Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

haxonja
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la haxonja » 14 mar 2011, 13:58

marconato je napisao/la:Ma naravno da nema nista od toga! Sto bi lik mijenjao kapitensku traku i ulazak u legendu kluba, za avanturu u Barci...

P.S. Vidic jeste 3 god mladji od Puyola...
Dalje necu komentarisati! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 14 mar 2011, 14:01

Najsmjesnije od svega ovog je 22 miliona € nemogu da dodjem sebi od smjeha hahahahah :lol:
Glory Glory Man United !!! :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 mar 2011, 14:33

slika
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2011, 14:34

Ma to majstore. Eto njega na klupi sutra. Uh dize mi se dok pomislim na Valenciu na desnom krilu, a Nania na ljevom. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 mar 2011, 14:59

luisnani

It's great to be back in training with the team! Thank you all for the support during my injury.
8-)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 mar 2011, 15:58

Cartman je napisao/la:Ma to majstore. Eto njega na klupi sutra. Uh dize mi se dok pomislim na Valenciu na desnom krilu, a Nania na ljevom. :D
Bas tako. Jbt najbolji krilni igrac prosle sezone (uz Maloudu) je bio odsutan citavu ovu sezonu i konacno se vraca, a drugo krilo je trenutno najbolji igrac lige. Ne treba nista vise reci. Vjerovatno Valencia nece odmah poceti rasturati i trcati 200 km/h, ali imati opet ova dva igraca zdrava je zaista ogromno poboljsanje tima. Kad protivnicki tim zna ko trci kontre i kakav napad im prijeti, nece vise moci tako slobodno napadati kao sto je to bio slucaj u nekoliko prethodnih utakmica. Samim tim i vezni red nece biti pod tolikim pritiskom, a odbrana pogotovo. Zbog ovih vijesti sad ocekujem i mnogo ljepsu igru. Zapravo zahtijevam je. :mrgreen:
Fergie: Nani - "Good chance he'll be involved. He and Michael Carrick trained on Sunday. Both will be involved tomorrow." Valencia - it's great to have him back. The question is should I play him from the start. It's a fantastic bonus to have him back.
Dobre vijesti ne prestaju pristizati. Jos Rio i Park - i mislim da cu svrsiti. :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 mar 2011, 15:59

uuuuu nani i valencia na krilima,i nezaustavljivi smo idemo po ligu prvaka i prvenstvo ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 mar 2011, 16:30

Uhhhh kako bi lijepo bilo opet vidjeti Nanija na jednoj a Valenciu na drugoj strani. Strasno ! Kakav Sanchez ili Young. Hocu ova dva igraca na krilima da gledam iduce sezone. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 mar 2011, 17:33

Uvijek sam govorio,sta ce nam krila,.........Mozda jedna zamjena,ali imamo dobar mladi pogon,........Valencija,je igrac,koji je perfektan za PL,iz raloga sto ce on probijati,a Nanni,probijati i cuvati loptu,.....Morissona staviti na klupu,i eto ga,....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 mar 2011, 18:08

Sutra ce Nani i Carrick biti na raspolaganju protiv Marseillea 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2011, 18:10

Slazem se da nam ne treba neko skupo krilo. Zato sam protiv dovodjenja Sancheza. Ne zato sto nije dovoljno dobar, nego zato sto ce bit vrlo skup, bolje je te pare trosit na veznog igraca. Tu nam najvise treba. Ali mislim da nam treba jos jedno krilo. Cisto za rotacije. Tipa Younga ili N'Zogbie. A vracaju se i Cleverley i Welbeck koji mogu igrat na ljevom krilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 mar 2011, 18:55

Rosas7 je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Sutra ce Nani i Carrick biti na raspolaganju protiv Marseillea 8-)

bojim se za marsej :) :) :) :) :)
ne bi ja nikako volio vidjeti Nani-a pogotovo od prve minute tj bez potrebe da se forsira rano je još za njega ne bi nikako valjalo da se obnovi ta povreda tako da pogotovo što imamo Antoni-a neka ga na klupi ili na tribinama.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 mar 2011, 19:14

