FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde sta ste odmah opleli po covjeku. Da mu date prvo sansu? 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
bazdarevicnele-BHF je napisao/la:Ješić

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sad 20 pobjeda zaredom !
I tri bi bile odlicne. Liga je sad jaca nego ikad, guzva je u vrhu a i "davljenici" se bore vise nego ikad. Zatim imamo i odredjenih deficitarnih pozicija u ekipi, bilo bi odlicno ako bi na pauzi dijelili lidersku poziciju sa nekim.bojler je napisao/la:Sad 20 pobjeda zaredom !
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Utakmica Zrinjski - Sarajevo se igra od 19 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom, direktan prenos je na Moja TV.BitiSrcemVezan je napisao/la:Izvor?miden je napisao/la:Bice prenos protv Zrinjskog na MojaTv u 19h
Bolanos je napisao/la:I tri bi bile odlicne. Liga je sad jaca nego ikad, guzva je u vrhu a i "davljenici" se bore vise nego ikad. Zatim imamo i odredjenih deficitarnih pozicija u ekipi, bilo bi odlicno ako bi na pauzi dijelili lidersku poziciju sa nekim.bojler je napisao/la:Sad 20 pobjeda zaredom !
Dobro bi sad bilo uvezat 2 pobjede sa derbijem onda bi to otislo glat i na 4 lakse bi se disalo pravo
Padne Vitez,Uzet Zelju,Odma bi to povuklo da se mlatne Velez i onda Doboj Kakanj i eto nas hladno

Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta
A Štimac ne zadovoljava najvazniji uslov,yebe ga pogresna zapadna strana svijeta.
Kad dodje taj iz Laosa hocu obavezno kao dobrodoslicu da cujem ono,Miodraze Srbine,Horde su uz tebe.
A bogami vakat je i mijenjati ime kluba u JSFK Sarajevo oliti Jugoslovenski Srpski Fudbalski Klub Sarajevo.

