cujes li ti sebe? prosle godine 1 ove drugi itd, vama je uspjeh sastavit 2 sezoni u prvoj ligi i sad ko je ko vi... smjesno, druga stvar nemate igraca pod ugovorom svi su vam tu po par mjeseci itd itd... ali et hajde neko vam nesto zavidijubitubi je napisao/la:To je to.Znas kako ja to gledam,kao neku vrstu nemoci.Losiji su od nas na tabeli,losiji su igracki,losiji su navijacki...I onda naravno da ce mlin okretati na neku tradiciju,na neki Njukasl,na neku "historiju" koju niko ni ne pamti osim njih,naravno da se gleda sadasnjost najvise,al eto...Njima sadasnjost nije po volji,pa onda jbg...Znas vec.Jer sadasnjost im je Hapoel,sadasnjost im je -7,sadasnjost im je 20,sadasnjost im je 0:1 od Slobode...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa eto sta,i mi smo ove godine prvi,prosle treci,zamalo drugi,osvajaci Kupa,pretprosle peti,Evropu nam ukrali...I sta sad?Pusti ti ugovore,bolje brini za svoju ekipu,o tome ima li para...nick je napisao/la: cujes li ti sebe? prosle godine 1 ove drugi itd, vama je uspjeh sastavit 2 sezoni u prvoj ligi i sad ko je ko vi... smjesno, druga stvar nemate igraca pod ugovorom svi su vam tu po par mjeseci itd itd... ali et hajde neko vam nesto zavidi
nema potrebe da brinem kod nas svi po 2-4 godine pod ugovoromjubitubi je napisao/la:Pa eto sta,i mi smo ove godine prvi,prosle treci,zamalo drugi,osvajaci Kupa,pretprosle peti,Evropu nam ukrali...I sta sad?Pusti ti ugovore,bolje brini za svoju ekipu,o tome ima li para...nick je napisao/la: cujes li ti sebe? prosle godine 1 ove drugi itd, vama je uspjeh sastavit 2 sezoni u prvoj ligi i sad ko je ko vi... smjesno, druga stvar nemate igraca pod ugovorom svi su vam tu po par mjeseci itd itd... ali et hajde neko vam nesto zavidi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Samo cu reci da nije sve tako kako se tebi cini,pitaj Stoleta iz Bora,on je malo upuceniji od tebe,pa ces vidjeti da nije sve bajno i sjajno.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Upravo to i treba da te brine,sto takve antitalente morate placati jos 2-4 godine 
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
nigdje nije sjajno i bajno... negdje je lose negdje malo bolje i to je to sto se nase lige tice...jubitubi je napisao/la:Samo cu reci da nije sve tako kako se tebi cini,pitaj Stoleta iz Bora,on je malo upuceniji od tebe,pa ces vidjeti da nije sve bajno i sjajno.
@ispuslic ovi antitalenti vas izbacili iz kupa i svega jednom ste opucali po golu na grbavici i to mislim da je avdukic nabio loptu do sehe
Sljedeca dva kola mogu biti odlucujuca.Mogu zakomplikovati borbu za titulu do kraja,a mogu rjesiti sve dileme...Bice zanimljivo,to vjerujem.
Kada budes zivio u Sarajevu,i pratio sve jednu utakmicu Zeljeznicara uzivo,onda mozemo pricati.Sa internet simpatizerima ne volim diskutovati.
covjece zivio sam u sarajevu do 2008. i sve sam vidio i dozivio, a ti za tri zivota neces vidjeti toliko utakmica ko ja izmedju 1997. i 2008.
a lijepo molim za odgovore ako ih imas na ona pitanja i konstatacije... ako nemas, nemoj mi ni odgovarati...
a lijepo molim za odgovore ako ih imas na ona pitanja i konstatacije... ako nemas, nemoj mi ni odgovarati...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
jubitubi
on je samo čuo da se željezničar nekad pokakio na svoje ime i izmešetario pomenutu tekmu.svi znamo sta se tad desavalo u i oko stadiona,te prije,za vrijeme i poslje tekme.6 titula?
frajko sigurno računa neke iz 97 godine,kad je kupio tekmu od gornjre nemile za vreću brašna tip-500,i tako se okitio titulom na oko trideset posto teritorije bih
on je samo čuo da se željezničar nekad pokakio na svoje ime i izmešetario pomenutu tekmu.svi znamo sta se tad desavalo u i oko stadiona,te prije,za vrijeme i poslje tekme.6 titula?
frajko sigurno računa neke iz 97 godine,kad je kupio tekmu od gornjre nemile za vreću brašna tip-500,i tako se okitio titulom na oko trideset posto teritorije bih
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 25 apr 2011, 14:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Jos niste presli na puske i rat..cudnoo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hehehehehehe,jbt vidis ti kakve oni titule racunaju... 
Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 25 apr 2011, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
sad očekuj najezdu šibicara uz obrazloženje da je fifa priznala to takmičenje. 
kakva je tad sve mraka igrala tu ligu
cuj brotnjo
,branitelj,...
kakva je tad sve mraka igrala tu ligu
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 25 apr 2011, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- drinin vuk
- Kontakt:
Ma bez imalo stida,i jos se ponose...VAM je napisao/la:sad očekuj najezdu šibicara uz obrazloženje da je fifa priznala to takmičenje.
kakva je tad sve mraka igrala tu ligucuj brotnjo
,branitelj,...
ma znas i sam s kim imamo posla,tako da...
VAM je napisao/la:sad očekuj najezdu šibicara uz obrazloženje da je fifa priznala to takmičenje.
kakva je tad sve mraka igrala tu ligucuj brotnjo
,branitelj,...
jubitubi je napisao/la:Hehehehehehe,jbt vidis ti kakve oni titule racunaju...
- spielführer_21
- Kontakt:
Aha, sad ću ja malo plakati u svojoj maloj sobi što nam ti ne priznaješ titule. Nema veze što UEFA PRIZNAJE i što smo tada igrali europu, meni je važnije tvoje mišljenjeVAM je napisao/la:ove kad ste igrali protiv buća potoka i lijeve miljacke slobodno u staro željezoiggy_tm87 je napisao/la:1971/1972 1997/1998 2000/2001 2001/2002 20092010 - 5 titula, momak je pogrijesio pa sta ? Napisi da ste vi jednu uzeli i pogrijesicesVAM je napisao/la:jubitubi
on je samo čuo da se željezničar nekad pokakio na svoje ime i izmešetario pomenutu tekmu.svi znamo sta se tad desavalo u i oko stadiona,te prije,za vrijeme i poslje tekme.6 titula?![]()
P.s. @drinin smuk, igrali smo protiv svih klubova koji nešto znače i sada u PL, osim Borca- jedini je on klub u RS koji nešto znači onima koji prate sport, ostalo nula poena.. Protiv klubova iz hrvatskih županija smo i tada igrali..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
titula takvih kao vi,mi vise ne drzimo u vitrinama,nema mjesta...
npr. koja? vi jedino imate titule prvaka nizih rangova...VAM je napisao/la:titula takvih kao vi,mi vise ne drzimo u vitrinama,nema mjesta...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.