A kad se ofiras cesto jbg-irfo je napisao/la:Rijetko zalazim na ovu temu ali mi rekose da imam fana ovdje, vidim da me spominjes i drkas na mene vazdabelosevic28 je napisao/la:.Pa rekoh da te pozdravim, nadam se da sam ti uljepso dan i vikend iskreno, uvijek cu izdvojit vremena za svoje fanove
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Joj pitanja glupog, cuj sto nije u rosteru Salcinovic, nije dobar sa Ozerom, ovaj iz Sunitske porodice, Ozer iz Šitske, ovaj mu drugi reko Alija prvi pa ostali, naravano pocela je velika svadja i to ti je to, logicno..
Uslov da te neko ugasi je da taj neko postoji, koliko znam ovi što se na prevaru busaju ukradenim transom su davno ugašeni, ne postoje, ostali samo nepismeni došljaci.Mujke1921 je napisao/la: Joj sto se javljaju ovi ugaseni , 37 ih bodri klub, kazu kisa pa zato nas je malo bilo hahahahahah, zalosno, al fakat zalosno
- WestTrebina
- Kontakt:
Lazic se osunetio. Sad ce kurcinom izvoditi slobodne udarce. Jesi li spremna zeljana?
- samoposteno
- Kontakt:
Ti si ludji sto budaletini odgovaras na post trudi se dokurcenko od juce ali ga niko ne j.ebe ni 2%chily-rz je napisao/la:Uslov da te neko ugasi je da taj neko postoji, koliko znam ovi što se na prevaru busaju ukradenim transom su davno ugašeni, ne postoje, ostali samo nepismeni došljaci.Mujke1921 je napisao/la: Joj sto se javljaju ovi ugaseni , 37 ih bodri klub, kazu kisa pa zato nas je malo bilo hahahahahah, zalosno, al fakat zalosno
Reci ti njima Virto,nemaju oni pojma da si ti u eri Safeta Sušića bio glavni na forumu i zajedno s amidžom lansir'o Tinu Svena Sušića u Inter Milan i dobio procenat ( 15% )te od te love izgradio vikendicu sa bazenom (bazen veličine 2,80 x 3,20)Virtu4l je napisao/la: Ti bi mi čak i valjao, 50 eura dnevnica da mi pomjeraš suncobran oko bazena na vikendici?
Kuća s okučnicom se proteže na 250 kvadratnih metara,kod Zelene pijace u Ulcinju... Tek sam ja poslije saznao zasto si se borio onoliko za Sušiće na forumu kao da su ti najbliži rod... Čestitam i želim još mnogo uspjesnih poslova u tvojoj buducnosti...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- samoposteno
- Kontakt:
Jel mu neko metne on se za glavu hvata 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ocigledno makedonac i postenjacina ne kontaju ironiju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:

Najposjeceniji stadion u univerzumu

Ok znam kisa bila sve razumijem, al robijasa 27

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Samo ignore dokobenkicu opet poceo sam sa sobom pisati vatlesamoposteno je napisao/la:Ti si ludji sto budaletini odgovaras na post trudi se dokurcenko od juce ali ga niko ne j.ebe ni 2%chily-rz je napisao/la:Uslov da te neko ugasi je da taj neko postoji, koliko znam ovi što se na prevaru busaju ukradenim transom su davno ugašeni, ne postoje, ostali samo nepismeni došljaci.Mujke1921 je napisao/la: Joj sto se javljaju ovi ugaseni , 37 ih bodri klub, kazu kisa pa zato nas je malo bilo hahahahahah, zalosno, al fakat zalosno

Svaka čast,jedino ste ti i amidža znali za transfer u Inter,utorak,poslijepodnevni časovi... Kakav ste samo trio biliVirtu4l je napisao/la:

Pa raja otisla na zapad,i opet je posjeceniji nego Grbavica... Ti bi kao bio na kiši hahaha... ne ideš ni kad je sunce..invincible1921 je napisao/la:
Najposjeceniji stadion u univerzumu![]()
Ok znam kisa bila sve razumijem, al robijasa 27![]()

