Bolje dati sansu vise Greneru, Canalesu nego imati onakvu karinu, zadnje vrijeme je jako trum

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Raul_64 je napisao/la: Ne znam takav je vec zadnje 3 protiv njih...haman sklon povredama oko Marta..
Madridista zbog toga da postane, wtfValjda bi mozda i to moglo utjecat na njega da postane "madridista"
Raul_64 je napisao/la:Ma jok ba vidis da je tu namjerno slomio fibulu da nebi igrao na Nou Campu...
nije potreban(tj. ima nekih pozicija koje su potrebnije)
a opet ne valja ni da ga Barca uzme...
Vec su bile... a katalonac je Realu donio titulu 2007., pa ti gledaj.Los_Blanos2 je napisao/la:Madridista zbog toga da postane, wtfValjda bi mozda i to moglo utjecat na njega da postane "madridista"![]()
![]()
katalonske suge netrebaju bijelom dresu..
Pod sluzbeno sam smatrao i izjavu Mourinha, ne samo odluku kluba. Stave naslov bez upitnika, ko da se radi o gotovoj stvari,a onu Realovu stranicu nece da mi otvori nesto.Brnjoo je napisao/la:Cuj, je li sluzbeno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
normalnoNail for Real je napisao/la:Na realmadrid.com neces naci informacije o mogucim transferima.
Joj lesinara i hijena hahahahahah. Volite blaugranine proizvode hahahahahPortillo je napisao/la:Raul_64 je napisao/la: Ne znam takav je vec zadnje 3 protiv njih...haman sklon povredama oko Marta..
Ko najvecem dusmanu...
A u Londonu je on poslao onu loptu za Nasrija koji je kasnije dodao Arshavinu... a kazem ti opet, zvizdali su mu sinoc, valjda bi mozda i to moglo utjecat na njega da postane "madridista".
Prvo da prodjemo OLanonymousHD je napisao/la:Nadam se da ćemo dobiti S04. Volio bi da Raulu oproštaj od LP bude na Bernabeu![]()
btw. Ronaldo spreman za Hercules, ali ipak će sjediti na klupi, ako sam razumio ovo što piše na Marci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.