FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 sep 2015, 16:24

BitiSrcemVezan je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la: Odakle si ti ljudino? :D
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
@Pitar halali :mrgreen: :salut:
Đes' Dženane Uščupliću?! :tralala: :rol:

Pitam jer kontam da čovjek živi negdje vani pa je 'zaboravio' kako ispravno pisati na našem jer mu je svaki post yebeno naprezanje dok čitaš i dok skontaš šta je htio da 'kaže'. :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 sep 2015, 16:27

Ma znam, lično mislim da trolla, al' eto, nek piše, ne može mu niko zabraniti. Nije u dijaspori koliko sam skontao iz njegovih postova, ovde je i kako kaže dolazi na tekme.

Što se tog iznad tiče, ne spominji dotičnog života ti, vidiš da sam taman malo veseliji od kad ga nema, krenule pobjede, popeli se na tabeli, smanjili zaostatak :opaopa: :mrgreen:
1946

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 20 sep 2015, 16:44

sory sto upadam ali mozel neko pomoc imal ko moju tv i user name i sifru da odgledam ovo 2 pol

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 sep 2015, 16:44

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma znam, lično mislim da trolla, al' eto, nek piše, ne može mu niko zabraniti. Nije u dijaspori koliko sam skontao iz njegovih postova, ovde je i kako kaže dolazi na tekme.

Što se tog iznad tiče, ne spominji dotičnog života ti, vidiš da sam taman malo veseliji od kad ga nema, krenule pobjede, popeli se na tabeli, smanjili zaostatak :opaopa: :mrgreen:
Ne kontam poentu takvog trollanja na ovoj temi al' haj' nek' mu bude. :D

Ma samo pozitiva brate idemo do duple aBd. :opaopa:

Matej Delač

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 sep 2015, 17:54

Iduce kolo igraju svi za nas,nase je samo da dobijemo i sigurno cemo napredovati najmanje za jednu poziciju vise,a vrlo lahko se moze desiti i jos jednu vise
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 sep 2015, 18:05

Ja mislim da nam se Ćelo ozbiljno nudi (što govore izjave nakon tekme u Bijeljini) i mislim da će hladno zapeti protiv Zrinjskog i kad bi ostao dole on neporažen, a Lištica i tuzlaci odigrali neriješeno - mi na drugom mjestu sa 1 ili 2 boda zaostatka...

Btw nama nakon 9 kola gol razlika +10, a neki veći favoriti od nas za titulu toliko golova ukupno dali.
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 sep 2015, 18:09

PitarBordo je napisao/la:Ja mislim da nam se Ćelo ozbiljno nudi (što govore izjave nakon tekme u Bijeljini) i mislim da će hladno zapeti protiv Zrinjskog i kad bi ostao dole on neporažen, a Lištica i tuzlaci odigrali neriješeno - mi na drugom mjestu sa 1 ili 2 boda zaostatka...

Btw nama nakon 9 kola gol razlika +10, a neki veći favoriti od nas za titulu toliko golova ukupno dali.
Džaba sve sami smo krivi što sada moramo računati kako koga stići. Sramota je gubiti od Travnika, Slavije i Zrinjskog na Hasetu.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 sep 2015, 18:11

Treba da gledamo samo sebe, da mi odigramo dobro i uzmemo ta 3 boda. I tako svaku utakmicu.
Na igrace ili je djelovala smjena trenera (u sto cisto sumnjam) ili je djelovalo novcano kaznjavanje zbog losih rezultata! Nadam se da ce nastaviti ovako.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 sep 2015, 18:12

pitic je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ja mislim da nam se Ćelo ozbiljno nudi (što govore izjave nakon tekme u Bijeljini) i mislim da će hladno zapeti protiv Zrinjskog i kad bi ostao dole on neporažen, a Lištica i tuzlaci odigrali neriješeno - mi na drugom mjestu sa 1 ili 2 boda zaostatka...

Džaba sve sami smo krivi što sada moramo računati kako koga stići. Sramota je gubiti od Travnika, Slavije i Zrinjskog na Hasetu.
Brate moj tu se slažem miiiliiiiiiiiiion posto. Da smo na vrijeme reagovali tj. da je Uprava na vrijeme reagovala, hajde kad nije na međusezoni, ali da je reagovala na ovoj rep. pauzi uz ovaj razvoj situacije gore mi bi sad protiv Viteza izbili na prvo mjesto i kao lideri čekali drugi po veličini sarajevski klub.

