Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
imam osjećaj da trka traje vec 4 sata, toliko je interesantno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bottas ce pregazit Maxa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
realno mercedes ne mora imat nikakvu genijalnu taktiku s obzirom koliko jaci auto imaju od ostalih, dovoljno je samo da ne prave glupe i nelogicne poteze.. evo bottas odron od starta i opet ce drugi biti haha
Al ovi sve sjebu ni jedan duel nisu na vrijeme prikazali!
Pravovremen odlazak u box, pravi odabir guma, kad mecka to radi to je toliko jednostavno da i ne djeluje kao taktika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogao je Bottas na meke gume, 20 do kraja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zaspa gledajuci
-
- Kontakt:
Ne može Leclerc Magnussena preći 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
De bolan, kakva taktika.. pa 5 ekips ode u iston krugu sa mercom u box i uzmu iste gume i startovali na istim gumama. Čovjek je u pravu, Hamilton i Botas samo treba da uperaju i da se skim ne sudare.. razlika je toliko očiglena da sve taktike padaju u voduirfo je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:18Pravovremen odlazak u box, pravi odabir guma, kad mecka to radi to je toliko jednostavno da i ne djeluje kao taktika
Sainz na svjezijim gumama nemoze proci Leca 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
hamilton iza albona i vettela hahahahahah
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a fkt je preglupo lik za krug peto mjesto obilazi, sta je sljedece da drugog i treceg za krug stize 

Sad jedan SC
- BosniaBoston
- Kontakt:
3 vozaca od 20 ce voziti punih 70 krugovaQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:33a fkt je preglupo lik za krug peto mjesto obilazi, sta je sljedece da drugog i treceg za krug stize![]()

#Punoljetstvo
Očajan je danas, u početku ga je Albon ganjao na sporijoj gumi kad je Charles bio na softu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da li i ti smatras da bi mnogo grublja reakcija F1 communitya bila da Vettel vozi utrku poput Charlesa

#Punoljetstvo
Fino trkanje Charlesa i Sainza. Slicno kao i sa Landom.
Bottina izgleda nece moci do druge pozicije.
Bottina izgleda nece moci do druge pozicije.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne moze ista reakcija biti na greske ili losu utrku cetvorostrukog sampiona i nekog kome je ovo treca sezona. Ne znam sta ocekujes.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:37Da li i ti smatras da bi mnogo grublja reakcija F1 communitya bila da Vettel vozi utrku poput Charlesa![]()
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 19 jul 2020, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.