FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
S obzirom da je Stanišić otišao, sve su prilike da ode i Pavard, znači da netko mora doći. Interesantno je da nisu isplivala nikakva imena u javnost. Neki moj osječaj je da će doći netko provjeren i iskusan, u suprotnom su mogli komotno i Josipa ostaviti. Navodno su ponovno slali ponudu za Walkera ali je ista ponovno odbijena.
Bliži se povratak

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ko zna kakav ce biti kad se vrati... treba i zimsku pauzu prezivjeti bez loma 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nemojte molim vas da imamo vise posla sa ješama daleko mu kuca bila bolje urlih na golu do alpinisticki skijas noer ne stqne na noge makar pirmali po 2 gola svaku tekmu,hah pa protivnici ne mogu dati nama golova koliko mi njima mozemo ladno
Pravda za Tyson Furya
Dovest ce se neki iskusni bek ala Oddo.
Mozda bi najbolje i bilo da ne dovedemo beka i da se nedo bog mazraui ozljedi, to znaci da bi Kimmich bio primoran da igra desnog bekadirkules je napisao/la: ↑21 avg 2023, 13:38Bayern treba ili dva igrača, bek i štoper ili hibrida kao što je to bio Pavard da može pokriti obe pozicije. Zašto? Povredom jednog od trojca De Ligt, Kim, Upa ostali bi samo na mlađahnom Buchmannu koji nije odigrao profi utakmicu. Mislim da mnogi ne bi voljeli gledati Kimmicha na štoperu. Ukoliko se dovodi jedan igrač a sve su prilike da će tako biti od hibrida mi pada na pamet Simakan, no da li je RB spreman i njega prodati i koja bi cijena bila. O Geertruidi ne znam ništa, dečka mnogi prizivaju i hvale.

Pa da uzivamo u carima sredine Laimer - Goretzka, jaci srednji red bi Wolfsburg imao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sreća pa ovako rasturaju, nema od koga nisu ispali zadnjih sezona...
Pa istrpili bi i to ako do zime kaparišu Wirtza i usparimo ga sa Jamalom

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kakve vezs imaju dvije desetke sa sesticom i osmicom?
Wirtz ce svakako doci ako nastavi razvoj kako treba, vec mu je otac bio par puta u Minhenu na razgovoru, mali navijac Bayerna... Nece tu biti nikakvih problema.
Jedino ako nam Pep ne pokvari planove pa ga dovede kao zamjenu za KDB-a
Jedini pravi takmac koliko vidim bi nam oni mogli biti za Wirtza. Al njega Bayern ne smije ni pod koju cijenu prepustit pa makar se razbijao rekord od Kanea. Tehnički najgifted švabo u ovom stoljeću, koja jednostavnost u pokretu, primanju lopte, pasu, elegantan je u tačku. Musialu malo lijevo njega na cener, ili njih dvojica iza Kanea u formaciji sa tri nazad

Jedini pravi takmac koliko vidim bi nam oni mogli biti za Wirtza. Al njega Bayern ne smije ni pod koju cijenu prepustit pa makar se razbijao rekord od Kanea. Tehnički najgifted švabo u ovom stoljeću, koja jednostavnost u pokretu, primanju lopte, pasu, elegantan je u tačku. Musialu malo lijevo njega na cener, ili njih dvojica iza Kanea u formaciji sa tri nazad

Lukas Klostermann is a potential candidate for Bayern to replace Benjamin Pavard [@AZ_Strasser]

In addition to Geertruida, Mohamed Simakan is another name who would fit into the profile Bayern are looking for to replace Pavard. However, it's very unlikely that RB Leipzig would let another key player go to Bayern, especially that Simakan is under contract until 2027 [@kessler_philipp, @mano_bonke]
Bayern contacted the management of Lutsharel Geertruida several weeks ago. Loose talks took place at the beginning of the transfer window, but the club back then decided to pursue Kyle Walker with the request of Thomas Tuchel. A few days ago, Bayern renewed the contact with Geertruida's camp. But nothing more as of now, no concrete negotiations. The Dutchman is open to the idea of a move to Munich and would cost around €30m. But there are other names on Bayern's list
[@kessler_philipp, @mano_bonke]
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 21 avg 2023, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Spominje se Kalvin Phillips
Evo Kejn postao ponovo otac u Minhenu.
Zahvalimo se mami i bebi inače bi se sa Judom pregovaralo do prvog rujna.
Zahvalimo se mami i bebi inače bi se sa Judom pregovaralo do prvog rujna.

Čestitke Kaneu na četvrtom djetetu. Edward Kane s rođenjem ima potencijalnu mogućnost da nastupi i za ELF, haha.
Daniel Peretz is on the verge of joining FC Bayern. Only one small detail remaining to reach a full agreement. Deal expected to be finalized in the next few hours [@ONE_CO_IL]
Bayern are now actively working on a replacement for Benjamin Pavard. Talks are already taking place tonight with candidates [@FabrizioRomano]
Frčkavi Francuz ide sigurno ( Inter 99%) Joško otišao na posudbu jer Tuchelko nema namjeru da razvija mlade igrače.
Ovaj Gertruda bi koštao nešto manje nego što ćemo izvući za Pavarda. Ali brate, opet "mrki"
Ovaj Gertruda bi koštao nešto manje nego što ćemo izvući za Pavarda. Ali brate, opet "mrki"

Lukas Klostermann's name has been mentioned and discussed at Bayern, however there was no agreement at Bayern's transfer committee as to whether the German international meets the required profile and whether he would really help the team. In addition, Leipzig are unwilling to sell any other key players, which makes the move even more unlikely
[@altobelli13, @cfbayern, @linner_nicolas]
During the transfer meeting on Wednesday last week, Thomas Tuchel was informed that, despite his repeated public demands, his wish for a holding midfielder would not be granted this summer.
With this decision, Tuchel was shown the limits of his power at Bayern for the first time. An unwritten law at the club has always applied - the bosses build the squad, the coach has to work with it. Now Tuchel also had to get to know this rule
[@cfbayern, @altobelli13]
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 2 gosta.