PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Morteme sto reagova,izgubili smo potencijalnog insajdera
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pola ovih akademaca glupi ko tocak, ali ovdje ih pitari predstavljaju ko da su iz Dimamove skole fudbale. Ko ne vjeruje nek gleda utakmicu protiv Sirokog. U prvom mahy mislim na Halida zeli ga Basel Sabanovica.
@igrajlopte 🐦
Da ne gledam utakmicu i čitam njihovu temu, rekao bih opsada gola Širokog i da su promašili bar pet zicera... sreća pa gledam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa Sabanovic najbolje odigrao o.O nemam pojma sta gledas, da si bilo kojeg drugog izdvojio ne bi rijeci rekaoReX je napisao/la:Pola ovih akademaca glupi ko tocak, ali ovdje ih pitari predstavljaju ko da su iz Dimamove skole fudbale. Ko ne vjeruje nek gleda utakmicu protiv Sirokog. U prvom mahy mislim na Halida zeli ga Basel Sabanovica.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ponovo uci geografiju.Rokoko87 je napisao/la:Fali ti jedna nulafks74 je napisao/la: 200 m nadmorska visina. A gdje si ti, Jeti ?
Samo prati prvakaVirtu4l je napisao/la:Da ne gledam utakmicu i čitam njihovu temu, rekao bih opsada gola Širokog i da su promašili bar pet zicera... sreća pa gledam.

- robertkosar
- Kontakt:
Hajde drug neka te amarov lutvo proseta do miljacke da ti nije dosadnoVirtu4l je napisao/la:Da ne gledam utakmicu i čitam njihovu temu, rekao bih opsada gola Širokog i da su promašili bar pet zicera... sreća pa gledam.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- WestTrebina
- Kontakt:
Cifsa none siftari
Ma normalno da se selamamo...MocMahale444 je napisao/la:E dusa dragaVirtu4l je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Ooops,procitah sada postove vezane za mene...
Pa kao i uvijek odgovoricu na sve ono napisano...
Prvo,tacno je da su postovi moji,ali to je bila konverzacija sa par njihovih nickova,kada sam se tek registrovao,ne znam da li je bio Osim,Ljože ili Irfo dok je normalan bio...
Cak sam o tome i sa Mortom razgovarao preko PP,jer me je upozorio da me kao navijaca Sarajeva mogu banovati nakon cega sam i prestao pisati...
No nebitno,niti sam se kada pravdao u životu, niti cu to uraditi,jednostavno iza svakog mog postupka stojim licno i najmanje mi je bitno da li se to nekom svidja ili ne...
Bio sam banovan zbog teme Nk Siroki i nije mi krivo uvijek sam isao protiv svih onih koji ne vole ove zemlju i to cu i raditi i dalje...
Hvala @Skoro rode,nemas potrebe me braniti jer niti sam Štrumf niti je iko u mojoj porodici...
Hvala i pojedincima na korektnim postovima o meni@Fera,Zip,Simi...
Vecina vas su super likovi i bilo mi je užitak razmijeniti neku zezanciju sa vama...
U druge pojedince sam se razocarao ,mada sam možda imao i preveliko povjerenje u njih,pa sam im rekao i neke stvari iz privatnog života koje i nisu za teme,a oni su ih iznjeli,no ne ljutim se ni na koga...
Možda bih i ja tako reagovao, ali bih ipak prvo procitao sta je taj neko napisao i u kom konetkstu....
Sve u svemu,necu nikom unositi nervozu i nelagodu pisuci na nasoj temi...
Svima vama želim od srca puno zdravlja i srece i naravno radosti koje ce nasa Svetinja sa Koseva prirediti...
Da, da ne zaboravim moje frendove @Obiteljskog i Lažnjaka i vjerujte nisu trumfovi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Srce ga vuce na plavu stranu. Izdrzi Vanja8 znas da nisam protiv tebe. Selamamo se stoljecima.
Eto poselamio sam se i sa temom Fk Sarajevo,pa mogu i sa jedinicom za glupost Virtom...
Znas da je kod nas grijeh ne poselamiti se sa nekim, pa makar bio i Crnogorac...
Muha kako brat...?
Nego da te pitam,rece mi Irfo da Virto dolazi 8.septembra u Sarajevo,igra li Željkan s nekim...?
Virtu4l je napisao/la:U Bg sam sutra do 14h, ako je neko raspoložen za kafu neka se javi u inbox.
Čemu ovo nuđenje? :kahva
Kafa sa dobrom rajom - vazda.Giljotina je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:U Bg sam sutra do 14h, ako je neko raspoložen za kafu neka se javi u inbox.
Čemu ovo nuđenje? :kahva

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Hrkac igra utakmicu zivota
- MocMahale444
Vanja8 je napisao/la:Ma normalno da se selamamo...
Eto poselamio sam se i sa temom Fk Sarajevo,pa mogu i sa jedinicom za glupost Virtom...
Znas da je kod nas grijeh ne poselamiti se sa nekim, pa makar bio i Crnogorac...
Muha kako brat...?
Nego da te pitam,rece mi Irfo da Virto dolazi 8.septembra u Sarajevo,igra li Željkan s nekim...?
Ti si njihov diverzant

Zabranili vojniku bordo boje da pise na temi.

Eto tako bi te ostavili u nevolji.
Jel to nas plavi monte-niga te klepio na foru?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- prisonbreak
- Kontakt:
Sav ljudski sljam Bosne i Hercegovine je nastanjen u Listici.
@samoposteno je porijekom iz tog krajaprisonbreak je napisao/la:Sav ljudski sljam Bosne i Hercegovine je nastanjen u Listici.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja nafakasa ovih pitara

Al su bahati što im je najistaknutija osobina!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma jok,malo sam ga handrio pa popizditis dobio...MocMahale444 je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Ma normalno da se selamamo...
Muha kako brat...?
Ti si njihov diverzant![]()
![]()
Zabranili vojniku bordo boje da pise na temi.![]()
Eto tako bi te ostavili u nevolji.
Jel to nas plavi monte-niga te klepio na foru?
Nego reci mi igra li željkan 8 s nekim...???
Gledaj kona što se glođu, slavili bi gol ubica više nego fašisti, ali

Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.