FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja sam chuo mahalsku da se chivchiji sprema noga,aco,to mi nije rek"o onaj shto mislish da jeste[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pozdrav cijelog ekipi. Nije me bilo malo duze vremena 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O Evander kuco stara
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HahahaEvander je napisao/la:Pozdrav cijelog ekipi. Nije me bilo malo duze vremena
Ti izgleda nisi bio ni u banovicima vec na golom otoku

I zar ta opklada nije zavrsena?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nismo u Jugoslaviji Zagorskizagorski je napisao/la:HahahaEvander je napisao/la:Pozdrav cijelog ekipi. Nije me bilo malo duze vremena
Ti izgleda nisi bio ni u banovicima vec na golom otoku
I zar ta opklada nije zavrsena?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Istekla je, evo skinuh onu smijuriju sa avatara.
Ide derbi, opet cemo se kladiti sa nekim
P.S. Hvala Bogu pa konacno dobijamo pravog trenera.
Mozda taj Jesic nije trener na duge staze, ali nismo ni mi klub koji dugo drzi trenera, ali je bar strucnjak i profesionalac.
A ovo za platu, ima ona jendna stara "hoces da jedes, hoces da j...., a to kosta". Hvala Bogu pa smo ojacali kao klub pa mozemo sebi priustiti takvu platu treneru. I da se razumijemo, to jesu za nas velike pare, ali to je smijesna cifra u svim ostalim zemljama.
Ide derbi, opet cemo se kladiti sa nekim

P.S. Hvala Bogu pa konacno dobijamo pravog trenera.
Mozda taj Jesic nije trener na duge staze, ali nismo ni mi klub koji dugo drzi trenera, ali je bar strucnjak i profesionalac.
A ovo za platu, ima ona jendna stara "hoces da jedes, hoces da j...., a to kosta". Hvala Bogu pa smo ojacali kao klub pa mozemo sebi priustiti takvu platu treneru. I da se razumijemo, to jesu za nas velike pare, ali to je smijesna cifra u svim ostalim zemljama.
-
- Kontakt:
Zao mi je da prije niste primjetili to u vezi pisanja Avaza, nikad nisu o nama pisali basne kao o anamo onima, pa jeb.o te jedini medij koji nije ispratio potpis sa TA na vrijeme, meni je jos davno bio jasan pravac Avaza što se tiče nas a sve zbog odnosa SDA-fahro, mada pojma nemam sta mi imamo sa SDA...

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hajmo rec jel da bi mi trebali jel sto se ono kaze da zgazimo ovu ligu ono jel
Ješka **** sirotinju

- PitarBordo
- Kontakt:
Ma samo nek je dobra atmosfera 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja u prvi mah pomisli da je ovo Barić pored Ikendea, ah pa kad prije ostari ovako.. 

Samo se vi keserite imat cete kadai plakati kad general dodje pa vam dusu izvadiMCMXLVI je napisao/la:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ima DIno Selimović, mama mu je Generalni skeretar SDA stranke a otac je kao SDA činovnik blizak Aliji radio sve i svašta da sada ne bi pisao... Vjerovatno radi toga...Pitaristok je napisao/la:Zao mi je da prije niste primjetili to u vezi pisanja Avaza, nikad nisu o nama pisali basne kao o anamo onima, pa jeb.o te jedini medij koji nije ispratio potpis sa TA na vrijeme, meni je jos davno bio jasan pravac Avaza što se tiče nas a sve zbog odnosa SDA-fahro, mada pojma nemam sta mi imamo sa SDA...
Pustite se politike i tih stvari na ovoj temi.
Imamo mi i vecih problema i ljepsih stvari o kojima se moze diskutovati.
A novine i portali neka pisu sta zele, imaju pravo na to. Ne treba se sa tim zamarati.
Imamo mi i vecih problema i ljepsih stvari o kojima se moze diskutovati.
A novine i portali neka pisu sta zele, imaju pravo na to. Ne treba se sa tim zamarati.
Titula je bordo bijela
Vjerujte bratu sta vam kaze!

Vjerujte bratu sta vam kaze!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Kad kazu treba neki sef koji osjeca ljubav prema klubu
Od ljubavi se ne zivi
Kakva yebena ljubav,
Siromasan covjek je izmislio ljubav, da bi mogao djaba ka.rati.

Od ljubavi se ne zivi
Kakva yebena ljubav,
Siromasan covjek je izmislio ljubav, da bi mogao djaba ka.rati.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 22 sep 2015, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Welcome Jesic !!!
Drago mi je sto je Klub postavio nekog u novi stab, ko moze da stice novo iskustvo (mislim na Hurtica, ako je istina da ostaje). Jesic, njegova dva 'igraca' (prvi pomocni i ?), zatim Paja kao skaut, Hurtic kao drugi pomocni i trener golmana (Enver ako pristane). Ovaj upitnik, tj. drugi koji dolazi sa Jesicem..nadam se da je to kondicioni i nutricionista u jednom
Pa da se i na tom planu krene uzlaznom putanjom.
Inace, ako ovih 6 ljudi budu u ekipi, ja ne sumnjam da ce to biti pun pogodak !!!
SRETNO NAM I SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Drago mi je sto je Klub postavio nekog u novi stab, ko moze da stice novo iskustvo (mislim na Hurtica, ako je istina da ostaje). Jesic, njegova dva 'igraca' (prvi pomocni i ?), zatim Paja kao skaut, Hurtic kao drugi pomocni i trener golmana (Enver ako pristane). Ovaj upitnik, tj. drugi koji dolazi sa Jesicem..nadam se da je to kondicioni i nutricionista u jednom

Inace, ako ovih 6 ljudi budu u ekipi, ja ne sumnjam da ce to biti pun pogodak !!!
SRETNO NAM I SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Potpis, nama treba neki novi imperator:Zip je napisao/la:Kad kazu treba neki sef koji osjeca ljubav prema klubu![]()
Od ljubavi se ne zivi
Kakva yebena ljubav,
Siromasan covjek je izmislio ljubav, da mi mogo djaba ka.rati.
[youtube][/youtube]
Znači da se igrači boje SJENE njegove! Mi samo pod strogim diktatorom radimo vrijedno i odgovorno, historijska činjenica!

Ozbiljnost i samo ozbiljnost! Bravo uprava. Sutra docekati spremni i pravo u zapadni!
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 12 gostiju.