Haha pa imao je, jašta je nego imao, ali nisam ja rekao da je vrhunski odradio, nego da je bio dobar i to je to
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upravo. Prvi gol i Kyeremeh dao kilav pas i Hamzin gol morao golman odbraniti. Mirza je sve uradio.AVNOJ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:53Jeebote gledate samo Mustafića a Muhamed i Julardžija se nisu pošteno sa loptom sastavili.
Mora griješiti kad je.lopta u prenosu konstntno kod njega a znamo da.on nije igrač sa.tim zdnjim pasom i da ova visoka 8 nije njegova pozicija.
Prvi gol je 70% Mustafićev
Kako god igramo dobro po kontri sto je i osnovna prednost nase formacije. Malo bolje postavljanje zadnje linije i nece biti problema privesti ovo kraju.
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I ja samo govorim da on nije taj igrač "zadnjeg passa" i da se ne očekuje od njega da bude taj AM.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:56Pa dok lopta dolazi gore, ova dva spomenuta rade dobro svoj posao. Nije Mustafic los samo nama treba mnogo mocnije ime, i znanjem i karakterom na tom mjestu. Nesto ala Stojcev stil, moze i Dulja tu dobro izgledati.AVNOJ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:53Jeebote gledate samo Mustafića a Muhamed i Julardžija se nisu pošteno sa loptom sastavili.
Mora griješiti kad je.lopta u prenosu konstntno kod njega a znamo da.on nije igrač sa.tim zdnjim pasom i da ova visoka 8 nije njegova pozicija.
Mustafic dobar, ali mi je vise za neke 4-5-1 kad se branimo, pa on moze i dodatno ugroziti nekim dalekometnim sutem u tim situacijama. Ovako mu fali malo tehnike, ali dobro stojimo svi.
Sudjelovao je u golu/ovima nema sta - moze bolje.
Isto tako slažem se volio bi vidjetu Duljevića na toj poziciji makar 20 minuta.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mi bi da golf 5 ide ko merc gt 63. I onda se razocaramo u zivotAVNOJ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:01I ja samo govorim da on nije taj igrač "zadnjeg passa" i da se ne očekuje od njega da bude taj AM.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:56Pa dok lopta dolazi gore, ova dva spomenuta rade dobro svoj posao. Nije Mustafic los samo nama treba mnogo mocnije ime, i znanjem i karakterom na tom mjestu. Nesto ala Stojcev stil, moze i Dulja tu dobro izgledati.AVNOJ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:53Jeebote gledate samo Mustafića a Muhamed i Julardžija se nisu pošteno sa loptom sastavili.
Mustafic dobar, ali mi je vise za neke 4-5-1 kad se branimo, pa on moze i dodatno ugroziti nekim dalekometnim sutem u tim situacijama. Ovako mu fali malo tehnike, ali dobro stojimo svi.
Sudjelovao je u golu/ovima nema sta - moze bolje.
Isto tako slažem se volio bi vidjetu Duljevića na toj poziciji makar 20 minuta.
slazemo se
0:4 do kraja
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dobar je BuljubašićAVNOJ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:53Jeebote gledate samo Mustafića a Muhamed i Julardžija se nisu pošteno sa loptom sastavili.
MortemHz je napisao/la:Sarajevo u posljednje 2 utakmice, bravo momci!

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- TurkishAirlines
Nadam se oko 60-te da ce uci
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- luckystrike
- Kontakt:
Meni se čini da jeste

L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
decko pogresno procijenio. Nije ocekivao takav rasplet. Vala i jularzdija ga lagano ispratio u skipu
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, Fouzi1, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JimmyPage, JuricaSpindl, Kaunas, Kockoglavi, kraljlavova, Lavcina, LegendKiller, MaroonBjelave, mercurial, mikimaus, mohz1987, napoleon72, NazorUso, nebeskasila, NeSamSafetee, Oerde, Pasharoni, PingoFTW, Pitaristok, Posejdon, Rauber33, riki46, rimljanin90, SAMO BORDO, selver79, siroliver69, skoJaa, Taree, tuitamo, unityvillage, USB, Varijantas8, zagorski i 509 gostiju.