I ja bi Fabija vise volio gledati na lijevom krilu, a Rafaela neka na beku iako i on moze slobodno igrati kao krilo!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 mar 2011, 19:31

Cartman je napisao/la:Sa oficijelne stranice:
I'm down at Carrington and I'm pleased to report Nani is training with the first-team ahead of United's Champions League clash with Marseille tomorrow night. Encouragingly, Owen Hargreaves is also training, although he's not part of the Reds' European squad and he's training away from the main group with some of the Reserves. I'm afraid Rio Ferdinand isn't anywhere to be seen, though. As for Ji-sung Park, he's doing some separate fitness work with one of the Reds' coaches.
Da li to znači da ćemo sutra gledati ovo:

Valencia---------------------Nani
..............Rooney-------------

ili možda još luđe:

Valencia------------------------Nani
---------Rooney------Berba---------

:D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 14 mar 2011, 19:34

Thunderstruck je napisao/la:
I'm down at Carrington and I'm pleased to report Nani is training with the first-team ahead of United's Champions League clash with Marseille tomorrow night. Encouragingly, Owen Hargreaves is also training, although he's not part of the Reds' European squad and he's training away from the main group with some of the Reserves. I'm afraid Rio Ferdinand isn't anywhere to be seen, though. As for Ji-sung Park, he's doing some separate fitness work with one of the Reds' coaches.

ili možda još luđe:

----------------Rooney--------------
-----Chicharito------Berbatov-----

Ja mislim da bi ovo zadovoljilo apetite :mrgreen:

Sad bez zezancije, teško da ćemo igrati baš toliko otvoreno, pa ovim levatima možemo dat gol i bez napadača...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 mar 2011, 19:37

Hawking je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:

ili možda još luđe:

----------------Rooney--------------
-----Chicharito------Berbatov-----

Ja mislim da bi ovo zadovoljilo apetite :mrgreen:

Sad bez zezancije, teško da ćemo igrati baš toliko otvoreno, pa ovim levatima možemo dat gol i bez napadača...

lud je fergi moze bit svasta

---------------Rooney--------------
------Gibson------O,shea--
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 mar 2011, 19:38

Da je tako jednostavno dali bi ga jos u prvom mecu. Nemojte zaboravljati Francuze i pricati kao da smo vec prosli. Utakmica tek treba da se odigra a rezultat iz prvog meca je preopasan. Oni ako postignu gol bit ce velikih problema za nas. Nemojte ih olako bas shvatati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 mar 2011, 19:41

Rooney88 je napisao/la:Da je tako jednostavno dali bi ga jos u prvom mecu. Nemojte zaboravljati Francuze i pricati kao da smo vec prosli. Utakmica tek treba da se odigra a rezultat iz prvog meca je preopasan. Oni ako postignu gol bit ce velikih problema za nas. Nemojte ih olako bas shvatati.

slazem se......ozbiljan pristup nam treba

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 14 mar 2011, 19:46

Slažem se da Marseille nije nimalo naivna ekipa.

Mislim da ćemo igrati 4-3-3, sa Valenciom, Nanijem i Rooneyem u vrhu te Carrickom, Gibsonom i Scholesom u sredini. Bar mi se čini da je to u ovom trenutku najrealnije iako sam ja uvijek za 4-4-2.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 14 mar 2011, 20:19

Ljudi, pa igramo na Piroti, tu su ove sezone odreda padali Arsenal (dva puta), Liverpool (dva puta), Manchester City, Tottenham i mnogi drugi, uglavnom jači od Marseillea, tako da nema razloga za frkom, ako će iko smirivati strasti onda je to SAF, od nas ionako ne zavisi baš puno toga... zato mislimo pozitivno :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.