FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Pa ako vi racunate te vase titule na pola teritorije,nema razloga da mi ne racunamo svoje...Samo sto je vasa priznavala UEFA,nase nije,al zasluge su iste.
za razliku od tebe znam sve uspjehe i tacan broj trofeja koje je uzeo moj klub.tm84 je napisao/la:npr. koja? vi jedino imate titule prvaka nizih rangova...VAM je napisao/la:titula takvih kao vi,mi vise ne drzimo u vitrinama,nema mjesta...
jos jedan žalosnik u nizu koji nema ni svoj grad,ni klub
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prvaci Prve lige RS:VAM je napisao/la:titula takvih kao vi,mi vise ne drzimo u vitrinama,nema mjesta...
1995/96 Boksit Milići
1996/97 Rudar Ugljevik
1997/98 Rudar Ugljevik
1998/99 Radnik Bjeljina
1999/00 Boksit Milići
2000/01 Borac BL
2001/02 Leotar
Gdje su te tolike titule ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E jbg sadjubitubi je napisao/la:Pa ako vi racunate te vase titule na pola teritorije,nema razloga da mi ne racunamo svoje...Samo sto je vasa priznavala UEFA,nase nije,al zasluge su iste.
Znači po tebi sad se nekoliko klubova evropskih klubova dogovori i odigra turnir i ko osvoji prvak Evrope...mislim zasluge su iste, samo što to UEFA ne priznaje
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
stole
2005,2007,kupova kao u priči
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 25 apr 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
pa kad ih mozes u jednu ruku prebrojati evo znam ih i ja...VAM je napisao/la:za razliku od tebe znam sve uspjehe i tacan broj trofeja koje je uzeo moj klub.tm84 je napisao/la:npr. koja? vi jedino imate titule prvaka nizih rangova...VAM je napisao/la:titula takvih kao vi,mi vise ne drzimo u vitrinama,nema mjesta...
cuj ne znam brojati... ti ko da si sa marsa pao... al eto zivi u uvjerenju da se po trofejima uspjesan klub...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
aj fakat nabroji titule borca jer nisam stvarno upoznat ..od nastanka pa do danas...al naravno nemoj mi racunati osvajanja drugih liga naravno osim kupa prosle godine (to znam )hehehVAM je napisao/la:za razliku od tebe znam sve uspjehe i tacan broj trofeja koje je uzeo moj klub.tm84 je napisao/la:npr. koja? vi jedino imate titule prvaka nizih rangova...VAM je napisao/la:titula takvih kao vi,mi vise ne drzimo u vitrinama,nema mjesta...
P.S i neka neko kaze da nije komplex..zivjrti u BIH a navijati za Portugal hahaha ajde da su tu podrzali tim Republike Srbije ..jok oni podrzavaju Portugal...sta je to nego komplex i strah da ne odemo na prvenstvo al nema veze nove kvalifikacije nova nafaka ...bolje ne otici nego da me dere australia...il gana koju smo mi dobili ehhehe
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Rudar Ugljevik najtrofejniji klubStole iz Bora je napisao/la:Prvaci Prve lige RS:VAM je napisao/la:titula takvih kao vi,mi vise ne drzimo u vitrinama,nema mjesta...
1995/96 Boksit Milići
1996/97 Rudar Ugljevik
1997/98 Rudar Ugljevik
1998/99 Radnik Bjeljina
1999/00 Boksit Milići
2000/01 Borac BL
2001/02 Leotar
Gdje su te tolike titule ...
U novi boj ...
- Бањалучанин
- Kontakt:
rekao sam,najezda ćaršijanera i šibicara...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E cuj i te dvije racunas. To je vec vrijeme kad se igrala liga na cijeloj teritoriji BiH i tada ste bili prvaci Prve lige samo po imenu jer je to rang druge lige. Pa necemo valjda racunati i prvake drugih liga ...VAM je napisao/la:stole
AMAR OSIM
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vjerovatno ih smatra jačim što su dobili konačno priliku da idu ne megdan Sarajevu i Želji i da igraju na Koševu i Grbavici...Ostavrili su im se dječački snoviOdlične viceve piše dečko !![]()
![]()
Ž '21!
- storm_raider
- Kontakt:
E sada svi stanite i zapitajte se ima li ista dobro u svoj ovoj prici.
Ko je prvi poceo?
Ko ima vise titula? (prvih, drugih trecih liga i kupova)
Ko je kome ukrao lizalo?
FK Borac i FK Zeljeznicar imaju dugu i lijepu zajednicku tradiciju. Nije to tradicija velikih europskih klubova, ali nismo ni mi nesto poznati kao velika europska drzava. To je nesto na sta mozemo biti ponosni u ovoj maloj i napacenoj zemlju. Ako nista bolje da pravimo mostove nego brane i zidove. Umjesto da se ponosimo kao Bosanci i Hercegovci sto je Borac kao bosanskohercegovacki klub stao na noge i sto je svaka utakmica "Zelje i Borca" sada derbi, ovdje se prica o svemu drugom. Samo cudom jos rat nije neko spomenuo. Mi smo strasno mala drzava i dajte ljudi - razumijem sportsku mrznju, ali evo i ovdje na forumu ovo prelazi u mnogo vise. Da ste u jednoj sobi, davno bi bilo ovdje krvi do koljena.