A Štimac ne zadovoljava najvazniji uslov,yebe ga pogresna zapadna strana svijeta.
Kad dodje taj iz Laosa hocu obavezno kao dobrodoslicu da cujem ono,Miodraze Srbine,Horde su uz tebe.
A bogami vakat je i mijenjati ime kluba u JSFK Sarajevo oliti Jugoslovenski Srpski Fudbalski Klub Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj ti prati svoje srbe nas ostavi na miru i razguliFidelis je napisao/la:Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ješić je već dobio radnu dozvolu i da bi na klupu mogao sjesti već u desetom kolu protiv Viteza, iako je bilo planirano da Ješić ekipu preuzme uoči velikog gradskog derbija protiv Željezničara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tanak izvor, al' nadam se da ne lupaju bezveze, nisu valjda na to spali, iako nema još uvijek ništa ni od telecoma niti od nekog "ozbiljnijeg" portala.Zip je napisao/la:Utakmica Zrinjski - Sarajevo se igra od 19 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom, direktan prenos je na Moja TV.BitiSrcemVezan je napisao/la:Izvor?miden je napisao/la:Bice prenos protv Zrinjskog na MojaTv u 19h
1946
Koja je svrha tvog posta?Fidelis je napisao/la:Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Frajer od 280 meceva na klupi ima 177 pobjeda i samo 47 poraza, respekt. Ima ludu facu mogao bi malo straha i discipline unijeti u nasu ekipu. Treba ga pustiti da vidimo do kraja polusezone kako ce se snaci. Dolazi u nezgodno vrijeme prije derbija, valjda ce biti sretan. Uzimamo titulu aBd i kup...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma autoritet i disciplina su ga mislim i doveli kod nas, za tim uprava i traga poslije Džene i njegovih sloboda.
1946
Znaci to je to s trenerom, uhh ne mogu ni zamisliti kakva ce atmosfera biti ako ne opravda ocekivanja
-
- Kontakt:
Nisam zadovoljan, ne zbog nekvaliteta to mu se ne može osporiti, nego sam očekivao modernijeg trenera za naše lige, koji će nam donijeti europsku dimenziju kakav je možda Šimundža ili Stojanović. Pratio sam i Partizan pod njegovom palicom, tvrdoglav je i igraćemo u periodima dva mjeseca dobro pa loše, nadam se da posjedujemo kvalitet i kad loše igramo da pobjeđujemo.
Statistika na TM nije tačna svarite to već jednom. A tek svarite da ništa ne pokazuje. Zavisi šta je ko vodio i jel mu cilj bio opstanak ili titula. Te pobjede i porazi zavaravaju. Bolje imati 12 pobjeda sa ekipom koja se bori da ne ispadne nego 25 sa ekipom koja se bori za titulu.
Ali eto ne treba biti na kraj srca, sretno ti novi šefe, niko sretniji od mene da me iznenadiš, autoritativno od početka i biće to dobro.
Zrinjski će pasti, Vitez isto, na Grbavici se potući pa šta bude, ipak je to najveća utakmica bh fudbala,kvalitetniji smo, u boljoj formi, ali nikad ne možeš sa sigurnošću reći ishod. Ubjeđen sam da nećemo izgubiti a želim pobjedu.
Statistika na TM nije tačna svarite to već jednom. A tek svarite da ništa ne pokazuje. Zavisi šta je ko vodio i jel mu cilj bio opstanak ili titula. Te pobjede i porazi zavaravaju. Bolje imati 12 pobjeda sa ekipom koja se bori da ne ispadne nego 25 sa ekipom koja se bori za titulu.
Ali eto ne treba biti na kraj srca, sretno ti novi šefe, niko sretniji od mene da me iznenadiš, autoritativno od početka i biće to dobro.
Zrinjski će pasti, Vitez isto, na Grbavici se potući pa šta bude, ipak je to najveća utakmica bh fudbala,kvalitetniji smo, u boljoj formi, ali nikad ne možeš sa sigurnošću reći ishod. Ubjeđen sam da nećemo izgubiti a želim pobjedu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 sep 2015, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PitarBordo
- Kontakt:
"Ješić napušta klub nakon što im je pet kola prije kraja prvenstva uspio osigurati titulu prvaka sa samo jednim neriješenim rezultatom i jednim porazom u 17 susreta."
Ne znam kakva da je liga tamo, a sigurno nije mnogo daleko od našeg kukuruza - lik je 15-1-1 imao i još otišao 5 kola prije kraja, ostavio im titulu.
@duska, jeebi ga moramo mu pružiti šansu... možda mu mi legnemo pa napravi posao života... CV je k'o ocjena u osnovnoj školi - samo da se tvoji imaju čime hvaliti, a najmanje odraz znanja.
Ne znam kakva da je liga tamo, a sigurno nije mnogo daleko od našeg kukuruza - lik je 15-1-1 imao i još otišao 5 kola prije kraja, ostavio im titulu.
@duska, jeebi ga moramo mu pružiti šansu... možda mu mi legnemo pa napravi posao života... CV je k'o ocjena u osnovnoj školi - samo da se tvoji imaju čime hvaliti, a najmanje odraz znanja.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 21 sep 2015, 15:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Realno puno bolje bi mu bilo da je došao odmah nakon Džene, ovako se bojim da što kažeš u slučaju kikseva će biti baš na nož dočekan s obzirom da je Hurtić zaredao pobjede, no vidječemo, sretno Ješa šefe u svakom slučaju.hilmo je napisao/la:Znaci to je to s trenerom, uhh ne mogu ni zamisliti kakva ce atmosfera biti ako ne opravda ocekivanja
U prevodu to je ono za čim balimo svi odavno, konstantna dominacija (za koju realno imamo potencijal i temelje) te autoritet i disciplina u svlačionici.PitarBordo je napisao/la:"Ješić napušta klub nakon što im je pet kola prije kraja prvenstva uspio osigurati titulu prvaka sa samo jednim neriješenim rezultatom i jednim porazom u 17 susreta."
1946
'' Za 27 godina promjenio je slovom i brojem 23 kluba! Moze duze pod vodom izdrzat nego u jednom klubu. '' 
Nije mi bitno ni bilo jel Ješić, Štimac, Guardiola...samo nek opravda očekivanja, nek stvori autoritet, porodicu i dominaciju

Nije mi bitno ni bilo jel Ješić, Štimac, Guardiola...samo nek opravda očekivanja, nek stvori autoritet, porodicu i dominaciju

® GONGASHI POWERHOUSE ®
19h MojaTV, ja sam izvor 

-
- Kontakt:
Kaže kolega forumaš, trebamo organizovati kladionicu, "Do kad ješić možeš biti ti" hahahaha to je do sad najjače, ko je upućen u prijašnje igre.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.