" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TeaM87 je napisao/la:jao Amara na obnu hahhahahaha
pricaju gosti nesta o golmanu i ovaj voditelj kaze Amaru: pa eto Željo pola godine nije imao golmana, pa su opet prvaci, kaze mu Amar: pa dobro, to misle oni sto nemaju pojma o fudbalu
Poslije toga govori Adis da je Webb jedini sudija koji je sudio finale SP i LP iste godine i kaže Amaru jel ovaj podatak za pohvalu.Consigliere je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:jao Amara na obnu hahhahahaha
pricaju gosti nesta o golmanu i ovaj voditelj kaze Amaru: pa eto Željo pola godine nije imao golmana, pa su opet prvaci, kaze mu Amar: pa dobro, to misle oni sto nemaju pojma o fudbalu
![]()
![]()
Sredio babo kad je bio prije par mjeseci.Elegant je napisao/la:Garant je i ovo gostovanje na televiziji "namjesetno".
Udata ili neudata- nema razlike kad drkashDzoleZeljo je napisao/la:Sredio babo...
Nego je li udata ova voditeljica na OBN-u?
Consigliere je napisao/la:
Udata ili neudata- nema razlike kad drkash
bagrcavi je napisao/la:Consigliere je napisao/la:
Udata ili neudata- nema razlike kad drkash![]()
![]()
![]()
Ligu prvaka gledam na OBN samo zbog Adrijane. Da hoće ova emisija trajati cijelu noć bilo bi dobro
Ma nije, ali kontam svakako je precjenjena, ovako je na sigurnoDzoleZeljo je napisao/la:
@Consigliere - Da ti nije kakav rod u porodici, kad se tako zastitnicki ponasas.
To se Evropa ugledala na nasinvincible1921 je napisao/la:Liga prvaka,skoro svaka tekma divljanje navijaca i neredi... i onda ovdje pametnjakovici govore kako smo mi seljaci i kako se trebamo ugledat na evropu
Balja je vrtiDzoleZeljo je napisao/la:Sredio babo...
Nego je li udata ova voditeljica na OBN-u?
poenta je npr,da sam gledo slike na forumumima strnaim,svaki stadion gori,al recimo to na tv neces vidjet.Kod nasprenos bakljade 20 min ...anonimni je napisao/la:To se Evropa ugledala na nasinvincible1921 je napisao/la:Liga prvaka,skoro svaka tekma divljanje navijaca i neredi... i onda ovdje pametnjakovici govore kako smo mi seljaci i kako se trebamo ugledat na evropu
ma ja,kod nas su ****,a kod njih se neko fino i kultrno posroanonimni je napisao/la:Ne moraš meni ništa govoriti, sve vidim i znam i slažem se s tobom, no mi smo problem ovog društva, a oni su cvjećke, kad to shvatiš, nećeš se ni obazirati na govor pojedinaca...
(napisano u modu prosječnog poznavatelja fudbala i ne-navijača)
nema to veze,vecina ovih problema se desila van stadinoa i oni su opet fina kulturna evropa,kod nas kad se tako nesto desi klub nista ne plati a ovdje se napise 50 starnica o "stoki"neroazzuro je napisao/la:Opet vam je ta bezvezna prica sa opravdanjima. Sve bi to bilo ok da LJoze ima love da plati te kazne. Zbog toga je sva halabuka,sta se pravite ludi.
Sta je jednom Milanu 20000 evrica? Nista. A nama je previse.