FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 20 sep 2015, 10:48

Upravu je i kanarinac ali ne čita moje postove do kraja. Pročitaj pa da razgovaramo, nije nikakva rasprava, ne mogu s tobom raspravljati isto želimo da je Sarajevo bolje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 sep 2015, 10:50

Kao što reče @jurisicduska Haris je zuji daleko najviše, možda više nego svi ostali skupa - ali meda nismo vidjeli ni kašike. Pa bilo je tri-četri utakmice gdje je konstantno gubio 9 od 10 lopti i zabijao se u protivnika... Kakvo crno otvaranje prostora... Kao što duška reče biti najbolji i imati predispozicije da ćeš to možda biti je ogromna i ključna.

I malo je iritantno ovo "da je Bekić svršavali bi na njega"... Pa nije ni Duljević djete FK Sarajeva.. Za mene postoji FKS i igrači koji trenutno brane isti, nikakvih duplih aršina nema.
Samo Saraj'vo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 sep 2015, 10:57

jurisicduska je napisao/la:Upravu je i kanarinac ali ne čita moje postove do kraja. Pročitaj pa da razgovaramo, nije nikakva rasprava, ne mogu s tobom raspravljati isto želimo da je Sarajevo bolje.
ma upravu si i ti,ali ne razumis ti mene ja kazem ima najbolje predipozicije svi mi ocekujemo od njega svaku utakmicu go ili asist jer znamo da on ima predispozicije za to,ali momku fali nesto u glavi a to je da puca kad treba pucat da asist kad treba asist i eto savrsenog igraca,ali on i ovakav je puno korisniji na krilu od tromnih centarfora ali mi to ne vidimo jer imamo prevelika ocekivanja od njega to hocu da kazem
Samo Sarajevo

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 20 sep 2015, 11:01

Vozdra raja. Pozdrav @hilmo, jer Kova zna zašto. Još uvijek ima vremena očito da se napravi ono što sam govorio. Momak je pokazao koliko je mentalno stabilan, kod nas je igrao bez greške. Ok, imao je par, ali u tandemu sa Ivanom, Nesta baš ne bi bio siguran. Ali svejedno, ne igraš 13 utakmica, onda dobiješ dvadesetak minuta i odigraš besprijekorno, smireno, lijepo, jako. Onda opet ne igra, pa derbi, opet lijepo, pa Vitez. Tu se nekako najbolje vidi koliko je teško uporediti Tatomirovića i Kovačevića, jer mnogo različito igraju. I da, moram mu spomenuti i utakmicu bez greške u gradačačkom blatu, i dobru asistenciju.

Što se tiče Zrinjskog i kupa, realno njih se ne može napasti i pobijediti. To smo i vidjeli. To je glupo, jer protiv njih očito i jače ekipe od Sarajeva bi imale problem ako ih napadnu. Mnogo su uigrani i odbrana im istinski zna šta radi, i imaju nevjerovatnu tranziciju u napad. To je opet Marinović. Dakle, stati povučenije i jače nazad i nema problema. Odbrana im je dosta uigrana i teško, preteško ih je napadati na postavljenu odbranu.
Ja bih izveo Delača, Kalasija, Bekića, Kovačevića, Barbarica, ispred njih Rustem, ispred njega bi valjalo ako može Ikande, lijevo Dulja, desno Okić i u napadu Amer i Leon. Nekako vjerujem da bi defanzivnije orjentisana ekipa vrlo lako došla do dvije tri gol-kontre, a poslije je sve lakše.

