove kao gosti, dok kod vas to nije slučaj nikako. Ne znam kako vam je dozvoljeno igrati. To je sramota, a prodajete se kao veliki.
I sad, navijac Slobode ili Veleza, ne smije komentarisat gdje bi trebala igrati reprezentacija za koju navija?

Okani se kralju Veleza, nije to tema uopce, nek te ne drmaju kompleksi, prica se o tome koji je najbolji stadion, i navijac Klisa ima pravo komentarisat.

Kakvo je to seljacko razmisljanje, stvarno te drmaju ozbiljni kompleksi i vjerovatno ti Velez izlazi na san. U sustini, razumljivo je jer si svjestan kako rapidno rastemo u svakom polju, i trazis neke virtualne pobjede Zenice nad Mostarom, a svjestan si da ce vas vrijeme pregaziti uskoro ne promijenite li nesto.

Znaci, ima pravo svako komentarisat svaki stadion
Kakvi kompleksi mogu biti prema vama, hajd mi reci života ti. Da mi to kaže navijač Zrinjskog pa hajd, koji ima 6 titula prvaka BiH. Ali, ja ne vidim zašto bih ja bio iskompleksiran Veležom i Mostarom ?
Nikad Zenicu niste voljeli, a isto tako i sarajlije. Mrzitelji svega zeničkog, pogotovo robije i Čelika. Vi ste sada postali i profesionalni uvlakači Sarajevu i svemu sarajevskom. Al neka, ko vas ebe na kraju krajeva. Mi smo uvijek bili sami protiv svih, bukvalno, nikad nikom uvlakači. Ća' bebo 😎

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 19 apr 2020, 13:31

Kakvi kompleksi mogu biti prema vama? Covjek 24h razmislja o Velezu, tema COVID-19 on pise o Velezu :damn:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 apr 2020, 13:39

Rodjeni81 je napisao/la:
19 apr 2020, 11:38
Sa novom tribinom na jugu bez dileme reprezentacija mora igrati na Grbavici.
Ne znam sta je tu cudno, stadion se gradi logicno je da igramo na boljem stadionu.
Isto kao sto je logicno bilo da se igra u Zenici svih ovih godina jer je bio najbolji stadion, tako je isto logicno da se u buducnosti igra na Grbavici jer ce biti bolji stadion.

Samo realno... Daj Boze da se napravi u Zenici jos bolji stadion pa opet da igramo tamo, ili u Tuzli, Mostaru potpuno nebitno. Nek se igra samo na najboljem i to je to.
tebi je neko slagao da ce grbavica biti bolja od BP kada se napravi novi jug.
sve dok je zapad poput lokomotive koja vuce na desnu stranu, nema tu poredjenja sa bp.

valjda znas da ce taj novi zapad donijeti grbavici ono sto treba za kategorizaciju. nedavno sam pisao da to prognoziram do neke 2025, sada sa koronom tesko i tada jer nema se novca ni za novi jug. sve sto su vlade i opcine obecale, to pada u vodu, vjerovatno.
ja se iskreno nadam i volio bih da grbavica vec za 1-2 godine bude kompletirana jer to bi znacilo da postaje jedan od boljih stadiona u regionu, medju drzavama sa kojim granicimo (sloveniju i makedoniju ne brojim jer vec imaju strasne stadione za nase uslove).
tada bp ne bi moglo uci u pricu i poredjenje sa grbavicom, do tada je ovako kako jeste.
opet, evo izgleda prije ce osijek dobiti vrhunski savremeni stadion.

ovo sto velez radi je za svaku pohvalu, polahko se pravi lijep stadioncic. naravno da treba jos bruka novca jer najskuplje ostaje za kraj, kao i na grbavici uostalom.
ukoliko velez uradi za 2 godine, ovo sto najvaljuju vec par godina, to ce biti extra.
jedan mali, prelijepi stadioncic, vjerovatno najljepsi u drzavi ali nikako najbolji.
mada, ovo vec sada me interesuje sa reflektorima sta li planiraju i kako ce spojiti tribine, strah me da ce vec tu odmah zabrljati ako bude islo kroz tribinu.

