FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sonik24
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sonik24 » 08 dec 2013, 00:56

Yani Urdinov Željin Manijak

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 dec 2013, 00:59

Urdinov Yani manijak pravi.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 dec 2013, 11:31

[youtube][/youtube]
Evo ljudi ako neko ima kontakta sa nekim iz uprave Zelje neka ih obavjesti o ovome.Covjek se nudi da investira a na kontu ima 24 milijarde i sa dobrom idejom u upravi mogu dobiti od lika lovu ako vec ovaj Ivan nije neki samoproglaseni milijarder.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 dec 2013, 12:13

Nešto ne mislim da bi on investirao u fudbalski klub.
I kad bi investirao, šta će nam pisati na dresovima? Visit Luxembourg :lol: :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 dec 2013, 13:21

Ovo je velika prilika jer je covjek ajde recimo "primoran" da investira u projak iza kojeg stoji drzava. Mislim da iskreno bolje prilike od ovo necemo imati....

Treba Svabo postali da poprica sa ovim covjekom, da vidimo ima li investirati u nogometni klub i kakvu korist od drzave od dobija...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 dec 2013, 13:34

DzoleZeljo je napisao/la:Ovo je velika prilika jer je covjek ajde recimo "primoran" da investira u projak iza kojeg stoji drzava. Mislim da iskreno bolje prilike od ovo necemo imati....

Treba Svabo postali da poprica sa ovim covjekom, da vidimo ima li investirati u nogometni klub i kakvu korist od drzave od dobija...
cuo si sta kaze ulaze u razradjene projekte koje manje drzave nude
mi nemamo razradjen projekat i trebalo bi nam jos godina da dodjemo do tog stadija

on hoce samo da udje sa kapitalom a ne da ceka sa tim istim kapitalom da se nasi sjete odraditi svoj dio posla
;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 08 dec 2013, 14:04

Braćo svi glasati za boccacia za forumaša godine, da pobijedi i ove godine!
Grbavica naš je Hram!!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 08 dec 2013, 14:36

RiverPlate je napisao/la:Braćo svi glasati za boccacia za forumaša godine, da pobijedi i ove godine!
+1
svojim dugim analizama je zasluzio... :D
Mogo bi s Dinom i Memicem na klupu :P
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 08 dec 2013, 14:37

RiverPlate je napisao/la:Braćo svi glasati za boccacia za forumaša godine, da pobijedi i ove godine!
gdje se to glasa?

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 08 dec 2013, 14:40

fczeljo je napisao/la:
gdje se to glasa?
Diskusije, izbor za ...

keMuj
Kontakt:

Post Postao/la keMuj » 08 dec 2013, 15:59

Ma iskreno mislim da od ovog Ivana nema nista..
Samo ljubav prema tebi nemam škole ničega.. 1921

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 08 dec 2013, 16:16

Neka stara iz arhive...naletio na nju..

slika
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 dec 2013, 16:52

DzoleZeljo je napisao/la:Ovo je velika prilika jer je covjek ajde recimo "primoran" da investira u projak iza kojeg stoji drzava. Mislim da iskreno bolje prilike od ovo necemo imati....

Ma Dzole nije problem Svabo, imao je Osim ponuda i mnogo ranije za neka ulaganja(ali nije mogao lagati ljude), problem je zakon o sportu i struktura vlasnistva klubova.Sve dok se to ne promjeni,a nece zadugo, jer kod nas ovo nije ni sportsko ni ekonomsko vec politicko pitanje.U BiH ima mnogo onih kojima ne odgovara napredak bilo cega.Niko ne ulaze i ne baca pare a da na njima ne ostvari neki profit, sto je i logika.Zato kada se stvari pravno rijese onda mozemo ocekivati dobra ulaganja, a mi zahvaljujuci stadionu, tradiciji i uspjesima najveci smo mamac za tako nesto.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 dec 2013, 17:36

dino lj je napisao/la:

