Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

chily-rz
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2015, 00:11

Koliko mahalanja na ovoj temi reko bi covjek da je Roma istresla trideset miliona za veznjaka u po sezone a ne City za napadaca..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 apr 2015, 00:14

chily-rz je napisao/la:Koliko mahalanja na ovoj temi reko bi covjek da je Roma istresla trideset miliona za veznjaka u po sezone a ne City za napadaca..
Nema potrebe da uvlacis Dzeku u ovu pricu. Njih dvojica su nasi najbolji igraci iako i jedan i drugi imaju mane.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 apr 2015, 00:14

Ovdje je onaj dijasporac garant napravio losu krv na temi kao i na svakoj temi gdje dodje..

Jbt ljudi stvorili rivalstvo Dzeko vs Pjanic haha

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2015, 00:15

Greivis je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Koliko mahalanja na ovoj temi reko bi covjek da je Roma istresla trideset miliona za veznjaka u po sezone a ne City za napadaca..
Nema potrebe da uvlacis Dzeku u ovu pricu. Njih dvojica su nasi najbolji igraci iako i jedan i drugi imaju mane.
Ma ja to i ne sporim ali eto da udarim kontru,s nekim ljudima teško da se može drugacije..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 00:16

@greivis :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Medjutim, njemu je glavno spomenuti Dzeku ili malocas Velez i Borac bez ikakvog povoda. :facepalm:
Sta to govori? Da je i on sam vidio sto i ostali i da nema kud vec spominje neke druge stvari da skrene sa teme.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2015, 00:16

chily-rz je napisao/la:Odakle tebi potreba da Pjanicu "prigovaraš" dok Ibiševica "tapšeš" po ramenu i ako je ovaj drugi realno mnogo dalje od ozbiljnog fudbala od ovog prvog ?
Mislim da ti je publika na Ernst Happelu odgovorila na to pitanje, nakon Vedadovog ulaska u igru. Vedad je u dresu reprezentacije igrao iznad svojih mogućnosti i kao izuzetno limitiran igrač, dotakao je zvijezde, spominjaće se za 1000 godina.
chily-rz je napisao/la:Reci,nije mi simpatican baš kao i Spaha i da ti je satisfakcija "šupljirati" na ovoj temi..
Nemoj njega i Spahića stavljati u istu rečenicu, ali simpatično je kako smo proigrali kad su njih dvojica otišli pod tuš.
chily-rz je napisao/la:Zar je toliko teško prihvatiti cinjenicu da je nekim ljudima Pjanić draži od Dzeke pa vas haman to nekako tišti,kako nekom Pjanke može biti idol nacije a ne Dzeko,.
Kakvu činjenicu? Nekim ljudima je Vršajević draži od Džeke, ili recimo Salihović, Lulić, ali ti ljudi ne gube dodir sa realnošću, znaju ko kosi a ko vodu nosi.
chily-rz je napisao/la:Dajte više pokažite pravo lice a ne sve nešto okolo,ono drag mi je Pjanić al et imam potrebu da ga omalovažavam nakon svake utakmice u kojoj nije briljirao
Briljirao? Nije on u reprezentaciji nikada briljirao, imao je par dobrih utakmica, ali daleko od toga da su bile briljantne i da je napravio krucijalnu razliku na terenu.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 01 apr 2015, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 01 apr 2015, 00:16

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Jeste u padu forme,jeste nrevozan,niko to ne spori,ali treba biti realan u kritikama.
Joj buraz, da se ne zove Miralem Pjanić, vidio bi šta su realne kritike. Ovako, još uvijek se svi suzdržavaju, traže i najmanju pozitivnu stvar da ublaže njegovu katastrofu, kao ti na primjer. Da je neki drugi igrač u pitanju, vjeruj mi da bi prošao puno gore.
Virtu druze,ako je realna kritika reci da je bio katastrofalan onda..Kao sto sam i gore napisao,ni top ni flop nego sredina.I naveo sa razloge zasto to mislim.Slazem se ja s tobom da Miralem moze i mora bolje,ali trenutak je takav kakav je,momak je u padu forme,problemi u Romi,vjerovatno i dilema otici-ostati.I ne trazim ja najmanju pozitivnu stvar nego njegovu igru posmatram na jedan drugi nacin,posmatram ga kao veznjaka i kroz osobine,parametre i pravila koja vaze za takve igrace.

