Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Citam evo sad na ovoj temi i na AS-u za Enza Zidanea. Ne vjerujem da ce tako mlad napustiti Madrid i otici od roditelja samo tako, posebice jer je kapiten u svojim uzrastima i najcijenjeniji igrac njegovog godista u Realu.
Sto se tice Castille, sumnjam da ce momci dobivati puno sansi do kraja sezone, ali bih volio da dogodine ovog Alexa promoviraju u prvu momcad, a da ne dovode niti Pareja niti Borju
Sto se tice Castille, sumnjam da ce momci dobivati puno sansi do kraja sezone, ali bih volio da dogodine ovog Alexa promoviraju u prvu momcad, a da ne dovode niti Pareja niti Borju
nemoj se provaljivati hehehhehehPortillo je napisao/la:Druze Brnjo, ne prepadaj ih, to je moj poso
CR7 está listo, pero Mou le reservará![]()
Evo jedne zanimljive ankete na Marci, cak 70+% navijaca Reala bi voljelo da dobijemo Schalke u cetvrtfinalu. Ja ipak nebih...
http://www.marca.com/debate/2011/03/154 ... s1540.html
Ja bi najradije sad Barcu, da vidimo na cemu smo ili recimo Sahtar.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma nema sanse da Enzo napusti tim. Ako nista, bar zbog Zidana.Brnjoo je napisao/la:Citam evo sad na ovoj temi i na AS-u za Enza Zidanea. Ne vjerujem da ce tako mlad napustiti Madrid i otici od roditelja samo tako, posebice jer je kapiten u svojim uzrastima i najcijenjeniji igrac njegovog godista u Realu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobar si ti covjek, sam kad bi ti jos neko imo mislit glavombparena je napisao/la:nemoj se provaljivati hehehhehehPortillo je napisao/la:Druze Brnjo, ne prepadaj ih, to je moj poso
CR7 está listo, pero Mou le reservará![]()
Evo jedne zanimljive ankete na Marci, cak 70+% navijaca Reala bi voljelo da dobijemo Schalke u cetvrtfinalu. Ja ipak nebih...
http://www.marca.com/debate/2011/03/154 ... s1540.html

Prvo GetafeNail for Real je napisao/la: Ma nema sanse da Enzo napusti tim. Ako nista, bar zbog Zidana.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Da li je vaš Copa del Rey? 

Blaugrana al vent, tenim un nom, el sap tothom: Barça!, Barça!, Barça!
----------------------------------------------------------------------------------
Vamos Barça!
Més que un club!
----------------------------------------------------------------------------------
Vamos Barça!
Més que un club!
Naravno da je našFCB1899 je napisao/la:Da li je vaš Copa del Rey?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Haha, vidjet ćemo.Morate i vi nešto osvojiti ove sezone. 

Blaugrana al vent, tenim un nom, el sap tothom: Barça!, Barça!, Barça!
Vamos Barça!
Més que un club!
Vamos Barça!
Més que un club!
Po prvi put (a najvjerovatnije i jedini) u životu necu navijati protiv Reala kad budete igrali sa Lyonom, cisto da budu dva španska predstavnika u 1/4 finalu...tako da ocekujem da se ne obrukate najjacu ligu svijeta opet po treci put zaredom protiv yebenog Lyona.
Navijaces ti za Lyon, instikt je takav, tako da ne treba da se lazemo. Ja bi prije umro nego u bilo kojoj utakmici navijao za Barcu isto je i sa tobom...izzo je napisao/la:Po prvi put (a najvjerovatnije i jedini) u životu necu navijati protiv Reala kad budete igrali sa Lyonom, cisto da budu dva španska predstavnika u 1/4 finalu...tako da ocekujem da se ne obrukate najjacu ligu svijeta opet po treci put zaredom protiv yebenog Lyona.
I gledaj sta "tvoji" spikeri misle o Realu, pogledaj do kraja

[youtube][/youtube]
Necu navijati za Lyon, vec za prolaz Reala- samo ovaj put u životu i nikad više...ne morate vjerovati, ne zanima me.Portillo je napisao/la:Navijaces ti za Lyon, instikt je takav, tako da ne treba da se lazemo. Ja bi prije umro nego u bilo kojoj utakmici navijao za Barcu isto je i sa tobom...izzo je napisao/la:Po prvi put (a najvjerovatnije i jedini) u životu necu navijati protiv Reala kad budete igrali sa Lyonom, cisto da budu dva španska predstavnika u 1/4 finalu...tako da ocekujem da se ne obrukate najjacu ligu svijeta opet po treci put zaredom protiv yebenog Lyona.
I gledaj sta "tvoji" spikeri misle o Realu, pogledaj do kraja
[youtube][/youtube]
Pa normalno da ćeš navijati za španjolskog predstavnika, sinoć sam bio za Valenciu, preksinoć sam navijao da izbacite one balavce iz Londona, iduću srijedu svi za Real! 

Real Madrid
Real Madrid
Il je utorak?Toxicity je napisao/la:Pa normalno da ćeš navijati za španjolskog predstavnika, sinoć sam bio za Valenciu, preksinoć sam navijao da izbacite one balavce iz Londona, iduću srijedu svi za Real!

Evo i sad navijam za Villareal protiv Leverkuzena.Toxicity je napisao/la:Pa normalno da ćeš navijati za španjolskog predstavnika, sinoć sam bio za Valenciu, preksinoć sam navijao da izbacite one balavce iz Londona, iduću srijedu svi za Real!
Srijeda, prvuu smo igrali u utorakPortillo je napisao/la:Il je utorak?Toxicity je napisao/la:Pa normalno da ćeš navijati za španjolskog predstavnika, sinoć sam bio za Valenciu, preksinoć sam navijao da izbacite one balavce iz Londona, iduću srijedu svi za Real!

Real Madrid
Real Madrid
Ja cu navijat za Lyon ne samo zbog naseg Miralema
Ko eto vi navijali za Barselonu neku noc.

Ko eto vi navijali za Barselonu neku noc.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Srijeda.Portillo je napisao/la:Il je utorak?Toxicity je napisao/la:Pa normalno da ćeš navijati za španjolskog predstavnika, sinoć sam bio za Valenciu, preksinoć sam navijao da izbacite one balavce iz Londona, iduću srijedu svi za Real!
btw i ja navijam za Viljareal al da navijam za Barcelonu ne...ne ide da ga ebes
Eto Nilmara

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hugo Sánchez: "Que el Barça se ahorre un ofrecimiento porque les diré que no"
Hugol kralj

Hugol kralj

Pa da, Barca je mjerilo. Znas na cemu ste? Jos uvijek vam fali jedno 500K eura da bi Barci dali gol ili eventualno izvukli bodPortillo je napisao/la:Druze Brnjo, ne prepadaj ih, to je moj poso

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mene je Real natjesio od 2000 do 2007 kolko vas Arsenal nece za 50 god...AllGunsBlazing je napisao/la:A tako si se ti tjesio proteklih 5-6 godina, kada je real ispadao u ovoj fazi???HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel to druge provociras kako bi utjesio ispadanje iz LPa ?-Paja je napisao/la:Brnjo stavi tu Brnjicu i nemoj vise da provaljujes jer lavovi dolaze.
Real teško može odigrati utakmicu kao što je to učinio u utorak Arsenal...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.