Alborg je 3+ da ne bude zabune

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jaruga,da će ga Nottingham prvi zabiti...Slobodno.Citizen-X je napisao/la:zamolio bih iako je klasiko veceras da se suzdrzite navijackih pjesama prica van sfere kladionice i prognoza....
mislim ostavite to za druge teme....
hvala
Jaro na osnovu cega? Imas neki info ili? Koliko vidim tanak je Notingem u gostimavolimliverpool je napisao/la:
Jaruga,da će ga Nottingham prvi zabiti...Slobodno.
Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.Flash_28 je napisao/la:IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
Zuti su Horsens,evo i ja poceo gledati do El Classica malo nisam odavno Dance gledao.Willy je napisao/la:Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.Flash_28 je napisao/la:IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
Devil je napisao/la:Zuti su Horsens,evo i ja poceo gledati do El Classica malo nisam odavno Dance gledao.Willy je napisao/la:Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.Flash_28 je napisao/la:IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
Horsens je trenutno jaca ekipa od Aalborga, nisam stigao da odigram na ovaj par ali bi ja stavio (under 2.5 goals)Rule_hz je napisao/la:Devil je napisao/la:Zuti su Horsens,evo i ja poceo gledati do El Classica malo nisam odavno Dance gledao.Willy je napisao/la: Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.
ja igro tu 2 na alborg jer su zadnji na tabeli uz to horsnes bolje igra u gostima nego kuci i tu ocekujem glat 2... 2,80
Odgođena utakmica Veendam-AGOVV.Sad i ako dobijem valja čekati 48 sati da mi daju ovih 66KM.Ako i samo ako dobijemvolimliverpool je napisao/la:Barcelona-Real M. (F.S.) X2 1.60
Malmo-Aranas (F.T.) 1 1.40
Lugano-Aarau 1 1.55
Gl.Bistrita-Victoria Br. 1 1.75![]()
6.07 10.00 66.07
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.