FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GROMARON
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GROMARON » 22 sep 2015, 14:25

Joj što bi sutra volio brata Harmonya i Rustema u vezi , pa to je perverzno dobar duo.
- 1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 sep 2015, 14:31

GROMARON je napisao/la:Joj što bi sutra volio brata Harmonya i Rustema u vezi , pa to je perverzno dobar duo.
Harmony ce sigurno dobiti priliku.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 sep 2015, 14:34

Ma Avaz grijesi nije plata 33000 KM nego 33 000 €.... BUDALE
Sabrine mi moje!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 22 sep 2015, 14:42

Jesic sutra dolazi, s njim i dva pomocnika(jedan pomocni i jedan kondicioni trener), Hurtic ostaje u strucnom stabu i Lugusic trener golmana.
U poredjenju sa Dzenom, Naserom, Seferovicem i Ibrom razlika je nebo i zemlja.
Ovi sto su bili prvo pojma nemaju, drugo nikad igraci nisu bili, a trece uce se na Sarajevu.
Jesic je najveci strucnjak sto je dosao u ovu ligu poslije rata i mozemo mu samo pozeljeti srecu.
I ne palite se na pisanja avaza o plati 33 000 KM, to su budalastine.

Neko ima za cilj da nas podijeli i prije nego sto je covjek uopste stigao, i da bezveze raspravljamo za i protiv njegove plate.
I poslije prvog kiksa da se raspravlja o njegovoj plati, da li zasluzuje ili ne.
Ovaj klub ima svoj upravljaca i ako Tan odluci Jesicu dati 100 000 KM mjesecno o tome mi ne trebamo raspravljati.
Nase je da komentarisemo igru i zalaganje i rezultate, a o platama nek' se brine neko drugi.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 sep 2015, 14:46

hilmo je napisao/la:Ja u prvi mah pomisli da je ovo Barić pored Ikendea, ah pa kad prije ostari ovako.. :D
Kad je Tale mog'o osijediti preko noći zašto se ne bi moglo i Bariću desiti da ostari u ''sekundi'' :mrgreen: Joj jes' je raspalio protiv Radnika Bože dragi, šteta što ne uđe :crazy:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 sep 2015, 14:46

@kinosvra, svaka ti je zlatna. Jel se zna ko su ta dva pomocnika? I da, gdje je sastav za sutra :P
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 sep 2015, 14:47

Bravo @svrakino, i pretpostavio sam ..
Dusmani ce tek sad pocet da rade protiv nas, al tosve rade iz zlobe i zavisti. Tek sad vide da su nemocni, pa iz te nemoci ce cinit sve samo da nas rane...

Uzalud vam trud sviraci..!
Idemo rajvoSa!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 sep 2015, 14:51

@toti, sjecas se kad sam ti ja napisao da ce nam novi trener biti nekako MIO , DRAG :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 sep 2015, 14:52

kinosvra je napisao/la:Jesic sutra dolazi, s njim i dva pomocnika(jedan pomocni i jedan kondicioni trener), Hurtic ostaje u strucnom stabu i Lugusic trener golmana.
U poredjenju sa Dzenom, Naserom, Seferovicem i Ibrom razlika je nebo i zemlja.
Ovi sto su bili prvo pojma nemaju, drugo nikad igraci nisu bili, a trece uce se na Sarajevu.
Jesic je najveci strucnjak sto je dosao u ovu ligu poslije rata i mozemo mu samo pozeljeti srecu.
I ne palite se na pisanja avaza o plati 33 000 KM, to su budalastine.

