HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ryder7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ryder7 » 04 maj 2014, 21:19

Čestitam na tituli, sretno u Evropi da predstavite našu Bosnu i Hercegovinu najbolje što možete! Podatak da ste u ovom proljetnom dijelu od 10 utakmica, 9 dobili i izgubili samo jednu u kojoj ste takođe dobri bili protiv nas govori da je titula zaslužena. Sretno dalje još jednom.
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 maj 2014, 21:21

Iskreno od svih prvih 5 nekih ekipa, nisam Zrinjskom davao nikako šanse, ali na kraju mudro i spretno! Treba to uspjeti, nadam se da ćete i u Evropi imati sreće i da prođete 2.pretkolo LP! ;)
Osim - drugo ime za Želju !

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 04 maj 2014, 21:21

hvala na cestitkama. Bravo treneru, bravo igrači, bravo navijači!!!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 04 maj 2014, 21:27

rossoner je napisao/la:Ekipa čestitam na tituli! Je li može neko da mi kaže nije mi najjasnije, je li vi osvajate zbog boljeg međusobnog omjera sa ŠIrokim, jer je moguće da budete bodovno izjednačeni na kraju..?
Moguće je da budemo bodovno izjednačeni jedino ako nam oduzmu 3 boda,pa da opet ostanemo na 61,iduće kolo rasterećeno,spustit ih na zemlju,rutinski,ali nećemo ih nešto puno,1:2 će biti sasvim dovoljno,hvala vam momci na ovoj sezoni.Što se tiče pretkola LP protiv 95 % ekipa ćemo biti potpuni autsajderi,

Red Bull (AUS)
Steaua (RUM)
Celtic (SCO)
BATE Borisov (BLR)
Sparta Prag (CZE)
Dinamo Z (CRO)
Ludorotets (BUL)
Maccabi T.A (ISR)
Sheriff (MOL)
Maribor (SLO)
Legia W (POL)
Debrecen (HUN)
C.Zvezda (SRB)
Slovan B (SVK)
Aktobe (KAZ)
Ventspils (LAT)
Qarabag (AZE)

Jedini tim koji je poželjan je Ventspils i sa njima bi bilo 50-50 % ,ne bi bilo loše Qarabag i Aktobe,dok bi se sa Slovanom,CZv,Dinamom,Sherifom,Mariborom i još par mogli tu i tamo nosit,ali i to teško da bi prošli,ali opet nada umire posljednja,daj Celtic koga yebe :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 maj 2014, 21:28

Cestitike na tituli koju ste osvojili , a ne znate ni sami kako , jednostavno se iskorsitili svacije kikseve, poklopilo vam se previse stvari pa ste to iskoristili , sve u svemu opet cestitike , iako mislim da niste najbolje ekipa u ligi.

Samo vala sramota je titulu slavite nema ni 3-4 milje ljudi

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 04 maj 2014, 21:31

čestitke na tituli :bow:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 maj 2014, 21:33

Cestitke na tituli ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 maj 2014, 21:37

Cestitke na tituli. Proljetni dio ste izdominirali, dobili direktnog konkurenta u triler utakmici i mislim da je ovo zasluzeno. Sretno u Ligi prvaka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 maj 2014, 21:52

ČESTIKE JEDINOM MOSTARSKOM ŠAMPIONU!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 04 maj 2014, 21:54

pile87 je napisao/la:ČESTIKE JEDINOM MOSTARSKOM ŠAMPIONU!
Hvala majstore :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 maj 2014, 21:59

Jos ostaje naredno kolo. Sampioni stizu u Vrapcice, malo su se napuhali valja to spustit na zemlju :kafa: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

EroHercEro
Kontakt:

Post Postao/la EroHercEro » 04 maj 2014, 22:04

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 maj 2014, 22:05

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI UVIJEK OSTAJE, PONOS MOJE HERCEGOVINE

Cestitke svima ! :clap:
Jos mlatnuti ove iz vrapcica i na najbolji nacin zavrsiti sezonu. :thumbup:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 maj 2014, 22:06

aS_Roma je napisao/la:Cestitike na tituli koju ste osvojili , a ne znate ni sami kako , jednostavno se iskorsitili svacije kikseve, poklopilo vam se previse stvari pa ste to iskoristili , sve u svemu opet cestitike , iako mislim da niste najbolje ekipa u ligi.

