FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
44
18%
2. Borbu za Evropu
109
46%
3. Sredinu tabele
48
20%
4. Borbu za opstanak
37
16%

Ukupno glasova: 238

Bojudaosinebu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bojudaosinebu » 12 jun 2022, 21:44

To sto je odigro 3 utakmice u 3 godine nije nikakav razlog da placemo za njim

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 12 jun 2022, 22:04

Fala mu i zdravo.
Bas me zanima kako ce mulalic sad ovo posloziti, imat ce prostora da odradi pripreme, sastav je takav kakav je.
Mene zanima da li ce znati tempirati formu, da ne izadjemo iz priprema sa 2 povrijedjena i 5 rovitih igraca.
Ako ne stanemo na noge s parama, iskreno ocekujem od igraca samo da imaju respect prema tom grbu i nama.budalama sto dodjemo na stadion, ja u takvoj situaciji ne ocekujem nista nego samo da vidim.borbenost na terenu. Makar svaku izgubili, draze mi je vidjeti da trcimo i nesto radimo, vise trcimo nego radimo jer mulalic i taktika 2 svijeta.
I kad ce se definitivno znati vise za tog amerikanca da se rijesimo i te zablude, mi bi ko htjeli, njemu ko ne daju..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jun 2022, 22:04

Ne kontam ovo produzenje ugovora Bekricu. Da je odmah ostao u strucnom stabu, kao neki sportski direktor ok, ali kao igrac nepotreban. Jedino ako brojcano fali igraca za zapisnika pa samo da stoji da je igrac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 12 jun 2022, 22:13

LjoZee je napisao/la:
12 jun 2022, 22:04
Ne kontam ovo produzenje ugovora Bekricu. Da je odmah ostao u strucnom stabu, kao neki sportski direktor ok, ali kao igrac nepotreban. Jedino ako brojcano fali igraca za zapisnika pa samo da stoji da je igrac.
Pa eto sam si sebi odgovorio, bekric se trebao oprostiti prije 3 godine, ovdje mu produzavaju. Bolje ocigledno ne mozemo

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 12 jun 2022, 22:14

LjoZee je napisao/la:
12 jun 2022, 22:04
Nikakvo opravdanje, ako fali upisi juniora ionako je to 5 min po utakmici.

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 12 jun 2022, 22:25

Jel Zukanovic zavrsio karijeru ili mu se mozemo nadati? Jel neko dobar sa njim ili mu zna oca, rodjaka itd? :mrgreen: :mrgreen:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 jun 2022, 22:35

LegendaIvica je napisao/la:
12 jun 2022, 22:25
Jel Zukanovic zavrsio karijeru ili mu se mozemo nadati? Jel neko dobar sa njim ili mu zna oca, rodjaka itd? :mrgreen: :mrgreen:
Bukvalno prije par minuta gledam situaciju sa njim jer vidim da je Pirlo preuzeo ovaj njegov bivsi klub. :mrgreen: On je trenutno slobodan igrac a nigdje nisam nasao info da je okacio kopacke o klin.
@igrajlopte 🐦

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 12 jun 2022, 23:46

ZileZile je napisao/la:
06 jun 2022, 18:49
Bersaga je napisao/la:
06 jun 2022, 18:15
Nastaviti sa zahvalnicama i idućih dana: Muftić Vedad, Kovačević Denis, Gasal Hamza, Kaljić Hamza, Mujić Edin i malo ljepši oproštaj od Bekrić Samira.
Ne oprastamo se od Bekrica jos godinu Berso :)
:)

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 13 jun 2022, 00:30

LegendaIvica je napisao/la:
12 jun 2022, 22:25
Malo da upadnem na vašu temu :D Komšija mi je Zukanović, tj. njegova familija :D Ni on ne zna je li završio ili nije. Meni se čini da bi on odradio još sezonu najradije, ali isto tako djeluje mi da je to rekreativno i da je malo podcjenjivanje kako oni na to gledaju, kao da je Chiellini u najmanju ruku. U tom smislu, kakve god da su ekipe u ovoj ligi, ja nisam siguran koliko on ne bi samo vadio živce bilo kome tako. S druge strane, svako malo u priči njegovih je Velež, valjda jer su odozdo, pa me ne bi sekunde čudilo da se dole uvali, ako ga Osim bude htio.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 13 jun 2022, 08:40

Zukanović će se vratiti u našu ligu, tek pred kraj prelaznog roka, ako mu sve opcije propadnu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 jun 2022, 09:13

Sinan pise da Joldicu nije produzen ugovor i da su tu samo Mulalic i Hasagic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 13 jun 2022, 10:23

Kojeg će sada parazita instalirat za pomoćnog trenera baš me zanima.
Željezničar za život cijeli!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 13 jun 2022, 11:22

SudoHusika je napisao/la:
13 jun 2022, 10:23
Kojeg će sada parazita instalirat za pomoćnog trenera baš me zanima.
Žerić, Zec, Tuce, Alihodžić :hmmmmm: :hmmmmm:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Hadersfild
Kontakt:

Post Postao/la Hadersfild » 13 jun 2022, 11:34

MrkiMedo je napisao/la:
12 jun 2022, 21:19
Hadersfild je napisao/la:
12 jun 2022, 21:15
Haracic bi mogao biti pun pogodak. Besplatna opcija s kojom bi mogli itekako profitirati, iskreno kvalitetnije mi djeluje od indisponiranog Vucenovica.

Fin CV iza sebe ima, nastupao je i u HNLu, pa je zbog teze ozljede bio dugo van terena, sto je i bio razlog povratka u Gabelu, gdje je dokazao svoju kvalitetu, sa statistikom najboljeg strijelca lige.