@muhamedkonjic
Hvala buraz :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 apr 2015, 00:21

Uvijek ta prica nekoliko utakmica dobro odigrao, pa momak sa 24 godine trenutno ima 9 golova i 14 asistencija u reprezentaciji. Do kraja karijere ima jos 10 godina, opustite se jer vam ga valja gledati jos nekih 100 utakmica kako postaje rekorder u asistencijama i nastupima..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 apr 2015, 00:22

Sabinho je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Opet nas prodo ko i gotovo svaki put :zzz: da cujem izgovore i opravdanja...tri cetiri sad ?
1. Nije napravio nijednu gresku.
2. Bolji je igrac od Medunjanina, Prcica i Cimirota.
3. Medunjanin je napravio jednu gresku-ne mozemo bez Pjanica.
4. Protiv njega su igrali najjaci a protiv Besica najslabiji.
5. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nikad ja nisam reko da pjanic ne treba igrat...on je trenutno uz Besica nas najbolji vezni. Ono sto ja hocu da kazem je to da je on igrac koji je ovdje predstavljen, a bgm i kod sire raje ko KOMBINACIJA MODRICA,INESTE I POGBE pa ako cemo po tom onda ocekujem da bude neka prevaga a ne da mi bude 1 od 11 na terenu. Haj ti meni objasni kako to da Pjanicu nikad niko nista lose ne kaze dok se eo ako vec hoce ovi ostli sto pisu Dzeki sve zivo zamjera...
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2015, 00:22

25 godina i pred njim je vjerovatno ključni prelazni rok u karijeri.
Voli te tvoje Sarajevo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 01 apr 2015, 00:23

Rios je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Jeste u padu forme,jeste nrevozan,niko to ne spori,ali treba biti realan u kritikama.
Joj buraz, da se ne zove Miralem Pjanić, vidio bi šta su realne kritike. Ovako, još uvijek se svi suzdržavaju, traže i najmanju pozitivnu stvar da ublaže njegovu katastrofu, kao ti na primjer. Da je neki drugi igrač u pitanju, vjeruj mi da bi prošao puno gore.
Virtu druze,ako je realna kritika reci da je bio katastrofalan onda..Kao sto sam i gore napisao,ni top ni flop nego sredina.I naveo sa razloge zasto to mislim.Slazem se ja s tobom da Miralem moze i mora bolje,ali trenutak je takav kakav je,momak je u padu forme,problemi u Romi,vjerovatno i dilema otici-ostati.I ne trazim ja najmanju pozitivnu stvar nego njegovu igru posmatram na jedan drugi nacin,posmatram ga kao veznjaka i kroz osobine,parametre i pravila koja vaze za takve igrace.

@muhamedkonjic
Hvala buraz :)
Da napomenem kako je ovo 2015 god a ne 1965 ;)
Onako da se ne izgubimo u moru lazi !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 apr 2015, 00:23

Kao i proslu protiv Andore, mogu opet reci, Pjanic moze i mora bolje.
Besic je pokazao mnogo vise, a da li je Besic kvalitetniji ili je to samo zato sto ima vecu zelju da igra?
Tu vam lezi odgovor. ;)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 apr 2015, 00:27

invincible1921 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Opet nas prodo ko i gotovo svaki put :zzz: da cujem izgovore i opravdanja...tri cetiri sad ?
5. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nikad ja nisam reko da pjanic ne treba igrat...on je trenutno uz Besica nas najbolji vezni. Ono sto ja hocu da kazem je to da je on igrac koji je ovdje predstavljen, a bgm i kod sire raje ko KOMBINACIJA MODRICA,INESTE I POGBE pa ako cemo po tom onda ocekujem da bude neka prevaga a ne da mi bude 1 od 11 na terenu. Haj ti meni objasni kako to da Pjanicu nikad niko nista lose ne kaze dok se eo ako vec hoce ovi ostli sto pisu Dzeki sve zivo zamjera...
Kad neki skontaju da Pjanic nije u rangu Inieste i Modrica onda ce svima biti lakse i manje ce se momak pljuvati.

Jednostavno on nikada nece biti klasa jer lik nema muda a i niko ne moze reci da je flop i da je prevara od igraca jer lik zna igrati.Jednostavno on je dobar igrac al nista vise.Niti je klasa niti je kar.ina.

U Romi za sve ove godine odigra dobro par tekmi pa ga nema dva mjeseca i tako je i ove sezone i tako igra u repci.Igrac koji nije konstantan al i igrac na kojeg se ne moze sve svaliti kako u Romi tako i u repci.Toliko.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 01 apr 2015, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 apr 2015, 00:27

Virtu4l je napisao/la:25 godina i pred njim je vjerovatno ključni prelazni rok u karijeri.
Nema jos uvijek 25 i nije tacno da je kljucni prelazni rok. Moze i iduce godine otici, a i za dvije godine. Modric je sa 27 otisao u Real.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 apr 2015, 00:29

5. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]

Nikad ja nisam reko da pjanic ne treba igrat...on je trenutno uz Besica nas najbolji vezni. Ono sto ja hocu da kazem je to da je on igrac koji je ovdje predstavljen, a bgm i kod sire raje ko KOMBINACIJA MODRICA,INESTE I POGBE pa ako cemo po tom onda ocekujem da bude neka prevaga a ne da mi bude 1 od 11 na terenu. Haj ti meni objasni kako to da Pjanicu nikad niko nista lose ne kaze dok se eo ako vec hoce ovi ostli sto pisu Dzeki sve zivo zamjera...[/quote]

Kad neki skontaju da Pjanic nije u rangu Inieste i Modrica onda ce svima biti lakse i manje ce se momak pljuvati.

