Milan have accelerated for the signing of Daichi Kamada. He is on the verge of joining Milan on a free transfer
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pojavila se priča da Milan želi Thurama. To je već ozbiljan kandidat za CF. Moderan i jak napadač, koji nema skoro 40 godina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovi igrači poput Loftusa mi ne izazivaju neko uzbuđenje da budem iskren, može to i bolje.
Osim ako nemaju u planu dovesti dva centralna veznjaka, što bi možda bilo i logično ako uzmeš u obzir da Bakayoko i Vranks idu.
Ne bi mi ni Kamada bio prvi pik, ali ok, japanac je neloš deal s obzirom da dolazi kao slobodan igrač i da u svakom slučaju predstavlja upgrade za tu poziciju. Teško da može ispasti kao promašaj.

Ne bi mi ni Kamada bio prvi pik, ali ok, japanac je neloš deal s obzirom da dolazi kao slobodan igrač i da u svakom slučaju predstavlja upgrade za tu poziciju. Teško da može ispasti kao promašaj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Njega cekaju u Monci...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Bakayoko se vraća sigurno i Vranckxu je upitna situacija, al je bliži da se vrati u Wolfsburg. Bennacer je out do Novembra, što je skoro početak sezone, samo neće odraditi pripreme sa ekipom, to je sve.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 16:22I Tielemens se povezuje sa Milanom. Adli(posudba) Vranckx, Bakayoko i Bennacer (do februara) su Out. Tako da tri vezna su nista neočekivano. Jer ne mozes se osloniti na samo 3 igraca u sredini. Pobega, Krunić i Tonali su jedino što ostaje Milanu. Baš premalo.
E sad Loftus je po meni realno loša opcija, ako imaju šansu Tielemansa dovesti prije bi njega naravno, definitivno belgijanca, ali to je ako ima šanse. SMS svakako, tu nema dvojbe. Kamada isto igra AMF a često i centralnog u Frankfurtu. Sve zavisi kakav će status Pobega imati slijedeće sezone. Jbga jest Piolijev mezimac, ali realno ako dođu dvojica od navedenih, plus Bennacer, Tonali i Pobega, a on i dalje bude imo mjesta u prvih 11, onda nek se ugase.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 24 maj 2023, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Shaarawy umjesto Rebica ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
I ja sam za, faraon je ostao drag igrac, moze posluziti kad Rafa treba da odmori

Daleko mu kuca bila. Hojlunda treba ganjatiRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 23:46Pojavila se priča da Milan želi Thurama. To je već ozbiljan kandidat za CF. Moderan i jak napadač, koji nema skoro 40 godina.
Faraon ok, uvijek mi je bio drag, al ne kontam ove natpise u vezi Morate. Pa nisu valjda toliko ludi.
Il Club più titolato al mondo!
Vala bar sad ima izbora u vidu talentovanih napadača poput Baloguna, Opende ili onog meksikanca, svi potencijalno vrlo dobri napadači u nastajanju.
Onda imaš opcije poput Thurama ili čak Scamace koji je meni lično jako dobar napadač i njegova neuspješna epizoda u EPL mi ne predstavlja ništa.
Sve u svemu, nema potrebe da se dovode ohrdine poput Morate, ima i mlađih i perspektivnijih igrača na tržištu.
Onda imaš opcije poput Thurama ili čak Scamace koji je meni lično jako dobar napadač i njegova neuspješna epizoda u EPL mi ne predstavlja ništa.
Sve u svemu, nema potrebe da se dovode ohrdine poput Morate, ima i mlađih i perspektivnijih igrača na tržištu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kamada 3 godine ugovor 3M po sezoni. I on je izgleda drugo pojačanje poslije Sportiella.
I veliko DA za Shaarawya.
I veliko DA za Shaarawya.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
S kim se sve povezujemo
već sada mogu komotno prestati živjeti u zabludi da ćemo dovesti neke vrhunske igrače na krucijalnim pozicijama.
Manje sekiranja i nerealnih očekivanja. Hvala Ameri!

Manje sekiranja i nerealnih očekivanja. Hvala Ameri!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vazda su sreca i očekivanja bili obrnuto proporcionalni. Sto su ti veća očekivanja, manje su šanse da će se ostvariti, samim tim ćeš manje biti sretan 

Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Pa dobro, ovako po imenima bi bili pojačanja u odnosu na Pobegu, Vranksa, Rebića..
Možda nije ni zamišljeno da budu prva postava.
Jedino Kamada može zamjeniti Diaza/Krunića/Bennacera, pristojna konkurencija u ekipi.
Nadamo se nekom top pojačanju. Za mene bi to bio taj čuveni SMS
Možda nije ni zamišljeno da budu prva postava.
Jedino Kamada može zamjeniti Diaza/Krunića/Bennacera, pristojna konkurencija u ekipi.
Nadamo se nekom top pojačanju. Za mene bi to bio taj čuveni SMS

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Najgore od svega je sto ce novi trener doci samo po cijenu 2 bacene sezone. Celavu prevaru ce nazalost skudeto nositi jos neko vrijeme.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma ostaje idiot. Pogotovo ovo sa Juventusom i mjestom u LP. On nek bod izvuče još protiv Juvea i tjt., ostaje sigurno još godinu kako god završila sezona slijedeća, pravit će mu novu ekipu i imat će tako izgovor za njegov ostanak, novi projekti, oni igrači nisu bili kvalitetni dovoljno (iako su ti igrači bili dovoljno kvalitetni za Scudetto i polufinale LP, a već su se počele plasirati informacije da ti igrači odjednom ne valjaju), nisu bili u formi, povrede, sve samo da nije do trenera i sš, jer na taj način bi M&M ispali krivci zato što su mu produžili ugovor, al sam siguran da su sačekali još malo, da sigurno ne bi, vjerujem da su oni skontali da je lik nekonstantan i nestabilan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.