Haracic
Santos Stilic Subasic

^Ovo bi upravo mogao biti pun pogodak, spoj mladosti i iskustva, gdje bi Stilic sa svojim potezima mogao dobro “nasopati” navedene igrace.

Da li se iko ozbiljnije spominje u veznom redu? Ne procitah nista vele, jedino da je Sadikovic u BiH, eh sad, koliko smo u mogucnosti da ga dovedemo?

Sta se desava sa Kemalom Osmankovicem? Nestao je totalno sa fudbalske karte… Neko napisa nesto i u vezi Hirosa, trac ili!?
Mi Dadu i Hirosa ne mozemo ni na igrici dovesti. Produzili smo ugovor sa Bekricem tako da nam to svima treba biti pokazatelj u kojem pravcu idemo
Slazem se, nerealna su imena u pitanju, pa zato i upitah, jer unazad par stranica vidjeh da se upravo oni povlace.

Kao i prosle godine Bekric prvi produzio ugovor, dakle dolazimo do zakljucka da i u predstojecu sezonu ulazimo kao i prethodnu.

Problem je sto konkurencija izgleda dosta mocnije naspram prethodne sezone, sto ce biti jos veci problem za Edisa. Borac ce biti dosta ozbiljniji, kao i Velez, pa i Sarajevo sa Dudicem, dok ce Zrinjski vjerovatno nastaviti istim pozitivnim koracima.
Po svemu sudeci top-6 je nas limit, sudeci po trenutnoj situaciji.
Kult glavnog grada.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 13 jun 2022, 11:38

13 jun 2022, 11:34
MrkiMedo je napisao/la:
12 jun 2022, 21:19
12 jun 2022, 21:15
Haracic bi mogao biti pun pogodak. Besplatna opcija s kojom bi mogli itekako profitirati, iskreno kvalitetnije mi djeluje od indisponiranog Vucenovica.

Fin CV iza sebe ima, nastupao je i u HNLu, pa je zbog teze ozljede bio dugo van terena, sto je i bio razlog povratka u Gabelu, gdje je dokazao svoju kvalitetu, sa statistikom najboljeg strijelca lige.

Haracic
Santos Stilic Subasic

^Ovo bi upravo mogao biti pun pogodak, spoj mladosti i iskustva, gdje bi Stilic sa svojim potezima mogao dobro “nasopati” navedene igrace.

Da li se iko ozbiljnije spominje u veznom redu? Ne procitah nista vele, jedino da je Sadikovic u BiH, eh sad, koliko smo u mogucnosti da ga dovedemo?

Sta se desava sa Kemalom Osmankovicem? Nestao je totalno sa fudbalske karte… Neko napisa nesto i u vezi Hirosa, trac ili!?
Mi Dadu i Hirosa ne mozemo ni na igrici dovesti. Produzili smo ugovor sa Bekricem tako da nam to svima treba biti pokazatelj u kojem pravcu idemo
Slazem se, nerealna su imena u pitanju, pa zato i upitah, jer unazad par stranica vidjeh da se upravo oni povlace.

Kao i prosle godine Bekric prvi produzio ugovor, dakle dolazimo do zakljucka da i u predstojecu sezonu ulazimo kao i prethodnu.

Problem je sto konkurencija izgleda dosta mocnije naspram prethodne sezone, sto ce biti jos veci problem za Edisa. Borac ce biti dosta ozbiljniji, kao i Velez, pa i Sarajevo sa Dudicem, dok ce Zrinjski vjerovatno nastaviti istim pozitivnim koracima.
Po svemu sudeci top-6 je nas limit, sudeci po trenutnoj situaciji.
Druze izvini al mislim da gledas potpuno pogresnu konkurenciju. Jedina konkurencija su nam siroki, sloboda posusje i gledati ovi kakvi su sto udju molit Boga da su usli da se vrate nazad ,da ne bi dodatno zakomplikovali situaciju jer ove godine bi moglo biti svasta.

Hadersfild
Kontakt:

Post Postao/la Hadersfild » 13 jun 2022, 13:01

^Tako su nas plasili i pred pocetak prethodne sezone, pa se Boga mi niko ne naigra protiv nas.

Kvalitet lige nije bas na nekom zavidnom nivou, potrebno je forsirati sto vise mladje igrace, zeljne igre, i rezultat nece izostati. Starija imena su nas kostala mnogo kroz historiju, a rezultati su izostali, a dugovi se stvarali.

Kad se sjetim prvog meca protiv Borca i straha od debakla, a na kraju prosuti bodovi pred sami kraj meca. Samo polako. Strpljen-spasen.
Kult glavnog grada.

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 13 jun 2022, 13:03

Zna li neko kako funkcioniše ovo i ima li ikakve šanse ako se Amir proda da mi odmah dobijemo barem 50% novca koji nama pripada?

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 13 jun 2022, 13:10

Jugjesamojedan je napisao/la:
13 jun 2022, 13:03
Zna li neko kako funkcioniše ovo i ima li ikakve šanse ako se Amir proda da mi odmah dobijemo barem 50% novca koji nama pripada?
Real je Zrinjskom uplaćivao ako se dobro sjećam negdje oko 350.000km kroz mjesečne tranše.... Za Modrića. Ili je Totenhem nebitno

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 13 jun 2022, 13:20

Jugjesamojedan je napisao/la:
13 jun 2022, 13:03
Neću da vam se petljam na temu, ali koliko ja znam, pare se dobijaju na osnovu načina na koji se dogovori transfer između Konyaspora i recimo Udinesea.

Ako oni keširaju, i ovi će vama, ako dogovore 12 rata, vjerovatno će i oni vama 12 rata, i sve tako.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 13 jun 2022, 13:34

igra li onaj Kajkut isad :D

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.