Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sutra ce mo da rasturimo Marsej mozda se ponovi Roma 

Glory Glory Man United !!! 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Treba nam samo pobjeda ,bilo kakvaRooney88 je napisao/la:Da je tako jednostavno dali bi ga jos u prvom mecu. Nemojte zaboravljati Francuze i pricati kao da smo vec prosli. Utakmica tek treba da se odigra a rezultat iz prvog meca je preopasan. Oni ako postignu gol bit ce velikih problema za nas. Nemojte ih olako bas shvatati.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Znaci protiv Marseillea,bi trebali igrati ovako nekako u vezi i napadu:
------------Fletcher---------Scholes--------
---Valencia-----------------------------Nanni----
-------------------Rooney-------------------------
------------------Berbatov----------------------------
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 14 mar 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- red devil88
- Kontakt:
Bolje Chichorita pustiti da igra umjesto Berbatova !trxel je napisao/la:Znaci protiv Marseillea,bi trebali igrati ovako nekako:

Pustiti Berbu,a Chicu ubaciti oko 65*..........
- Slatinash_7
- Kontakt:
sutra ozbiljan pristup utakmici i sve ce biti OK.Napasti od prve minute pa malo zatisje pred buru ako ne postignemo i go u tim prvim minutama i onda ga zabiti oko 30. minute da im srusimo snove.Drugo poluvrijeme lagano privoditi kraju uz dominaciju u posjedu lopte i sasijecanju njihovih napada jos na polovici terena da nam ga ne bi slucajno uvalili.
Sastav:VDS,Rafael Smalling Vidic Evra,O Shea Scholes Carrick Valencia Giggs Rooney
O Shea mi se dobro pokazao protiv Arsenala a posto su Francuzi i jedni i drugi mozda ce SAF iznenaditi snjime.Scholes duge lopte na Rooneya te Carrik da malo smeta.Rafael da prati Valenciu Giggs kao najkreativniji i gore napad da im ucera jedan al vrijedan go,s obzirom da ga necemo primit 95% s ovakvom odbranom.
Jedini problem koji ja vidim je njihova brzina u sredini a na to smo slabi dosta i zato cemo krenuti sa 3 u sredini i 2 krila
Sastav:VDS,Rafael Smalling Vidic Evra,O Shea Scholes Carrick Valencia Giggs Rooney
O Shea mi se dobro pokazao protiv Arsenala a posto su Francuzi i jedni i drugi mozda ce SAF iznenaditi snjime.Scholes duge lopte na Rooneya te Carrik da malo smeta.Rafael da prati Valenciu Giggs kao najkreativniji i gore napad da im ucera jedan al vrijedan go,s obzirom da ga necemo primit 95% s ovakvom odbranom.
Jedini problem koji ja vidim je njihova brzina u sredini a na to smo slabi dosta i zato cemo krenuti sa 3 u sredini i 2 krila
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Naravno. Samo jarane vecine izgleda zaboravlja ovo boldirano.dr.van nostrand je napisao/la:Treba nam samo pobjeda ,bilo kakvaRooney88 je napisao/la:Da je tako jednostavno dali bi ga jos u prvom mecu. Nemojte zaboravljati Francuze i pricati kao da smo vec prosli. Utakmica tek treba da se odigra a rezultat iz prvog meca je preopasan. Oni ako postignu gol bit ce velikih problema za nas. Nemojte ih olako bas shvatati., ozbiljnim pristupom ut. u prvom poluvremenu moze biti rijesena
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma Chico je mozda i najjaci napadac Uniteda,samo ga ne treba previse gurati u vatru,polako nek nadolazi,malo po malo.......red devil88 je napisao/la:Ma neznam brate meni Chicho sve bolji i bolji majke mi
Auu, francuzi bi pali ko '40.Thunderstruck je napisao/la:Da li to znači da ćemo sutra gledati ovo:Cartman je napisao/la:Sa oficijelne stranice:
I'm down at Carrington and I'm pleased to report Nani is training with the first-team ahead of United's Champions League clash with Marseille tomorrow night. Encouragingly, Owen Hargreaves is also training, although he's not part of the Reds' European squad and he's training away from the main group with some of the Reserves. I'm afraid Rio Ferdinand isn't anywhere to be seen, though. As for Ji-sung Park, he's doing some separate fitness work with one of the Reds' coaches.
Valencia---------------------Nani
..............Rooney-------------
ili možda još luđe:
Valencia------------------------Nani
---------Rooney------Berba---------