Što se nas tiče, davno smo detektovali problem, ali nismo rješenje. Svjedno nazirem da su Paja i Hurtić došli na prag rješenja.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 sep 2015, 11:09

Oerde je napisao/la:Vozdra raja. Pozdrav @hilmo, jer Kova zna zašto. Još uvijek ima vremena očito da se napravi ono što sam govorio. Momak je pokazao koliko je mentalno stabilan, kod nas je igrao bez greške. Ok, imao je par, ali u tandemu sa Ivanom, Nesta baš ne bi bio siguran. Ali svejedno, ne igraš 13 utakmica, onda dobiješ dvadesetak minuta i odigraš besprijekorno, smireno, lijepo, jako. Onda opet ne igra, pa derbi, opet lijepo, pa Vitez. Tu se nekako najbolje vidi koliko je teško uporediti Tatomirovića i Kovačevića, jer mnogo različito igraju. I da, moram mu spomenuti i utakmicu bez greške u gradačačkom blatu, i dobru asistenciju.

Što se tiče Zrinjskog i kupa, realno njih se ne može napasti i pobijediti. To smo i vidjeli. To je glupo, jer protiv njih očito i jače ekipe od Sarajeva bi imale problem ako ih napadnu. Mnogo su uigrani i odbrana im istinski zna šta radi, i imaju nevjerovatnu tranziciju u napad. To je opet Marinović. Dakle, stati povučenije i jače nazad i nema problema. Odbrana im je dosta uigrana i teško, preteško ih je napadati na postavljenu odbranu.
Ja bih izveo Delača, Kalasija, Bekića, Kovačevića, Barbarica, ispred njih Rustem, ispred njega bi valjalo ako može Ikande, lijevo Dulja, desno Okić i u napadu Amer i Leon. Nekako vjerujem da bi defanzivnije orjentisana ekipa vrlo lako došla do dvije tri gol-kontre, a poslije je sve lakše.

Što se nas tiče, davno smo detektovali problem, ali nismo rješenje. Svjedno nazirem da su Paja i Hurtić došli na prag rješenja.
Većini raje još nije doprijelo do mozga kakvog mi dragulja imamo, oličenog u Adnanu Kovačeviću. :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 20 sep 2015, 11:36

Ma dupla kruna ove godine ide pjeske! :-D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 sep 2015, 12:33

Da li će biti kakav prenos iz Mostara u srijedu?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 sep 2015, 12:41

pratil ko split ? igral bilbija ?? jos nikako nisam provjeriio ..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 sep 2015, 13:45

Čim on i seka mu ne dave na fb sa slikama i statusima predpostavljam da ne igra
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 sep 2015, 14:09

Bica igrao sest tekmi, 2 ili 3 poceo, ostalo s klupe usao. Ja jednu upratio, onako, standardno njegovo, trci, trudi se...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 sep 2015, 14:30

jurisicduska je napisao/la:Biti tehnički najpotkovaniji i imati superioran prvi korak (ne u odnosu na ligu, on ima superioran prvi korak i protiv Borusije i protiv koga god igra) ne znači da je najbolji igrač. On puno zuji malo meda daje, treba mu pedagog koji će ga naučiti da svoje predispozicije kruniše konstantnošću i doprinosu igri i rezultatu. On apsolutno nikakve veze nema sa igrom Sarajeva, nit asistira nit daje golove, korisniji je Ahmad Kalasi od njeg (ne podcjenjujući Kalasija). Imati predispozicije da budeš najbolji i biti najbolji je nebo i zemlja, još ga trebamo sad ložiti da je dobar a on ništa konkretno nikad ne napravi, jednom godišnje njegov prodor doprinese rezultatu pa i na prošlom derbiju je fulio 2 100% šanse jer je neozbiljno shvatio fudbal. Treba mu ukazati na to, nisu to dvostruki aršini nego se vidi da je talenat al da ima problema sa shvatanjem fudbala generalno. Treba mu dati podršku ne kažem, al meni je on najgora karika u prvih 11, Bekić zabije gol, asistira, to od Duljevića ne vidim.

I Bekić je mlad, ima 23 godine i sjajne fizičke karakteristike, da su gura ko Duljević ima bi više od 4 gola i 4 asistencije u ovoj i prošloj sezoni. Dok Duljević ima 3 gola i 1 asistenciju a odigrao je neuporedivo više minuta.

