Mod Matić ga banovao..skoroalen je napisao/la:A to Osim banovan? Promijeni nick Oske, ove Osime hoće ti banovi i suspenzije.![]()
#JeSuisOsim13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mod Matić ga banovao..skoroalen je napisao/la:A to Osim banovan? Promijeni nick Oske, ove Osime hoće ti banovi i suspenzije.![]()
#JeSuisOsim13
Prošao ti je Kurban Bajram za te žrtveTekashi je napisao/la:Dajem sariela za Osima
https://www.jutarnji.hr/viral/fun/foto- ... e/6966588/Tekashi je napisao/la:Piticama ne pomaze ni Salem Prolic
Bezideja je napisao/la:Djecace mali, ja postujem igrace koji su mi donijeli neki trofej i radost. Neki bitan gol u evropi, a Krpic mi nije donio bilo sta da bi se radovao.mirgerr je napisao/la:Navijaj onda za pitare, tamo je igracina Ahmetovic, nema Krpica.
Kako ti vec volis reci.
Ahmetovic je igracina za Krpica to si tacno napisao.
AKADEMIJA JE RUDA DIJAMANTA i tu trebaju vrhunski treneri pomogucnosti iz NJEMACKE I HOLANDIJE
Virtu4l je napisao/la:I evo imamo još jednu antologijsku,
Dozivotna kantaPostao/la Virtu4l
Rezultati mog pisanja na ovom forumu se jasno vide
Teško je protiv favorita!ElCartel11 je napisao/la:Koliko mogu kone protiv nase B ekipe?
Zamisli kako su napredovali ovi koji su se nekad divili bakljama a sad tome zvižde. A ti ostao isti ili još gluplji pa i dan-danas onanišeš na ovu stupidariju!dejavu je napisao/la:'jooooj bakljade jarane'
'jaka bakljada'
'oooooj stare mi'
a danas im istok zvizdi na svaku zapaljenu baklju
Gdje si High, ojebino neopjevana, majka te u bureku našla!Giljotina je napisao/la:Navijač CZ, SDA FKŽ i CG.
Ovaj je urnek za patologiju pouzdaniji od Lombrosove teorije kriminaliteta.
25 godina stariji klub ima 1 trofej višeZip je napisao/la:Treba im kao gospoda i najtrofejniji klub cestitati 100.godišnjicuskoroalen je napisao/la:Za tri godine će im jedini argument bit "za koga ste navijali od '21. do '46." Već su prestali pravit one slike ŽELJEZNIČAR i po jedan trofej na svakom slovu, a ispod SARA... i ono "still loading". Jedan trofej momci, eto nek su i tri, ako uzmete one superkupove koji se ne igraju već 15 godina. Bahatite se kao da je dvadeset trofeja u pitanju. Za vašu stotu godišnjicu bićemo trofejniji klub od vas.
"Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini želi svojim komšija sretan 100-ti rođendan"Bi to bilo pišanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.