Navijac sam Zeljeznicara i volio bih da uzmemo titulu, ali ako Borac osvoji, a ima realne sanse, zasluzeno je.
Ko je prvi poceo?
Ko ima vise titula? (prvih, drugih trecih liga i kupova)
Ko je kome ukrao lizalo?
FK Borac i FK Zeljeznicar imaju dugu i lijepu zajednicku tradiciju. Nije to tradicija velikih europskih klubova, ali nismo ni mi nesto poznati kao velika europska drzava. To je nesto na sta mozemo biti ponosni u ovoj maloj i napacenoj zemlju. Ako nista bolje da pravimo mostove nego brane i zidove. Umjesto da se ponosimo kao Bosanci i Hercegovci sto je Borac kao bosanskohercegovacki klub stao na noge i sto je svaka utakmica "Zelje i Borca" sada derbi, ovdje se prica o svemu drugom. Samo cudom jos rat nije neko spomenuo. Mi smo strasno mala drzava i dajte ljudi - razumijem sportsku mrznju, ali evo i ovdje na forumu ovo prelazi u mnogo vise. Da ste u jednoj sobi, davno bi bilo ovdje krvi do koljena.
Navijac sam Zeljeznicara i volio bih da uzmemo titulu, ali ako Borac osvoji, a ima realne sanse, zasluzeno je.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Da,da vi ste nam sigurno idoli,ne znamo sta bi da ne igramo sa vama...Stvarno si smijesan,pa na utakmici Zeljeznicar-Borac(4:2) bila krcata Grbavica,nije igla mogla stati.Sto tako nije protiv nekog drugog kluba...Zato sto je i vama Borac atraktivan protivnik,i privlaci masu,koliko god to vama bilo tesko priznati.
@storm_raider
Svaka cast!
@storm_raider
Svaka cast!
Dobro,ajde jesmo,vidim da si klinjo.Eto klub u rangu Laktasa ispred vas na tabeli,sta ces sad.Bianconeri1988 je napisao/la: Bilo je i protiv Laktaša , dakle ako je slutiti po broju navijača vi ste u rangu Laktaša![]()
![]()
Joj samo mi vi nemojte o posjecenosti,ono Kosevo zjapi prazno od kad znam za sebe,kao groblje majke mi.Jedino sto Horde imaju finu brojnost,pa nije toliko grdna atmosfera.A sto se toga tice,pa sjeti se malo koliko je obicnih ljudi doslo na stadion,i koliko je vas sjever bio krcat kad je Borac dolazio,pa vas pljusnuo 0:1,nije to zbog Sarajeva,to je zbog Borca,i tako je u svim gradovima.Batistuta je napisao/la: Što se tiče navijanja,gostovanja,koreografija,folova,furki,inovacija možete da učite od Hordi. Sarajevo i Horde su toliki brend da su ubjedljivo najposjećeniji tim na gostovanjima i gdje god gostujemo praznik je za taj grad.Pa evo zadnja utakmica u BL je nezapamćeno medijski popraćena,a inače borite se za titulu pa bude 2000 ljudi a protiv Sarajeva pun stadion,znači nije do vas nego Sarajeva i to je slučaj u svim gradovima tako.
Vidi ovih sarajlija što su se raspisali na temi Borca, o tome ko ima više titula i koje kakve gluposti. Lako je bilo osvajati titule na pola teritorije države i za vrijeme Tita kada su se favorizovali timovi iz Beograda, Zagreba, Sarajeva..
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Dok ne vidim 10 milja protiv Drine na Kosevu,ne vjerujem.
Ma meni samo smeta sto neko podcenjuje Borac i Lesinare,ne postuje tudje,nista drugo.Voli svoje,postuj tudje.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa šta? I Hanover je ispred Bayerna, pa je i dalje Bayern za njega institucija, Man City je ispred Liverpoola i opet je Liverpool institucijajubitubi je napisao/la:Dobro,ajde jesmo,vidim da si klinjo.Eto klub u rangu Laktasa ispred vas na tabeli,sta ces sad.Bianconeri1988 je napisao/la: Bilo je i protiv Laktaša , dakle ako je slutiti po broju navijača vi ste u rangu Laktaša![]()
![]()
Ž '21!
kako ces podcjenjivati navijace koje su svako gostovanje odradili max korektno...nema tu price a i Borac je zasluzeno na vrhuu..mislim nije bitno jel se dobije sa 3 0 il 1 0 bitna je pobjeda..jubitubi je napisao/la:Dok ne vidim 10 milja protiv Drine na Kosevu,ne vjerujem.Ma meni samo smeta sto neko podcenjuje Borac i Lesinare,ne postuje tudje,nista drugo.Voli svoje,postuj tudje.
samo kazem dok je sarajevu islo(bez obzira na trenera kojeg nemozes uvjeriti da nije murinjo)bilo je po 8 do 10 milja jbg
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 25 apr 2011, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.