Jednostavno on nikada nece biti klasa jer lik nema muda a i niko ne moze reci da je flop i da je prevara od igraca jer lik zna igrati.Jednostavno on je dobar igrac al nista vise.Niti je klasa niti je kar.ina.

U Romi za sve ove godine odigra dobro par tekmi pa ga nema dva mjeseca i tako je i ove sezone i tako igra u repci.Igrac koji nije konstantan al i igrac na kojeg se ne moze sve svaliti kako u Romi tako i u repci.Toliko.[/quote]

E pa problem je upravo u tom sto mnogi ovdje tvrde da mu modric ne moze kopacke cistiti i slicno :kafa: da mi nije mrsko tacno bi naso makar 20 takih postova
=\_1921_/=

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2015, 00:31

Virtu4l je napisao/la:
Mislim da ti je publika na Ernst Happelu odgovorila na to pitanje, nakon Vedadovog ulaska u igru. Vedad je u dresu reprezentacije igrao iznad svojih mogućnosti i kao izuzetno limitiran igrač, dotakao je zvijezde, spominjaće se za 1000 godina.

Ne sporim,ja gotivim Ibiševica i rekao sam da razumijem zašto je pozvan u reprezentaciju,hvala mu na svemu ali nije pošteno jer trenutno ima boljih od njega..

Virtu4l je napisao/la: Nemoj njega i Spahića stavljati u istu rečenicu, ali simpatično je kako smo proigrali kad su njih dvojica otišli pod tuš.
Definiši proigrali ? Proigrao je Bešić uz daleko veci angažman Dzeke u drugom poluvremenu koji je poceo da se vraca i u vezu i mnogo više ucestvuje u igri,.Dodao bi još Hajrovica,na defanzivu nemam primjedbe,odigrali su korektno,u suštini ekipa je dala sve od sebe na stranu to što igra nije za pohvaliti,.
Virtu4l je napisao/la: Kakvu činjenicu? Nekim ljudima je Vršajević draži od Džeke, ili recimo Salihović, Lulić, ali ti ljudi ne gube dodir sa realnošću, znaju ko kosi a ko vodu nosi.
Koliko je to Dzeko "nakosio" do svoje 24 ?

Ne gubim ja vezu sa realnoscu,znam koliko vrijedi Pjanic a tu vrijednost ce potvrditi njegov naredni transfer,.Naravno,onu vrijednost u ocima svjetske javnosti a ne ove forumske,.
Virtu4l je napisao/la: Briljirao? Nije on u reprezentaciji nikada briljirao, imao je par dobrih utakmica, ali daleko od toga da su bile briljantne i da je napravio krucijalnu razliku na terenu.
Svjetsko prvenstvo ? Uz Bešica naš najbolji igrac na istom,.Obadvojica su odigrali maestralno..Mnogi svjetski mediji su to zapazili ali eto ima vas nekolicina što vam je promaklo,slucajno ? Sumnjam..

Naravno,teško je nekima objasniti da vezni igraci prave razliku na drugaciji nacin od napadaca,zna se ciji je primarni posao da zabija golove..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2015, 00:33

Jbg,,zapetljao sam se u ovom silnom citiranju ali može se razumjeti pa da se ne ispravljam,mucno je :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2015, 00:33

Greivis je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:25 godina i pred njim je vjerovatno ključni prelazni rok u karijeri.
Nema jos uvijek 25 i nije tacno da je kljucni prelazni rok. Moze i iduce godine otici, a i za dvije godine. Modric je sa 27 otisao u Real.
Nema, ima 24 godine i 364 dana :rol:

Hoće li i tada biti 'tek mu je 27 godina'. :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 apr 2015, 00:35

Zasto nije izveo onaj slobodnjak u prvom? Koji je vise qurac sa tim njegovim sutevima sa distance, posebno u repki?!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 apr 2015, 00:36

Ako ce vam biti lakse niti jedan igrac Rome nije u formi. Ekipa je od pola sezone trula i jos im je na ledjima neki teret iz utakmice u utakmicu. Eto samo jos fali da navijaci Rome pocnu one svoje indijanske fazone zaustavljanja automobila igraca..

Ja bih volio da ode negdje u finu ekipu ako vec na kraju sezone bude price o tome..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: JHam, Maverick, Quartararo i 50 gostiju.