CARSON je napisao/la:sergejevic je napisao/la:Taj isti Bekric je bio tamo neki igrac koji je dosao u Zelju. Ti isti Zolotic i B. Colic su bili neki kadeti koji su tebi razocaravajuci. Nikad nismo doveli neko zvucno pojacanje jer se i nema para za to. Gurali smo nasu djecu, i pravili igrace od djece iz manjih sredina koji su dolazili u Zelju, tako treba da bude i uvijek, da gledamo nasu djecu, da pravimo igrace, a povrh svega, moram reci da imamo i titule.
pasa moj mi smo prvi zahvaljujuci velikim kiksevima konkurenata meni je isto tako bilo puno srce kad sam vidio protiv borca sadikovica,bajica,hodzica ali hocu reci da na ovoj pauzi ne smijemo ostati bez dva ili tri igraca jer Titulu sigurno osvojiti necemo-
Nije ni titula toliko vazna koliko neke druge stvari. Eto osvojili smo ih nekoliko u posljednjih pet godina i nismo nista dobili. Do cega je ne bih da ulazim u to, mada svi znaju otprilike gdje skripi. Od ove godine se ide sve ponovo, nema gotovo ni jednog igraca iz one prve sampionske generacije od povratka Amara, ima ih mozda nekoliko, ali vrlo malo. Znaci sve se promjenilo, sansu dobijaju neki drugi momci, i ono sto sam mislio da kazem je da rezultati ne trpe, neocekivano smo i dalje prvi, nadam se da i ostanemo tu, a i ako ne ostanemo nije kraj svijeta. Bitno je da smo dobili nove igrace koji ce moci nositi neke druge u narednim godinama, neke cemo i prodati i tako to funkcionise. Ja se, za razliku od tebe, nadam da cemo ostati bez jos nekoliko igraca. Mislim na Tomica, Svraku, Stanica, Jamaka...ili bilo koga ako cemo uzeti neke pare za njih, a oni koji odu dzaba sretno im bilo. Teska finansijska situacija, malo raje na tribinama i moramo to imati na umu. Bitno je da se ide dobrim putem, da guramo svoju djecu u prvi tim, i naravno jos je veliku plus sto su prvi, da promovisemo nove momke u ekipi. Makar cijena bila i titula.