FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@k3lla
Nije istina da je uzeo novac od bilo kojeg kluba. Poznajem ga i jedini sam tu najavio da ide na probu u Njemacku. Sada je tamo i vidjece se ishod. Ako bude sve OK ide sada, ako ne prodje cekace do ljeta jer je tada slobodan igrac. Sto se tice finansija podrzava ga jedan menadzer, a ne bilo koji klub.
Nije istina da je uzeo novac od bilo kojeg kluba. Poznajem ga i jedini sam tu najavio da ide na probu u Njemacku. Sada je tamo i vidjece se ishod. Ako bude sve OK ide sada, ako ne prodje cekace do ljeta jer je tada slobodan igrac. Sto se tice finansija podrzava ga jedan menadzer, a ne bilo koji klub.
Nije tema za Željin forum ali to će vrlo dobro doći ovoj ligi, da neko ode u tako jako ligu i igra nadam se, a ne kao Said, da samo jedehalconi je napisao/la:@k3lla

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
I jos sklon alkoholu a ne pije.FaraonTM je napisao/la:Nije tema za Željin forum ali to će vrlo dobro doći ovoj ligi, da neko ode u tako jako ligu i igra nadam se, a ne kao Said, da samo jedehalconi je napisao/la:@k3lla

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sta planira Gojak i onaj drugi malac? I ko je najblizi izlaznim vratima ?
NO PYRO NO PARTY
Vjerujem da u klubu imaju ozbiljne i dugorocne planove.U tom smislu nadam se da imaju vise opcija za igrace kojima isticu ugovori 2014.god,u ljeto,a to su:Tomo,Kerla,Emrah i Vernes.Ocekujem do kraja januara konkretna rjesenja za ove igrace,posebno za Tomu i Kerlu.
Ovo je urgent,mada nam je ljeto 2015.kriticno po pitanju isticanja ugovora.Ali imam puno povjerenja u ono sto radi Amar i uvjeren sam da ima dobra rijesenja.
Ovo je urgent,mada nam je ljeto 2015.kriticno po pitanju isticanja ugovora.Ali imam puno povjerenja u ono sto radi Amar i uvjeren sam da ima dobra rijesenja.
Da ne bude Jamak k'o Tevez
@Corleone

@Corleone

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Je li zna neko gdje se ima kupiti ova dukserica i koliko je para?
http://www.themaniacs.org/tm/images/slike/duks.png" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.themaniacs.org/tm/images/slike/duks.png" onclick="window.open(this.href);return false;
AVANTI NAPOLI!!!
a vidi onda bi pio jos vise od tuge jer je u luzerskom klubuFaraonTM je napisao/la:Da ne bude Jamak k'o Tevez![]()
@Corleone
![]()

Željeznicar za život cijeli !
Što reko Svraka mogu se i oni nekada opustiti uz pivo i cigare
... I oni su samo ljudi 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pjetlići i pioniri pobjednici međunarodnog turnira u Novom Pazaru
http://fkzeljeznicar.ba/pjetlici-i-pion ... zaru/7484/
http://fkzeljeznicar.ba/pjetlici-i-pion ... zaru/7484/
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
citao sam sada u sportu nista od te price zvali ga on odbio i to je to kaze jos 3 turska kluba ga zelelikusa je napisao/la:a vidi onda bi pio jos vise od tuge jer je u luzerskom klubuFaraonTM je napisao/la:Da ne bude Jamak k'o Tevez![]()
@Corleone
![]()
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- zeljo4life
- Kontakt:
Ko bi rekao da ce Jamak biti ovako popularan
propustio je priliku,a mogao je biti "div"...

Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
Eno sad k'o Sarajevo nije zvalo Jamaka, a svi znaju da im je pokazao kako se igra na Kosevu pa bi zicegu dali za njega..Joj covjece, kolika im je zelja da budu kao mi, cak dolazi do toga da nam igrace zovu i nude im dosta keša 

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7765_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 3648_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Brkica
- zeljo4life
- Kontakt:
Pa dobro,ako ne bude Jamak u nasim konbinacijama slijedecu polusezonu,ako ga ova djeca izguraju iz tima,mozemo ga poslati na posudbu na kosevo... 

Amare hvala ti...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
sto je kone s koseva isfurao intervju sa Dinom... nema ih da skacu vezano ovo za jamakazeljo4life je napisao/la:Pa dobro,ako ne bude Jamak u nasim konbinacijama slijedecu polusezonu,ako ga ova djeca izguraju iz tima,mozemo ga poslati na posudbu na kosevo...

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Vise o nama procitam na vasoj temi 

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Mozda se na kraju ispostavi da smo mi jedini govorili istinu u vezi ovoga i da vas nismo lagali hahahaha.Hordas Doboj je napisao/la:Vise o nama procitam na vasoj temi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.