Ma Dzole nije problem Svabo, imao je Osim ponuda i mnogo ranije za neka ulaganja(ali nije mogao lagati ljude), problem je zakon o sportu i struktura vlasnistva klubova.Sve dok se to ne promjeni,a nece zadugo, jer kod nas ovo nije ni sportsko ni ekonomsko vec politicko pitanje.U BiH ima mnogo onih kojima ne odgovara napredak bilo cega.Niko ne ulaze i ne baca pare a da na njima ne ostvari neki profit, sto je i logika.Zato kada se stvari pravno rijese onda mozemo ocekivati dobra ulaganja, a mi zahvaljujuci stadionu, tradiciji i uspjesima najveci smo mamac za tako nesto.
Ma sve to stoji,ali je isti problem imalo i Sarajevo pa su nasli mogucnost da nafataju Tana.Zamisli furke frajer ima 24 milijarde na racunu i sta je njemu 3-4 miliona svake godine.Nek u narednih 10 godina da po 3 miliona to ce biti 30 miliona,nece duze ni zivjeti :mrgreen: U klubu treba imati nekog sa vizijom i idejom koji ce otici covjeku i predociti neki plan u kojem bi i on mogao imati koristi a i Zeljo.I ovi malezijci po Sarajevu nisu tu sigurno onako cisto reda radi da bacaju pare u bunar nego je nadjen nacin na koji ce i oni a i klub Sarajevo profitirati.Taj ebeni zakon kao da i ne postoji jer gdje god je se covjek pojavio sa kesom kao recimo u Olimpiku ili sad Sarajevu,nije imao nikakvih problema da ga zaobidje na neki nacin. Postavio sam onaj klip nebi li neko ko je blizak klubu proslijedio pa neka vide mogu li sta jer mi je nemoguce da Zeljo njemu nema nista da ponudi i da bi to bilo bacanje para u bunar jer je rijec o najtrofejnijem klubu u drzavi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 08 dec 2013, 18:03

Čovjek fino napiše da bez države, zakona ništa nije moguče uraditi, on opet došao da prosipa praznu slamu oko Tana. Čitaj brate dragi šta čovjek piše pa ga onda repliciraj....

Zakon da se zaobiđe :?: :roll:
Zadnja izmjena: live, dana/u 08 dec 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 08 dec 2013, 18:03

840.10 KM prikupljeno i predato roditeljima djece iz Konjevic Polja.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 dec 2013, 18:06

corleone87 je napisao/la:840.10 KM prikupljeno i predato roditeljima djece iz Konjevic Polja.
Ponosan sam na nas.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 dec 2013, 18:07

arhimed89 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:

Ma sve to stoji,ali je isti problem imalo i Sarajevo pa su nasli mogucnost da nafataju Tana.Zamisli furke frajer ima 24 milijarde na racunu i sta je njemu 3-4 miliona svake godine.Nek u narednih 10 godina da po 3 miliona to ce biti 30 miliona,nece duze ni zivjeti :mrgreen: U klubu treba imati nekog sa vizijom i idejom koji ce otici covjeku i predociti neki plan u kojem bi i on mogao imati koristi a i Zeljo.I ovi malezijci po Sarajevu nisu tu sigurno onako cisto reda radi da bacaju pare u bunar nego je nadjen nacin na koji ce i oni a i klub Sarajevo profitirati.Taj ebeni zakon kao da i ne postoji jer gdje god je se covjek pojavio sa kesom kao recimo u Olimpiku ili sad Sarajevu,nije imao nikakvih problema da ga zaobidje na neki nacin. Postavio sam onaj klip nebi li neko ko je blizak klubu proslijedio pa neka vide mogu li sta jer mi je nemoguce da Zeljo njemu nema nista da ponudi i da bi to bilo bacanje para u bunar jer je rijec o najtrofejnijem klubu u drzavi.
Jarane to sto radi Gracic u Olimpiku evo par godina nije nista posebno donijelo, covjek ulaze svoje pare ali ih budi siguran i vraca, fakticki posluje kao neko preduzece, nije Nijaz budala budi siguran a nekih extra rezultata nema moras priznati i sve se svelo na preprodaju igraca, pa i sam znas koliko je igraca prodefilovalo kroz Olimpik.
O Tanu i Sarajevu necu puno polemisati jer ce se komsije nakaciti i mogu pogresno shvatiti.Ali budi siguran ni Tan ni bilo ko drugi sto je logika nece godinama ulagati ako klub nije njihovo vlasnistvo, sta je Tanu neko i da li je obecao ne znam i ne ulazim u to, a dali ce to sto je obecao moci ispuniti vidjecemo.Sarajevo je prije godinu, dvije imalo super ideju o ulaganju i odlucivanju.Ali ta ideja je propala upravo radi pravnog statusa kluba i ne mogucnosti privatizovanja, zar mislis da Susic, Pasic, Hadzibegic, Jozic ili neki drugi nisu imali pare za to, budi siguran da jesu ali su svjesni da je to sve na dugom stapu na zalost.Za veci napredak i uspjehe promjena zakona ne ophodna,ovako ce mo se i dalje zadovoljavati prosjecnoscu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 dec 2013, 18:49

Sretno Jamak.
DRUG NEBI TI PUNCA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 08 dec 2013, 19:01

bagrcavi je napisao/la:Sretno Jamak.
jel se ozenio ili ide,neku vece mi clan uprave rece da su za njega najvise zainteresovani turci i da je najblizi odlasku
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 25 gostiju.