Koje godine su ibrici i zec bili na probi jel to bilo za vrijeme prvog mandata Amara dok je jos bio zelen ? Ja govorim o drugom mandatu ovom petogodisnjem koji i dalje traje. A to sto neki nisu prosli probu (da tako kazem) mozda je nesto drugo u pitanju npr. pare, nisu se uspjeli dogovoriti. Vjeruj da je u 70% slucajeva novac glavni razlog ne potpisivanja ugovora,odnosno nije postignut dogovor u vezi toga.lucif3R666 je napisao/la:sto se tice amara i prepoznavanje talenata ?terabajt je napisao/la:Sjecam se prije mozda godinu i vise dana kad je prica o osmanagicu bila. Aco je pisao sve i svasta zbog toga sto nismo dali 40 000 (cini mi se da je ova cifra) , kako je to izvrstan igrac ovo ono. A pogledajte ga i sami recite da li bi bio pojacanje za nas. Amar ima strasan nos za igrace i u ovih 5 godina je pogrijesio par puta dok su ostali imali 40-50 gresaka (prvenstveno za kone mislim) kad je u pitanju dovodjenje igrača. Do sada smo pokazali da imamo taj dio vođenja kluba na visokom nivou.
alispahic , zec , ibricic , svi su ovi bili na probi u zelji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A Dulju nisu iz Dortmunda traziliRizzla je napisao/la: Daj ne zajebaji , kad te sa 16, 17 godina primjete skauti slavnog Liverpula i kada potpises ugovor sa istim to bi trebao biti dovoljan razlog zasto je Armin klasa...

Naravno da je Armin klasa, odlican je igrac, ali da tvrdi da je klasa za Dulju - prolupao je totalno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da nam je sad par igraca kao Zec, Ibro, Alispahic ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa sam kazes da su ga trazili , a Armina su nasli i sa njim potpisali ugovorMokroguz je napisao/la:A Dulju nisu iz Dortmunda traziliRizzla je napisao/la: Daj ne zajebaji , kad te sa 16, 17 godina primjete skauti slavnog Liverpula i kada potpises ugovor sa istim to bi trebao biti dovoljan razlog zasto je Armin klasa...
Naravno da je Armin klasa, odlican je igrac, ali da tvrdi da je klasa za Dulju - prolupao je totalno.

Ibricic je otisao u Zagreb iz Podgrmeca 2004.g,Zec u Sibenik 2007.g,Alispahic u Sibenik 2008.g.E sad vidite kad je ko od njih mogao biti kod Amara na probi.
Ma lupa covjek za ta imena pusti ga.FKZ1921 je napisao/la:Ibricic je otisao u Zagreb iz Podgrmeca 2004.g,Zec u Sibenik 2007.g,Alispahic u Sibenik 2008.g.E sad vidite kad je ko od njih mogao biti kod Amara na probi.
Normalno, zato mi je i cudno sto omalozava iko Dulju tako.Rizzla je napisao/la:Pa sam kazes da su ga trazili , a Armina su nasli i sa njim potpisali ugovorMokroguz je napisao/la:A Dulju nisu iz Dortmunda traziliRizzla je napisao/la: Daj ne zajebaji , kad te sa 16, 17 godina primjete skauti slavnog Liverpula i kada potpises ugovor sa istim to bi trebao biti dovoljan razlog zasto je Armin klasa...
Naravno da je Armin klasa, odlican je igrac, ali da tvrdi da je klasa za Dulju - prolupao je totalno.![]()
i glupo se raspravljat o njima dvojci i poredit ih kada ne igraju istu poziciju...
A sto se tice ugovora sa takvim ekipama; da smo prodali Dulju tako i tada, nebi dobili neke velike pare, zato mozemo sad mnogo vise dobiti.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- PehariSuTu
- Kontakt:
Nijaze dragi niko ne omalovažava Duljevića,ali neko ko ima Hodžića ne treba da slini za nekim ko je manje dobar od njega,eto toliko 