upload photos online
- invincible1921
- Kontakt:
Ima vec odavno da ne bih iso na kisu, al opet bilo je na jugu kod nas raje poprilicno i po najvecim nepogodama...Da sutite ne bi vam niko nista reko, a ono pravi se ko da je ne znam kakva grupa robijasi, a samo malo nek padnu rezultati nece vas bit ni 100 na jugurishovski je napisao/la:Pa raja otisla na zapad,i opet je posjeceniji nego Grbavica... Ti bi kao bio na kiši hahaha... ne ideš ni kad je sunce..invincible1921 je napisao/la:
Najposjeceniji stadion u univerzumu![]()
Ok znam kisa bila sve razumijem, al robijasa 27![]()
upload photos online
=\_1921_/=
A realno da Čelik igra Europu svake godine,i da je konstantno u prva 3 ili 4,ne bi mu mogao niko u ligi parirat po posjeti,a valjda se i to desi jednom pa da se uvjerimo svi... a kad gledas nasu cijelu ligu godisnje ni Sarajevo ne gleda vise od 3.500 u prosjeku,tako isto i Želju...A normalno je da svakom zavisi posjeta od rezultata,Čelik nema rezultate u odnosu na Zelju i Sarajevo,ali to vam nije pomoglo da imate 5000 vise po utakmici... o tome se radi... Da se Željo bori za opstanak godinama,pitao bi te ja koliko bi bilo na Grbavici...invincible1921 je napisao/la:
Ima vec odavno da ne bih iso na kisu, al opet bilo je na jugu kod nas raje poprilicno i po najvecim nepogodama...Da sutite ne bi vam niko nista reko, a ono pravi se ko da je ne znam kakva grupa robijasi, a samo malo nek padnu rezultati nece vas bit ni 100 na jugu
- prisonbreak
- Kontakt:
Velezovac, ne razumiju ljudirishovski je napisao/la:A realno da Čelik igra Europu svake godine,i da je konstantno u prva 3 ili 4,ne bi mu mogao niko u ligi parirat po posjeti,a valjda se i to desi jednom pa da se uvjerimo svi... a kad gledas nasu cijelu ligu godisnje ni Sarajevo ne gleda vise od 3.500 u prosjeku,tako isto i Želju...A normalno je da svakom zavisi posjeta od rezultata,Čelik nema rezultate u odnosu na Zelju i Sarajevo,ali to vam nije pomoglo da imate 5000 vise po utakmici... o tome se radi... Da se Željo bori za opstanak godinama,pitao bi te ja koliko bi bilo na Grbavici...invincible1921 je napisao/la:
Ima vec odavno da ne bih iso na kisu, al opet bilo je na jugu kod nas raje poprilicno i po najvecim nepogodama...Da sutite ne bi vam niko nista reko, a ono pravi se ko da je ne znam kakva grupa robijasi, a samo malo nek padnu rezultati nece vas bit ni 100 na jugu

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Željo kad je 6 poraza za redom imao, jel znate koliko je bilo manijaka na jugu? To je sad bilo nedavno? 2000 nakon 6 poraza za redom!prisonbreak je napisao/la:Velezovac, ne razumiju ljudirishovski je napisao/la:A realno da Čelik igra Europu svake godine,i da je konstantno u prva 3 ili 4,ne bi mu mogao niko u ligi parirat po posjeti,a valjda se i to desi jednom pa da se uvjerimo svi... a kad gledas nasu cijelu ligu godisnje ni Sarajevo ne gleda vise od 3.500 u prosjeku,tako isto i Želju...A normalno je da svakom zavisi posjeta od rezultata,Čelik nema rezultate u odnosu na Zelju i Sarajevo,ali to vam nije pomoglo da imate 5000 vise po utakmici... o tome se radi... Da se Željo bori za opstanak godinama,pitao bi te ja koliko bi bilo na Grbavici...invincible1921 je napisao/la:
U Ze nikad nisu culi za odanost, ne mozes porediti Celik i Želju, pogotovu Manijake i Robijaše, kakva kiša kakve pm?
Nije kisa razlog sto vas je 37bilo u kopu, razlog je sto nije dosao Željo il Sarajevo, jedini razlog je to, kraj price
Nije kisa razlog sto vas je 37bilo u kopu, razlog je sto nije dosao Željo il Sarajevo, jedini razlog je to, kraj price
Kakve veze ima 6 poraza nakon kojih uspijes izboriti europu,al zbog administrativne greške ne odeš u istu.. Mi pišemo o klubu koji se zadnjih sezona redovno borio za opstanak kako u ligi tako i da se ne ugasi skroz... A ima prosječnu posjetu otprilike kao i Željo i Sarajevo... To nema veze s ovom temom o kojoj pišemo...Mujke1921 je napisao/la:
Željo kad je 6 poraza za redom imao, jel znate koliko je bilo manijaka na jugu? To je sad bilo nedavno? 2000 nakon 6 poraza za redom!
- prisonbreak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.