Neko ima za cilj da nas podijeli i prije nego sto je covjek uopste stigao, i da bezveze raspravljamo za i protiv njegove plate.
I poslije prvog kiksa da se raspravlja o njegovoj plati, da li zasluzuje ili ne.
Ovaj klub ima svoj upravljaca i ako Tan odluci Jesicu dati 100 000 KM mjesecno o tome mi ne trebamo raspravljati.
Nase je da komentarisemo igru i zalaganje i rezultate, a o platama nek' se brine neko drugi.
+1 :thumbup:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 sep 2015, 14:53

belosevic28 je napisao/la:@toti, sjecas se kad sam ti ja napisao da ce nam novi trener biti nekako MIO , DRAG :D
Sjecam se ja. Meni si pisao kako bi njega volio vidjeti na klupi, a ja lafo bio protiv toga :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 sep 2015, 14:55

@MCMXLVI
Sjecam se da si bio protiv hahaha
Ali za Stepa si se slozio :P

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 sep 2015, 14:57

Ma bravo majstore, da je 100 milj, boli vas k****, ne placa ga ni avaz ni ovi sto krepase od ljubavi prema klubu (gdje im bi ta ljubav kad je trebalo makar milju i pol dati za upravljacki ulog).
A da se razumijemo, sve su lupanja, niko ne zna tacne cifre i plate, i ne treba da zna. Ne dijele se od poreza pa da su javne.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 sep 2015, 14:59

Derdiyok je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ja u prvi mah pomisli da je ovo Barić pored Ikendea, ah pa kad prije ostari ovako.. :D
Kad je Tale mog'o osijediti preko noći zašto se ne bi moglo i Bariću desiti da ostari u ''sekundi'' :mrgreen: Joj jes' je raspalio protiv Radnika Bože dragi, šteta što ne uđe :crazy:
Kakav bi o ono gol bio...ehh

Nego @kinosvra šta onaj skaut više radi tu, nemoj nas samo rastužiti da on ostaje?

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 22 sep 2015, 15:11

belosevic28 je napisao/la:@kinosvra, svaka ti je zlatna. Jel se zna ko su ta dva pomocnika? I da, gdje je sastav za sutra :P
Najvjerovatnije Srdjan Tekijaski pomocni i Bojan Stamatovic kondicioni trener.
A sastav jos ni Hurtic ne zna :mrgreen:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 sep 2015, 15:17

I dok te gledam sa tribina u meni gori želja sva da yebeš ti do kraja Zrinjskog iz Mostara...

Pustite se te priče kolku platu ima, ako mu je može dati onaj ko treba nek' je i 33.000 € a novinarčići svakako moraju o nečemu pisati, yebat ih.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 sep 2015, 15:22

hilmo je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:
slika

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 22 sep 2015, 15:23

hilmo je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:

Nego @kinosvra šta onaj skaut više radi tu, nemoj nas samo rastužiti da on ostaje?
Skaut je sad za sad tu, vjerovatno se ceka i Jesic da se njim vidi da li mu uopste treba skaut ili ne.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 sep 2015, 15:27

kinosvra je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:@kinosvra, svaka ti je zlatna. Jel se zna ko su ta dva pomocnika? I da, gdje je sastav za sutra :P
Najvjerovatnije Srdjan Tekijaski pomocni i Bojan Stamatovic kondicioni trener.
A sastav jos ni Hurtic ne zna :mrgreen:
http://rwww.transfermarkt.com/bojan-sta ... iner/42161

http://www.transfermarkt.com/srdjan-tek ... iner/40261

Nije loše, za ovu ligu svakako strašne reference! :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2015, 15:29

20 ljudi ti je reklo to jucer :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 sep 2015, 15:33

Sto se tice plate od 33,000 KM ja se nadam da je dogovoreno da nakon osvajanja titule, covjek dobije 100% bonusa, dakle dupli iznos. Tako rade pravi klubovi koji zele napredak. Ako nam samo jednog talentovanog igraca izvede na pravi put da ga dobro prodamo - i puno vece cifre za platu bi nam se isplatile, plus profit od titule.

Smece od Avaza samo zeli svadju medju nasim navijacima.

Nadam se da ce ove debilske igre oko Stepanova prestati prije Viteza, i da se on vraca u tim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 25 gostiju.