da se vratim na bilino polje za kraj. sve dok su jug i sjever ovakvi kakvi jesu, nema tu poredjenja sa navedenim stadionima iz regiona pa i 'novom' grbavicom.
prolazim pored stadiona svaki dan, mastam o te dvije tribine, realno i ne treba puno novca da se malo dignu i natkriju ali, sve su prilike da od toga nema nista u skorije vrijeme.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 apr 2020, 14:04

DembaBa21 je napisao/la:
19 apr 2020, 13:31
Kakvi kompleksi mogu biti prema vama? Covjek 24h razmislja o Velezu, tema COVID-19 on pise o Velezu :damn:
Fazon je što ti i tebi slični ne kontate da vas ložim i okupljam kao mlade babune, pa i na toj temi :rol:
Jedini od vas pastrmka konta zajebanciju, mada se i on nekad nasuka kao kit :D

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 apr 2020, 14:26

kralju, da bi nekog nalozio, moras bit pismen i pametan. moras znat bacit fazon, znat pecnut i pogodit u zivac, a brzbroj pota smo vidjeli tvoj vrh humora: "mlade babune", koju ponavljas iz posta u post.

Covjek koji napise "nasuka kao kit" nikog ne moze lozit, ovo su kralju ciste frustracije, iskompleksiranost, uzmi procitaj knjigu, opismeni se, izadji na ulicu pokupi neki fazon, ispucaj ga pa mozda i mozemo kontat da nekog lozis :)

cak i skutori znaju podbost fino na prepucavanjima, al ti sto ne znas, to su price :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 19 apr 2020, 14:31

19 apr 2020, 14:04
DembaBa21 je napisao/la:
19 apr 2020, 13:31
Fazon je što ti i tebi slični ne kontate da vas ložim i okupljam kao mlade babune, pa i na toj temi :rol:
Jedini od vas pastrmka konta zajebanciju, mada se i on nekad nasuka kao kit :D
Te price o loženju mozes pricat nekom drugom, majstore nabijeni su ti teski kompleksi evo mjesecim si glavni klaun na ovom forumu nema ko te nije ispišo.
Vidim i tu foru o okupljanju mladih babuna si pokupio od Pastrmke koji uđe na forum 30min popiša se na facu tebi i slicnim kao ti dok vi viste 24 sata na forumu i ljepite se na svaku objavu o Velezu ako to nisu kompleksi ja neznam sta je.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 apr 2020, 14:38

Iskompleksirani drugoligaškim Veležom :rol:

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 19 apr 2020, 14:48

19 apr 2020, 14:38

slika
Imaš pozdrav :wave: i samo nastavi ispoljavat svoje komplekse ako ti je tako lakse :urnebes:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 apr 2020, 15:12

Ma jooj, tako je nama skoro svake sezone, ništa novoga :wave: Bit svega je da nikad nismo ispali u 1 ligu federacije, niti ćemo ispasti. Pa vakat je da i nas nekad krene te se kockice poslože, ne može vazda crnjak.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2020, 15:17

DembaBa21 je napisao/la:
19 apr 2020, 14:48
19 apr 2020, 14:38

slika
Imaš pozdrav :wave: i samo nastavi ispoljavat svoje komplekse ako ti je tako lakse :urnebes:
Tabela :ljepota:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 19 apr 2020, 15:27

Ne znam otkud vi da toliko palamudite o BP i Grbavici, te gdje repka treba igrati. Vi tek pravite svoj stadion, imate 2 tribine i 3. u izgradnji, tako da .. Napravite nešto uslovno i humano za goste pa onda pričati o nedostatcima na drugim stadionima. I u Sarajevu i u Zenici kad odete imate solidne uslove kao gosti, dok kod vas to nije slučaj nikako. Ne znam kako vam je dozvoljeno igrati. To je sramota, a prodajete se kao veliki.
I sta sad, mi pravimo svoj stadion i ne smijemo nista komentarisati :urnebes:

Nisam nigdje napisao da je BP losiji stadion, odmah skacete u coporu, samo je logicnije da okupljanja budu u glavnom i dosta atraktivnijem gradu u BIH kako za nas domace navijace tako i za gostujuce.
Forzza Velez

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 19 apr 2020, 15:36

19 apr 2020, 13:12
killafrommanilla je napisao/la:
19 apr 2020, 11:03
I sad, navijac Slobode ili Veleza, ne smije komentarisat gdje bi trebala igrati reprezentacija za koju navija?

Okani se kralju Veleza, nije to tema uopce, nek te ne drmaju kompleksi, prica se o tome koji je najbolji stadion, i navijac Klisa ima pravo komentarisat.

Kakvo je to seljacko razmisljanje, stvarno te drmaju ozbiljni kompleksi i vjerovatno ti Velez izlazi na san. U sustini, razumljivo je jer si svjestan kako rapidno rastemo u svakom polju, i trazis neke virtualne pobjede Zenice nad Mostarom, a svjestan si da ce vas vrijeme pregaziti uskoro ne promijenite li nesto.

Znaci, ima pravo svako komentarisat svaki stadion
Kakvi kompleksi mogu biti prema vama, hajd mi reci života ti. Da mi to kaže navijač Zrinjskog pa hajd, koji ima 6 titula prvaka BiH. Ali, ja ne vidim zašto bih ja bio iskompleksiran Veležom i Mostarom ?
Nikad Zenicu niste voljeli, a isto tako i sarajlije. Mrzitelji svega zeničkog, pogotovo robije i Čelika. Vi ste sada postali i profesionalni uvlakači Sarajevu i svemu sarajevskom. Al neka, ko vas ebe na kraju krajeva. Mi smo uvijek bili sami protiv svih, bukvalno, nikad nikom uvlakači. Ća' bebo 😎
Niti mrzim Zenicu niti Celik, volim vas isto kao i Sarajevo i Zelju, tj zaboli me neka stvar i za jedne i druge i trece. Volim svoje postujem tudje, preporucujem ti da isto tako razmisljas a ne da umisljas da nekoga lozis i okupljas kao babune jer ti to ne ide od ruke vjeruj mi. Evo odmah ste naletili svi cim sam napisao da repke treba igrati u Sarajevu. Veci grad, atraktivniji, primamljiviji domacim navijacima za otici, a stadion kada se zavrsi bit ce, ako ne u istom rangu, onda za nijansu slabiji sto ne bi trrbalo predstavljati problem.
Forzza Velez

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 apr 2020, 15:44

@avenija
Imal novih slika sa Grbavice
Unaprijed hvala

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 apr 2020, 15:47

19 apr 2020, 14:33
Ok :rol:

"mlade babune"
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 19 apr 2020, 15:53

Nit sam iz Zenice, nit iz Sarajeva. Zeljo i Velez su mi nekako najdrazi klubovi u BiH , ali se nadam da ce Zenica malo uloziti u Stadion i da nece cekati da ih Grbavica prestigne po kvalitetu.
Sve se vrti oko Sarajeva i mislim da bi repka trebala sto duze igrati u Zenici, pa ako Velez napravi pristojan Stadion zasto ne neke Tekme(mozda prijateljske) u Mostaru.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 apr 2020, 18:38

najveći problem ovoga pdfa je što je 95% korisnika bitnije koji je stadion “bolji i ljepši” nego šta gdje i kako se radi

to je bolest ovoga foruma koja se ne može izliječiti, sto puta gora od korone! ko je bolji, messi ili ronaldo, ko je goat, nadal, federer ili novak itd ..... je.bali vas svi oni po redu!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.