Samo vala sramota je titulu slavite nema ni 3-4 milje ljudi

Što si bola ljubomoran , ako nemožeš čestitati kao čovjek ne trebaš ni lupetati bez veze.
Ne znamo ni sami kako smo osvojili titulu :?: :!: Pa čovječe zadnjih 16 utakmica u prvenstvu izgubili smo samo jednu i to onu protiv Želje a realno smo i tu bili bolji na terenu i zaslužili bar bod.Hoćeš mi molim te reći koja nas je to ekipa nadigrala u ovom prvenstvu.Vidim neki pišu da je Široki zaslužio titulu.Po čemu? Zato što su protiv Zrinje prokockali
0-2 u zadnjih 10 minuta.Pa što nas nisu dobili na Pecari kad su toliko bolji.
Očito je samo jedno da su nas svi podcjenili i da još uvijek to rade i nije im jasno odkud Zrinje na vrhu.E pa evo nas,tu smo ,na vrhu ,i tu ostajemo.Da podsjetim neke ovo je nama već treća titula prvaka države uz još jednu osvajača kupa mi smo sami vrh ma koliko to nekome smetalo.
Care kad napunite Koševo javi se.Sarajevo je 7-8 puta veći grad od Mostara a posjeta nam je u prosjeku tu negdje.I to nešto govori.

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA !!!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 maj 2014, 22:11

zrinja05 pusti bola ove dusebriznike koga briga za njih sad. Kazu nezasluzeno, ko vas pita ? Mi smo prvi a vi mozete samo da :guz: a mi cemo odraditi ostalo kao sto smo radili tijekom sezone...

1905 **** ostale
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 maj 2014, 22:13

Daj neka mi neko kaze, sta cete za stadion?

Postoje li kakvi planovi?

Hvala
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 maj 2014, 22:15

CroCop je napisao/la:SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI UVIJEK OSTAJE, PONOS MOJE HERCEGOVINE

Cestitke svima ! :clap:
Jos mlatnuti ove iz vrapcica i na najbolji nacin zavrsiti sezonu. :thumbup:
Moramo Branka i igrače upozoriti da nema fešte prije zadnjeg kola :nene: .To će realno biti utakmica trenutno dvije najbolje ekipe u BiH i mora se shvatiti ozbiljno. Ali sada ćemo mi biti rasterećeni pritiska i možemo odigrati pravu utakmicu za dušu pa da potvrdimo tko je gazda u gradu. :opaopa: :wave:

Cro Cap znaš onu : NIŠTA MI NEĆE OVAJ DAN POKVARIT ....... :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 maj 2014, 22:18

Capt_Billy je napisao/la:Daj neka mi neko kaze, sta cete za stadion?

Hvala
Koliko ja znam nešto će se sitno radit ali sumnjam da će ,barem ovog ljeta ,biti nekih velikih zahvata ali vidjet ćemo jer ova uprava je dokazala da je sposobna da napravi puno toga dobroga.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 maj 2014, 22:22

zrinja05 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Daj neka mi neko kaze, sta cete za stadion?

Hvala
Koliko ja znam nešto će se sitno radit ali sumnjam da će ,barem ovog ljeta ,biti nekih velikih zahvata ali vidjet ćemo jer ova uprava je dokazala da je sposobna da napravi puno toga dobroga.
Sta cete za LP?

Da li mozete igrati na svom stadionu?

Sa moje strane, vama samo fali krov na onoj tribini. Sredite je, dodate mjesta za novinare i teren adaptirate, sa svim sto je potrebno...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 04 maj 2014, 22:23

Čestitke na osvajanju naslova prvaka Bosne i Hercegovine. Zasluženo ste osvojili, treba biti iskren pa priznati. Igrali ste tokom čitavog prvenstva uz Široki najljepši fudbal, a u međusobnom duelu ste pokazali da ste bolji. Nadam se da ćemo skupa, ovog ljeta, opravdati renome bosanskohercegovačkog fudbala u Evropi. Pozdrav

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.