Sikirajul ti se po komšiluku?????svrakino1921 je napisao/la:Ustrocale se nase kone a namjestili svoje sudije
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- svrakino1921
- Kontakt:
PICKObelosevic28 je napisao/la:Ti i Dalko cete tekmu ispratiti skromno, u krugu obitelji uz kanister rakijesvrakino1921 je napisao/la:Ustrocale se nase kone a namjestili svoje sudije
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ma ko je to nama nervozan?! Dalkin potomcic, popiJo rakije potocic ;-*
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Ma ko je to nama nervozan?! Dalkin potomcic, popiJo rakije potocic ;-*

PICKO
- svrakino1921
- Kontakt:
NeHeller je napisao/la:Sikirajul ti se po komšiluku?????svrakino1921 je napisao/la:Ustrocale se nase kone a namjestili svoje sudije
![]()
![]()
![]()
Vjeruju u sudije
-
- Kontakt:
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Haj fakat oko sudija zavrsite raspravu. Ja danas gurno skiju ko salu, al fakat nema potrebe. Momak je dobar sudija, gradsko dijete, cijeni i jedne i druge, a zadatak mu je da bude neutralan i profesionalan. Nadamo se da ce tako i biti. Kakve sudije, ako si bolji njegovo potencijalno tendenciozno sudjenje ti ne moze puno odmoci. Hajde subota da guzimo najvecu kuravu
- WestTrebina
- Kontakt:
Evo smijem ja, samo nemoj da usrefa kacimjoker90 je napisao/la:Smije li ko opkladu?

Slomi me komsija ima deset dana, busi covjek zidove, plafone ja ne znam gdje mi je glava... Bil pomogo bratu, meni truba fin momak a ti si nako poletan i da ne kazem zaje*an..WestTrebina je napisao/la:Evo smijem ja, samo nemoj da usrefa kacimjoker90 je napisao/la:Smije li ko opkladu?![]()
Poslo bih ti ja ove njegove profile sa drustveno-politickih mreza i popis portala gdje zalazi...
Pomozi bratu nemoj bit capi...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Necu sa VuCovima, strogo sa plavim filozofima..WestTrebina je napisao/la:Evo smijem ja, samo nemoj da usrefa kacimjoker90 je napisao/la:Smije li ko opkladu?![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Iznosim ti cinjenice, to sto si glup za dvojicu halalim ti.Manijaci19871921 je napisao/la: Sta me boli q sto niste zamjene dovodili za igrace povrijedjene?! Oremus odigro jednu tekmu i sad toliko fali... pidre nema bruku.. sta nas boli qita za vas sto niste dovodili zamjene za igrace koji ce biti duze na oporavku? Sta nas boli q sto ste maltene bez kondicionog i sto su vam pripreme bile blago receno katastrofalne? Kakvi retardi hahaha
Nece ni nama Zec i Stilic istrcati, maestro obojica za komplet vasu ekipu i ligu. Karat cemo vas u stau
Sta treba da dovedemo jos 3,4 vezna igraca pa kad se oporave ovi momci da imamo 10 veznjaka

Kod nas su se pocela ciljano i racionalno dovoditi pojacanja. Sto se tice Oremusa ko se imalo razumije u fudbal dovoljna mu je jedna utakmica, da vidi o kakvom se igracu radi. Da je dosao Ronaldo ti bi rekao, eto sad ce vam kao on faliti odigrao lik jednu utakmicu za vas.
Da imate srecu sto smo osakaceni imate, na vama je da to iskoristite, na nama da se potucemo sa tim problemima oko povrijeda i nastavimo svoj niz bez poraza.
Stilic vam je dosao nespreman tako da od njega ocekujte tek na proljece neki bum, E. Zec je zavrsio sto se tice profi karijere, jer jednu utakmicu odigra, posle toga 2 odmara zbog povrede.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kmecanje o sudijama ce uskoro uci u treci dan... 

Pazite se ovih ovisnika o narkoticima sa željine teme
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Selam plavim kmekavim uhljupima, svršio vam Kaljanac moržu na brkove!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Do morža nisam znao na koje plave uhljupe misliš.SarajevoJeBordo je napisao/la:Selam plavim kmekavim uhljupima, svršio vam Kaljanac moržu na brkove!
Nullius in verba

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Podwigno sam. Pawdon.Heller je napisao/la:Do morža nisam znao na koje plave uhljupe misliš.SarajevoJeBordo je napisao/la:Selam plavim kmekavim uhljupima, svršio vam Kaljanac moržu na brkove!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije moguće od vijetnamske k. urave napraviti poštenu ženu:
"Kako smo nezvanično saznali s Grbavice je upućen poziv gradskom rivalu za zajednički pres, ali su iz Tittove 38b navodno kazali kako će održati vlastiti pres".
"Kako smo nezvanično saznali s Grbavice je upućen poziv gradskom rivalu za zajednički pres, ali su iz Tittove 38b navodno kazali kako će održati vlastiti pres".
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
E cuj HIVicine propalitete, najvise pogurani klub u zadnjih 5 godina strah sudija... 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Nikad sa vama vise nista. Vi svoje, mi svoje!Benzapen je napisao/la:Nije moguće od vijetnamske k. urave napraviti poštenu ženu:
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.