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
U četvrtfinalu FA Kupa Manchester United je na svom Old Traffordu s 2:0, pogocima Fabia da Silve i Rooneyja, savladao Arsenal i tako se plasirao u polufinale gdje će ih na Wembleyju čekati gradski rival Manchester City. Junak okršaja s Arsenalom bio je vratar Edwin van der Sar koji je sa svojim sjajnim obranama sačuvao svoju mrežu unatoč brojim dobrim prilikama Topnika. On smatra da je ta pobjeda bila važna nakon dva bolna poraza od Chelseaja i Liverpoola u Premierligi: "Izgubili smo dvije utakmice prošli tjedan pa je za nas bilo važno vratiti se na pobjedničke staze. Svako ponekad sumnja u sebe, isto vrijedi i za nogometaše, ali ono što je sigurno je da se mora ići dalje. Važno je da iskusni igrači pokažu mladima što se mora učiniti."
Nizozemac se osvrnuo i na šaroliko Unitedovu momčad koja je savladala goste iz Londona. Podsjetimo, sir Alex Ferguson postavio je na teren momčad sa sedam braniča i blizancima Fabiom i Rafaelom da Silvom na krilnim pozicijama i s Wayneom Rooneyom koji je bio više vezni nego napadač. Takva momčad bila je osim za navijače iznenađenje i za Van der Sara: "To je bila momčad s kojom nisam nikad trenirao, a kamoli igrao. Razgovarao sam s Evrom u autu kada smo dolazili na Old Trafford dan prije utakmice o momčadi koja će nastupiti. Složili smo se da bi Fabio mogao nastupiti na lijevoj strani, ali se nikad nismo dosjetili da bi Rafael mogao biti na desnom krilu. Oni donose puno energije i entuzijazma momčadi, vidjeli smo ih da igraju iza gdje ne ostaju dugo, jer stalno idu naprijed, u napad."
Usprkos nagovaranjima i pjesmi s tribina koja ga je s Old Trafforda protiv Arsenala nagovarala da ostane 40-godišnji vratar neće mijenjati svoju odluku o umirovljenju: "Ne mrzim pomisao na mirovinu, nego joj se radujem. Na svom sam vrhuncu i bit će lijepo tako i završiti karijeru. Odlično je dobiti priznanje od navijača i nedostajat će mi nogomet i sve oko njega. U nogometu sam 20 godina, ali sad imam i druge brige, uključujući divnu ženu i djecu. "
Van der Sar i još nekoliko igrača Uniteda još nisu osjetili draž osvajanja FA Kupa i sada ih dvije utakmice dijele od te časti čega je svjestan i sam vratar: "Osvajanje FA Kupa će mi značiti puno iako sam već dosta toga osvojio u karijeru. Taj trofej je na mojoj listi i neću biti ljut ako ga slučajno ne osvojim. U svakom slučaju neće mi ništa značiti ako izgubim polufinale na Wembleyju. Nogomet se svodi na osvajanje trofeja. Iako ćemo igrati na Wembleyju, još smo jednu utakmicu od finala."
Nizozemac se osvrnuo i na šaroliko Unitedovu momčad koja je savladala goste iz Londona. Podsjetimo, sir Alex Ferguson postavio je na teren momčad sa sedam braniča i blizancima Fabiom i Rafaelom da Silvom na krilnim pozicijama i s Wayneom Rooneyom koji je bio više vezni nego napadač. Takva momčad bila je osim za navijače iznenađenje i za Van der Sara: "To je bila momčad s kojom nisam nikad trenirao, a kamoli igrao. Razgovarao sam s Evrom u autu kada smo dolazili na Old Trafford dan prije utakmice o momčadi koja će nastupiti. Složili smo se da bi Fabio mogao nastupiti na lijevoj strani, ali se nikad nismo dosjetili da bi Rafael mogao biti na desnom krilu. Oni donose puno energije i entuzijazma momčadi, vidjeli smo ih da igraju iza gdje ne ostaju dugo, jer stalno idu naprijed, u napad."
Usprkos nagovaranjima i pjesmi s tribina koja ga je s Old Trafforda protiv Arsenala nagovarala da ostane 40-godišnji vratar neće mijenjati svoju odluku o umirovljenju: "Ne mrzim pomisao na mirovinu, nego joj se radujem. Na svom sam vrhuncu i bit će lijepo tako i završiti karijeru. Odlično je dobiti priznanje od navijača i nedostajat će mi nogomet i sve oko njega. U nogometu sam 20 godina, ali sad imam i druge brige, uključujući divnu ženu i djecu. "
Van der Sar i još nekoliko igrača Uniteda još nisu osjetili draž osvajanja FA Kupa i sada ih dvije utakmice dijele od te časti čega je svjestan i sam vratar: "Osvajanje FA Kupa će mi značiti puno iako sam već dosta toga osvojio u karijeru. Taj trofej je na mojoj listi i neću biti ljut ako ga slučajno ne osvojim. U svakom slučaju neće mi ništa značiti ako izgubim polufinale na Wembleyju. Nogomet se svodi na osvajanje trofeja. Iako ćemo igrati na Wembleyju, još smo jednu utakmicu od finala."
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A kad su Liverpoolovi navijaci pjevali Minhen Minhen na Old Traffordu,o tome se nije pricalo!
Po ovome ispada da ih ti podrzavas.MUFC_#1 je napisao/la:A kad su Liverpoolovi navijaci pjevali Minhen Minhen na Old Traffordu,o tome se nije pricalo!
Ako su Liverpoolovi navijaci uistinu pjevali Minhen Minhen, to je zaista sramotan cin tih navijaca, i te navijace treba prezirati, a klubu sigurno ide na stetu ugleda ti dogadaji, ali isto tako, vase navijace koji su pjevali Heysel i Hillsborough treba osuditi, kao i ove, a ne biti k'o tuzibaba ''a kad su oni ovo, tad se nije pricalo'' i sl. stvari.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Fkt to nije trebalo da se desi. Mrzi Liverpool kao sto ih i ja mrzim ali nemoj pljuvati po mrtvima !
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- marseille_unique
- Kontakt:

