eto samo čekaju da sretnu takvog ko što si ti,pa da mu nešto objašnjavajuUstanikSBII je napisao/la:Gdje su Veležovci iz svjetske metropole da mi objasne šta ono pliva po Neretvi? Velika je razlika izmedju kasabe i grada!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
eto samo čekaju da sretnu takvog ko što si ti,pa da mu nešto objašnjavajuUstanikSBII je napisao/la:Gdje su Veležovci iz svjetske metropole da mi objasne šta ono pliva po Neretvi? Velika je razlika izmedju kasabe i grada!
Obzirom da te niko nije htio citirati, a trudio si se da ispadneš duhovit, tražio stare postove, uložio vrijeme, itd... evo ja ću te citirati.rishovski je napisao/la:Reci ti njima Virto,nemaju oni pojma da si ti u eri Safeta Sušića bio glavni na forumu i zajedno s amidžom lansir'o Tinu Svena Sušića u Inter Milan i dobio procenat ( 15% )te od te love izgradio vikendicu sa bazenom (bazen veličine 2,80 x 3,20)Virtu4l je napisao/la: Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?
Kuća s okučnicom se proteže na 250 kvadratnih metara,kod Zelene pijace u Ulcinju... Tek sam ja poslije saznao zasto si se borio onoliko za Sušiće na forumu kao da su ti najbliži rod... Čestitam i želim još mnogo uspjesnih poslova u tvojoj buducnosti...
Nisam se ja trudio ni sekunde,samo sam ostavio u bookmars par tvojih gluposti iz tog vremena,da shvatiš da i nakon toliko godina provedenih na forumu nisi ništa pametniji postaoVirtu4l je napisao/la:Obzirom da te niko nije htio citirati, a trudio si se da ispadneš duhovit, tražio stare postove, uložio vrijeme, itd... evo ja ću te citirati.rishovski je napisao/la:Reci ti njima Virto,nemaju oni pojma da si ti u eri Safeta Sušića bio glavni na forumu i zajedno s amidžom lansir'o Tinu Svena Sušića u Inter Milan i dobio procenat ( 15% )te od te love izgradio vikendicu sa bazenom (bazen veličine 2,80 x 3,20)Virtu4l je napisao/la: Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?
Kuća s okučnicom se proteže na 250 kvadratnih metara,kod Zelene pijace u Ulcinju... Tek sam ja poslije saznao zasto si se borio onoliko za Sušiće na forumu kao da su ti najbliži rod... Čestitam i želim još mnogo uspjesnih poslova u tvojoj buducnosti...
Tipovi poput tebe se drze u arhivi,mada ne moze ni sve stati,velike su to količine glupostiVirtu4l je napisao/la:Kao što rekoh, desetka za trud.
Pa zovi onog harisa hp,ako je još u Han Pijesku,živ i zdrav,možda nešto smislite zajedničkim snagaVirtu4l je napisao/la:Ljigav si mi nekakav, prazan, jednostavno nemam šta da odgovorim takvim ljudima.
Saka da mu rishovski natreskaVanja8 je napisao/la:A sta uradi Makedonac od Crnogorca...Auhhhhhh
![]()
![]()
53 TISUĆE postova,11 godina gluposti na forumu,a još nije postao admin ni na jednoj temiVirtu4l je napisao/la:Sad ga citirajte, pati za tim, ali da vam prosjek smajlija bude ravan IQ, dakle 3,5.
Bude li tebi drago kad mislis da si pametanVirtu4l je napisao/la:To je taj prosjek smajlija.
rishovski je napisao/la:Pa zovi onog harisa hp,ako je još u Han Pijesku,živ i zdrav,možda nešto smislite zajedničkim snagaVirtu4l je napisao/la:Ljigav si mi nekakav, prazan, jednostavno nemam šta da odgovorim takvim ljudima.A opet da to nešto što smislite,ne bude jeftino,prosto i na nivou pubertetlije koji nije pročitao niti jednu lektiru u osnovnoj školi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.