Radovac je osporavan toliko a ima više asistencija u ovoj sezoni nego Duljević u karijeri. I kako onda ima neko dvostruke aršine???

Volio bih da počne igrati za ekipu a ne mahalaski i dobili bi pravo moderno krilo koje ima dribling, pas (pokazao je da može i to sad je Benku uposlio ko na tacni zadnju tekmu), šut i centaršut (doduše ovo dvoje mora malo vježbati, postao je krut od rađenja nogu u teretani, izgubio osjećaj šta li), treba mu neko da ga nauči i ukaže, kod Kodre je procvjetao jer se pravilno radilo sa njim.
Radovac; možel,okus crush berry,limun,caramela,red bull. :shifty: šteta neprocjenjiva za gospodina Šišu tj. Samira
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 sep 2015, 14:48

Kad ce vise 3. oktobar :pray: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 20 sep 2015, 15:00

Dokle smo sa izgradnjom kampa ? Evo prolazi i septembar, a svečano otvaranje je planirano za početak ovog mjeseca. Malo me iritira ovo odugovlačenje. Godinu dana prave tri terena. Koliko će onda trajati izgradnja hotela i drugih pratečih objekata, ne smijem ni zamisliti.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 sep 2015, 15:05

Ooo Mortem bracika, velkam bek, dugo te nije bilo :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2015, 15:21

koalem je napisao/la:Ja ne bih nikoga odmarao. Zrinjski je objektivno najjača ekipa PL i igra se samo jedna utakmica. Ako njih izbacimo, 75% je Kup naš.
Formaciju napravi ti, ali imaj ovo na umu. :D

EDIT: Da se ispravim, najjača ekipa mimo nas :P
Upravu si. Znaci isto odigrati 4-4-2 kao i do sada. Jedino Krste da igra malo povucenije. Umjesto Rustemovica na defanzivnom veznom mislim da ce igrati Kovacevic ( Ikande mislim nije jos spreman ). Almir Bekic umjesto Duljevica. Mozda jos zaigraju Stepanov i Amer Bekic. To je to otprilike. Ne treba mjenjati nesto sto radi odlicno.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 sep 2015, 15:34

Ja jedva čekam da vidim kako će to izgledati protiv Zrinjskog, samo da bude prenos bilo kakav :pray:
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 sep 2015, 15:36

Hooooceee li bitiii prenos u srijeeeduuu,volim te Saraj'voooo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 sep 2015, 15:46

Kovacevic je iskaran od nasi uprava naj vise, a pokazo je u ovih par utakmica vise od Samira,dulje, bekica1 zajedno.

Sto se tice Dulje on odkad je doso kod nas on sve slabije i slabije igra. Njemu trebaju dobri treneri koji ce ga znat pripremit fizicki i psihicki.(sisa je pocela da djeluje)

Al bez obzira na sve navedeno njemu se mora davat sto vise sansi posto talenat jacinu brzinu osjecaj za go on to ima samo je pitanje vremena kad ce on EKSPLODIRAT.

Al sam samo da igraju najbolji 11

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 sep 2015, 16:14

Pitar6785 je napisao/la:Kovacevic je iskaran od nasi uprava naj vise, a pokazo je u ovih par utakmica vise od Samira,dulje, bekica1 zajedno.

Sto se tice Dulje on odkad je doso kod nas on sve slabije i slabije igra. Njemu trebaju dobri treneri koji ce ga znat pripremit fizicki i psihicki.(sisa je pocela da djeluje)

Al bez obzira na sve navedeno njemu se mora davat sto vise sansi posto talenat jacinu brzinu osjecaj za go on to ima samo je pitanje vremena kad ce on EKSPLODIRAT.

Al sam samo da igraju najbolji 11
Odakle si ti ljudino? :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 sep 2015, 16:21

DrustveniParazit je napisao/la: Odakle si ti ljudino? :D
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
@Pitar halali :mrgreen: :salut:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 34 gosta.