Ja nekako kalkulišem jer dosta se rasulo, pa gledam uz našu pobjedu koja je neupitna gdje bi mogli završiti.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 sep 2015, 18:15

FrancescoTotti je napisao/la:Treba da gledamo samo sebe, da mi odigramo dobro i uzmemo ta 3 boda. I tako svaku utakmicu.
Na igrace ili je djelovala smjena trenera (u sto cisto sumnjam) ili je djelovalo novcano kaznjavanje zbog losih rezultata! Nadam se da ce nastaviti ovako.
Ja mislim da je na igru direktno najviše uticala promjena formacije, jer evo vidjeli smo i u situaciji gdje Okić bojkotuje Benku, jednostavno smo konstantno opasni i u polugol šansi jer imaš i Krstu u tom trenutku ispred i odbrana je razvučena... Slijedeće tri utakmice uzeti, posle ne vidim da nam može nekog uzeti bod do kraja polusezone.
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 sep 2015, 18:24

@PitarBordo

Za vrijeme reprezentativne pauze uprava odlučila dati Dženi još jednu šansu pogriješili i to je to. Bezgrešni nisu kao i čitavo čovječanstvo tako da sam ja zažmirio na to. Ali ovakvi rezultatski kiksevi kao u prethodnim utakmicama više ne smiju da se dešavaju. Realni navijači nisu očekivali da ovo Sarajevo do sada maltretira protivnike, ali nisu ni očekivali ovakve kikseve.
SRETAN BROJ - 1725

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 sep 2015, 18:25

Ne treba gledati i vraćati se sta je bilo da smo ovo da smo ono,isto tako moze Zrinjski reci ,dvije za redom je kući kiksao,treba se okrenuti narednim tekmama u dobroj smo poziciji .Svi na Kosevo protiv Viteza
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 sep 2015, 18:26

Rezultati današnjih utakmica su dobri za nas ali i pokazatelj da svak' svakog može dobiti, mi Drinu ubili, 6 komada im uvalili a glavni favorit za titulu se namuči protiv njih. Idemo samo jako da kraja, bit će Saraj'vo opet šampion ako Bog da.

Matej Delač

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 sep 2015, 18:36

Majkl je napisao/la:Ne treba gledati i vraćati se sta je bilo da smo ovo da smo ono
Naravno da treba, iz čega bi učili kad bi smo zaboravljali loše igre recim?
Samo Saraj'vo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 sep 2015, 18:37

Zar ima vas koji sumnjate u titulu,pa ljudi morate biti svjedni ove godine opet titula dolazi na kosevo u spavajte mirno imamo najbolje igrace u ligi imamo najbolje uslove imamo sve malo losije usli u sezonu i nemamo sanse haha,21 kola do kraja kad dodje pravi trener i unkonponuje 90 % utakmica ce da bude kao u bijeljini,a u srijedu u kupu cete se uvjeriti kakve igrace ima FK Sarajevo
Samo Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 sep 2015, 18:51

kanarinac je napisao/la:Zar ima vas koji sumnjate u titulu,pa ljudi morate biti svjedni ove godine opet titula dolazi na kosevo u spavajte mirno imamo najbolje igrace u ligi imamo najbolje uslove imamo sve malo losije usli u sezonu i nemamo sanse haha,21 kola do kraja kad dodje pravi trener i unkonponuje 90 % utakmica ce da bude kao u bijeljini,a u srijedu u kupu cete se uvjeriti kakve igrace ima FK Sarajevo
Amin!
Da tako i bude
Samo ja uvijek imam neku dozu rezerve,valjda poucen dosadasnjim iskustvima i razocarenjima :)

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 20 sep 2015, 19:30

pozdrav svima jel, želimo da nastavimo jel pozitivan hajd da kažem neki niz s ovom utakmicom
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 20 sep 2015, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2015, 19:30

Jedino Zrinjski ima igracki kvalitet koji bi mogao dugo biti u borbi za to prvo mjesto. Cak i da ostane ovaj trener Sarajevo ce biti u najgorem slucaju drugo sa samo par bodova manje. Mada dalkoooo realnija je titula. A sa jos boljim trenerom i par novih igraca na polusezoni to bi bila fantazija. Mada sad zasad ovaj trener radi sve kako treba. Da je Mourinho na klupi nebi uradio bolji posao u ove dvije utakmice. 4 boda je smijesna razlika. Pa to se stigne za dva kola. Ovdje je veci problem sto Zrinjski ima igracki i trenerski kvalitet da budu dugo vremena oko tog prvog mjesta.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 sep 2015, 19:32

hifans je napisao/la:pozdrav svima jel, želimo da nastavimo jel pozitivan hajd da kažem neki niz s ovom utakmicom
I see what you did there :mrgreen:
Nemoj vise da nas podsjecas svega ti
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 sep 2015, 20:21

Ova nasa uprava je dobro namazana. Pouceni sa prethodnim ludostima (bojkot) nasih igraca svakog trenera. Sad su odlucili Hurtu staviti da vodi mjesec dana, pa kad bi ga igraci htjeli poceti bojkotirati, odmah smjena i dolazi novi najavljeni trener i kad bi i njega htjeli poceti bojkotirati dolazi taman zimska pauza :mrgreen: i onda uprava urucuje otkaze ili prodaje: Berberovica, Tatomirovica, Okica, Puzigacu,... :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.