nisam nikad vjerovo da cu staviti ovu sliku na temu marseillea jer ne podnosim ovog covjeka i klub koji vodi ali morao sam da stavim sliku koja govori milion rijeci, grickanje noktiju na press confernciji sutrasnje utakmice,
a vi jos malo da parite oci na ovoj vasoj zalosnoj temi
marseille en force
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ovo ti je razmišljanje: Kad sutra pometemo Marsej dobro bi bilo da dobijemo Schalke i da se laganini dovučemo do polufinala

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!

- marseille_unique
- Kontakt:
pa pogledajte mu samo oci majke vam , pa u toj boji volim marseille vise nego icega, ni nijansu tamniju ni nijasnu svijetliju, bas kao njegove oci, kao more mediteransko i nas duh mediteranski, a znate vi dobro da se ljudima najvise u oci gleda, oci pricaju price, joj sve govori da ste gotgovi sutra eto vam sve crno na bijelo slika govori vise nego milion rijeci
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Nego kako tebe pamet slusa, inace!?marseille_unique je napisao/la:pa pogledajte mu samo oci majke vam , pa u toj boji volim marseille vise nego icega, ni nijansu tamniju ni nijasnu svijetliju, bas kao njegove oci, kao more mediteransko i nas duh mediteranski, a znate vi dobro da se ljudima najvise u oci gleda, oci pricaju price, joj sve govori da ste gotgovi sutra eto vam sve crno na bijelo slika govori vise nego milion rijeci

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- red devil88
- Kontakt:
Doci cu vam na temu veceras !! hahahmarseille_unique je napisao/la:pa pogledajte mu samo oci majke vam , pa u toj boji volim marseille vise nego icega, ni nijansu tamniju ni nijasnu svijetliju, bas kao njegove oci, kao more mediteransko i nas duh mediteranski, a znate vi dobro da se ljudima najvise u oci gleda, oci pricaju price, joj sve govori da ste gotgovi sutra eto vam sve crno na bijelo slika govori vise nego milion rijeci

Marseillea se nema sta bojati pogotov,SAF,koji je s Manchom osvojio,vise neg citava Francuska liga u Evropi,od kad ga vodi
Treba samo Rafaelu dati na beku priliku,Scholes i Fletch u vezi,krila se znajuuuu,i et,.......

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.