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
- corleone87
- Kontakt:
Ne zasniva ti se ekipa samo na Hodzicu.PehariSuTu je napisao/la:Nijaze dragi niko ne omalovažava Duljevića,ali neko ko ima Hodžića ne treba da slini za nekim ko je manje dobar od njega,eto toliko
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- PehariSuTu
- Kontakt:
Znam prijatelju al oni su otprilike isti tip igrača(slične pozicije),i ovo "slini" se nije odnosilo na tebe nego općenitocorleone87 je napisao/la:Ne zasniva ti se ekipa samo na Hodzicu.PehariSuTu je napisao/la:Nijaze dragi niko ne omalovažava Duljevića,ali neko ko ima Hodžića ne treba da slini za nekim ko je manje dobar od njega,eto toliko

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Čuj Nijaze hahaha.Nema čovjek pametnija posla nego pisati po forumu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kakva je to seoska prica molim te?lucif3R666 je napisao/la:sto se tice amara i prepoznavanje talenata ?terabajt je napisao/la:Sjecam se prije mozda godinu i vise dana kad je prica o osmanagicu bila. Aco je pisao sve i svasta zbog toga sto nismo dali 40 000 (cini mi se da je ova cifra) , kako je to izvrstan igrac ovo ono. A pogledajte ga i sami recite da li bi bio pojacanje za nas. Amar ima strasan nos za igrace i u ovih 5 godina je pogrijesio par puta dok su ostali imali 40-50 gresaka (prvenstveno za kone mislim) kad je u pitanju dovodjenje igrača. Do sada smo pokazali da imamo taj dio vođenja kluba na visokom nivou.
alispahic , zec , ibricic , svi su ovi bili na probi u zelji
sta ima veze da je i bio Amar, kada treba hiljadu faktora da se poklopi da bi neki igrac upao u tim.

Nije dovoljno da igrac samo zadovolji. Upravo zbog ovoga, ta prica bio ovaj, bio onaj je zaista smijesna...
EDIT: Sasvim je normalno da ljudi citaju "anonimno" kako se o njima "prica", pise i misli...Da se mozda nije trebao predstaviti na anonimnom forumu

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 dec 2013, 19:39, ukupno mijenjano 4 puta.
- PehariSuTu
- Kontakt:
Ma neko od vas jeste Nijaz sigurno,e sad ko je to možemo da nagađamoMancini je napisao/la:Čuj Nijaze hahaha.Nema čovjek pametnija posla nego pisati po forumu.

