Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mora se ovo na vrijeme rijesiti
Nevjerojatno šta smo dopustili. Milion prilika i jedva gol zabijes, ne znam šta im je u zadnje vrijeme...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
vec pomalo lici na standardnu skriptu gdje podredjena ekipa s prvim sutem na utakmici postize gol.
Fkt ne znaju da olaksaju sebi vec uvijek mora biti napeto do 90te
Fkt ne znaju da olaksaju sebi vec uvijek mora biti napeto do 90te
Nisam zadovoljan.
- JayCatwright
- Kontakt:
Izvuc 3 boda pa makar i 1:0
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na kraju će ući Anthony, zabiti prvi gol u sezoni za 1:1.
Hahahahahahahaha
Hahahahahahahaha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nismo zaslužili i to je to.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Klasika
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
haha
kao sto rekoh, ma jbo ovo
Na kraju umjesto 0-5 će da bude 2-1
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Konatea prodati na ljeto, kakav je to lik kad ga se mora odmarati svaku drugu utakmicu. U čobansku ligu dole u Francusku pa igraj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neka povede i Darwina
E moj konju nikad gori igrac nije igrao u liverpoolu
Gledaj firauna, dvojica mu sami. Mrš rahljo rahljavi.
Nevjerojatno gdje smo mi izgubili bodove danas. To je to. Neću ni gledati do kraja sezone.
Nisu ni oni francuzi glupi ako hoces postit mani se fudbala
I ovom Bradleyu ne bi ništa bilo da nekad opuca po golu kad je u prilici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.