Ma garant.Forumi su mu jedna od glavnih preokupacija.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Dulja je uzeo avans od G. Furtha,to mi je rekao jedan njihov igrac.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Ipak su me Torpederi zeznuli u prognozi. Prognozu sam posatvaio nakon 10. kola u nadi da će suđenje biti u granicama normale. Limiti normale su eliminirani i Torpederi su u zimsku pauzu ušli kao vicešampioni svemira. Raduje me, što sam bar pogodio prva mjesta nakon 15 i 19 odigranih kola, iako nisam neki prognozer.avlami97 je napisao/la:Evo, nisam zaboravio kopirati svoj post, kojeg sam napisao nakon 10 odigranih kola. Fulio sam drugu i treću poziciju. Istina imamo isti broj bodova kao trećeplasirani, ali ipak sam fulio. Da je suđenje bilo malo korektnije bili bi možda i drugi, a ne bodovno dijelili treću poziciju. Protiv Mladosti su Hodžiću poništena dva gola, od čega je jedan 100% čist i samo da nam je priznat taj gol bili bi treći i zvanično.avlami97 je napisao/la:Ništa nije izgubljeno. Tek je odigrana 1/3 prvenstva. Mislim da će nakon 15 odigranih kola poredak biti slijedeći:
1. Borac
2. Zrinjski
3. Željo,
a nakon 19 kola, poredak bi trebao biti slijedeći:
1. Željo
2. Borac
3. Široki
Nadam se da neću zaboraviti ovaj post i kopirati ću ga nakon 15. i 19. kola. Samo opušteno, prvenstvo je, takoreći, tek počelo.
Nisam se nadao da će šampioni svemira, ovaj put biti vicešampioni svemira. kada sma pređašnji post pisao nisam se nadao da će na "krilima sudija" pitari doživjeti kulminaciju i doseći do drugog mjesta na polovini prvenstva. Da je sudija svirao čist penal na Hodžiću protiv svemiraca i da nije izmislio penal u Bijeljini, usput rečeno, pri vodsvu Radnika od 1:0 i uz crveni karton domaćinu u 20. minuti tekme, svemirci ne bi bičli tu gdje jesu. To je bar svima jasno.
Nadam se da ću ovaj dio nakon 19. kola pogoditi, pod uslovom da se torpederima počne suditi normalno. Ne mislim samo na penale i crvene kartone, nego općenito. Nama je na Hadisonu ukupno svirano dva faula u drugom poluvremenu i to na našoj polovini, od čega onaj zadnji sudija nije dopustio da se izvede. Svirao je kraj tekme.
Činjenica da imamo najviše mladih igrača u startnoj postavi i to igrača iz naše škole je neprocjenjivo. Neke stvari se ne mogu platiti novcem.
Mi smo jedna od rijetkih ekipa u kojoj navijači, igrače sa 24 godine Stanić iliti pak Svraka sa 25., smatramo starijim igračima. To je naša dobit, bez obzira što se neki ku.rče da imaju najmlađu ekipu, a prosjek startne postave 26-27 godina.
Bez obzira što ovi naši iz Kluba najavljivali, ja ću biti nezadovoljan, ukoliko ove sezone ne osvojimo titulu prvaka i ne obezbjedimo finale KUPa BiH, jer to ova djeca mogu, a mi im trebamo dati svesrdnu podršku.
Najveći konkurent na oba fronta će nam biti Široki, a Torpederi nakon svih dešavanja, unatoč svemedijskoj halabuci i pomoći ljudu u "crnom" teško mogu i do Evrope.
Treba nam stadion. Treba nam stadion, jer za ćupove više namamo prostora.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Treba nam stadion radi navijaca, barem da se nesto rekonstruise - jedna tribina, a za cupove ima prostora.avlami97 je napisao/la:Treba nam stadion. Treba nam stadion, jer za ćupove više namamo prostora.
Mada bi ja licno volio jaci tim, bolje igrace jer ce tesko ici sa stadionom.
Moramo se malo strpiti. Ako ove sezone i ne bude trofeja, bitno je samo izaći u evropu i nastaviti taj niz. Ekipa je mlada, talentovana, i vremenom će biti sve bolji, ali treba istrpiti njihove oscilacije i poneke greške. A ako osvojimo neki trofej, to nam može biti samo bonus zbog trenutne finansijske situacije.
Trenutno je klub u takvoj fazi gdje su smanjeni troškovi na minimum i pokušavaju se praviti pare od ničega. Vjerujem da su ljudi koji se nalaze u klubu pametniji, mudriji, iskusniji i da će obezbjediti optimalne uslove za rad Željinoj mladosti i eto lijepih para u bliskoj budućnosti. Možda već ove zime. Kad se na sve to dodaju pare od Šehićevog transfera koje moraju doći kad tad, ne izgleda to loše nimalo.
Kao što rekoh moramo imati strpljenja, jer je puno teže i zahtjevnije napraviti pare od ničega, nego se hvaliti tuđim parama koje je donio neko i predstavljati ih kao svoje.
Dok je gospodar familije tu biće to ok, pehari su na svom mjestu, samo da ima još par sposobnih ljudi puno brže bi mi stali na noge. Uostalom, naše je da idemo na utakmice, a za ostalo nek oni brinu.
Trenutno je klub u takvoj fazi gdje su smanjeni troškovi na minimum i pokušavaju se praviti pare od ničega. Vjerujem da su ljudi koji se nalaze u klubu pametniji, mudriji, iskusniji i da će obezbjediti optimalne uslove za rad Željinoj mladosti i eto lijepih para u bliskoj budućnosti. Možda već ove zime. Kad se na sve to dodaju pare od Šehićevog transfera koje moraju doći kad tad, ne izgleda to loše nimalo.
Kao što rekoh moramo imati strpljenja, jer je puno teže i zahtjevnije napraviti pare od ničega, nego se hvaliti tuđim parama koje je donio neko i predstavljati ih kao svoje.
Dok je gospodar familije tu biće to ok, pehari su na svom mjestu, samo da ima još par sposobnih ljudi puno brže bi mi stali na noge. Uostalom, naše je da idemo na utakmice, a za ostalo nek oni brinu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Da se hoce promjeniti ovi zakoni, privatizacija da se konacno omoguci ulaganje u klubove, pa neka Tan konama uplati 100 miliona ako hoce, samo da ovo krene na bolje bila bi nam liga mnogo bolja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.