Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

messilla
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la messilla » 31 mar 2015, 23:31

Da je Pjanic igrao u drugom imao bi dva gola i tri asistencije. :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Rios

Post Postao/la Rios » 31 mar 2015, 23:32

Odigrao poluvrijeme kao sto igra i u Romi posljednjih mjesec-mjesec i pol,a to je neka sredina.Ispostovao zlatno pravilo za veznjaka ( ko se bavio fudbalom zna d aje to tako ) a to je sigurni,pravovremeni i tacni pasovi.Kako izgleda kad se to pravilo prekrsi vidjeli smo na primjeru Medunjanina veceras :problem: Ko je zelio mogao je i upratiti par finih pasova,npr. ono kad je igrac Austrije zaustavio rukom loptu bi bio jako opasan pas po gol Austrije te je i zaustavljen kako i jeste - rukom.Treca stvar,prvi dio drugog poluvremena kad je Austrija pritisnula nismo mogli spojiti vise od 3-4 dodavanja,i samo je kvalitet i odvaznost Besica doprinijela da dodjemo u situaciju da Izet sutira i zabije.U drugom djelu,kad je opao pritisak Austrije proigrali smo bolje..
I sad,posto znam da ce me napasti,zelim da kazem da nisam ni ja zadovoljan.Ili,tacnije receno,najzadovoljniji.Mire moze bolje naravno,ali nije to nikad tako crno kako se pise ovdje. :kafa: Jeste u padu forme,jeste nrevozan,niko to ne spori,ali treba biti realan u kritikama.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 31 mar 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 mar 2015, 23:34

:crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2015, 23:34

Koja kolicina hejta i neke ogorcenosti. Idite momci u wc i uzmite ga u ruku malo..

Ispadate smjesni kao kada bi ja otisao sada na temu Dzeke i popljuvao ga za nesto jer su ga ljudi udvojili pa nije posteno dobio lopte i td. Kompletna ofanzivna igra i u prvom i u drugom je bila u urcu, pa se nije mogao vidjeti niti Stilic, niti Prcic niti bilo ko drugi.

Besic je unjeo energije ali ne nikakav napredak u ofanzivnoj igri jer nam je sut Hajrovica bio sto smo imali

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 31 mar 2015, 23:34

Ja mislim da ga treba protjerat iz repke i umjesto njega u prvih 11 staviti tinu susica koji je za klasu bolji igrac..
PJanicu odlazi!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2015, 23:37

Rios je napisao/la:Jeste u padu forme,jeste nrevozan,niko to ne spori,ali treba biti realan u kritikama.
Joj buraz, da se ne zove Miralem Pjanić, vidio bi šta su realne kritike. Ovako, još uvijek se svi suzdržavaju, traže i najmanju pozitivnu stvar da ublaže njegovu katastrofu, kao ti na primjer. Da je neki drugi igrač u pitanju, vjeruj mi da bi prošao puno gore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2015, 23:40

Da je neki Zeljin igrac kao Stilic nasao bi se alibi neki vec kao i veceras..

Ili da je neko na koga se nema pick kao Medunjanin koji gubi loptu ne bi to niko niti spomenuo..

Na ovom forumu su mnogi pogubili konce, previse medjuljudskih sukoba da se ne moze normalno raspravljati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2015, 23:43

Kad o Pjaniću budem imao mišljenje kao o Štiliću i Medunjaninu, nikad više neću ući na ovu temu :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 mar 2015, 23:43

Sabinho je napisao/la: Nismo dominirali ali je usao igrac koji IMA MUDA da povuce loptu a ne da je samo vraca stoperima! Vidjeli smo kad je Pjanic bio istureniji situacije u kojima smo drzali loptu dosta dugo a to je organizovao Medunjanin medjutim naravno od toga nista korisno nismo dobili kao ni kad to radi Pjanic. Opasniji po protivnicki gol sa pasovima je bio Spahic koji salje odlicne duge lopte na Dzeku i krila. Sve u svemu, zayebite tu svoju pricu, BESICU AFERIM!
Znaju ta "muda" nekada i koštati,Bešić da je zijanio jednu loptu u onim situacijama Austrijanci bi imali otvoren put ka golu ali nije i zato ce kupiti pohvale a u suprotnom bi prvi ti pljuvao po njemu..

Ja te pitam što baš Pjanic veceras i ako je jedini bolji u veznom redu od njega bio Bešić ? Zato što nije dribrlao ? Zato što nije slao duge lopte na Dzeku koji je u takvim situacijama trebao da se izbori sa kompletnom odbranom Austrijanaca ? Zato što nije slao lopte u aut kao Spaha u par navrata ? Zato što se nije sakrivao od lopte kao Medunjanin koji nije imao poštenog trka veceras?

Šta je uradio Štilić ? Gdje su te njegove lopte,driblinzi,ma gdje su od njega ti kratki pasovi i daj mi izdvoji jednu situaciju u kojoj je on stao na loptu pa eto dodao prvom do sebe..

Zayebite vi svoju pricu gdje u igri bez igre odgovornost prebacujete na jednog covjeka,mogao bi i ja reci da se Dzeko nije vidio u tom istom poluvremenu ali necu jer razumijem da nije ni mogao bolje u onakvoj igri,.

Mogao bi otici na pdf Ibisevica i oplesti pricu kako nije imao dodir sa loptom i ako je ušao svjež dvadeset minuta do kraja i pitati se zašto on ispred Mahmutovica,jace argumente imam nego vi sa ovom svojom pricom gdje nikad ništa konkrentno ne kažete,.

Svi mi znamo da Pjanic nije u idealnoj formi i da može puno bolje,svi mi vidimo da mu fali i onog samopouzdanja koje je imao na svjetskom ali za razliku od vas mi opet vidimo da je on i ovakav najbolje što imamo uz Bešića u veznom redu i da Štilići,Sušići,Pricici i ostali mu ne mogu "politi" i kada ovaj igra prosjecan fudbal..

Ima Cimirot muda pa opet ne pravi razliku ni kontra Borca ili Veleža,jel te to tišti ?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 mar 2015, 23:48

Jedan od boljih veceras. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2015, 23:48

Opet Štilić, Prcić, Sušić, Medunjanin... kakve veze oni imaju sa Pjanićem? Oni su nebitni, jer znamo koliko oni mogu, a koliko Pjanić.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 mar 2015, 23:49

Momcino ko ne rizikuje ne moze ni profitirati. Zato je Besic, zbog rizika. ispao kralj a Pjanic k'o Pjanic. Sto ne spomenete da je u 4. minuti mogao uposliti ili krila ili spica u dobroj situaciji ali je dao loptu u noge protivniku da bi dva minuta kasnije u hodu ispratio veznjaka Austrije koji se sjurio prema 16m?

Sto se tice ovog zadnjeg, ne tisti, tisti me sto se po vama popisao u finalu kupa.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 31 mar 2015, 23:51

Rios je napisao/la:Odigrao poluvrijeme kao sto igra i u Romi posljednjih mjesec-mjesec i pol,a to je neka sredina.Ispostovao zlatno pravilo za veznjaka ( ko se bavio fudbalom zna d aje to tako ) a to je sigurni,pravovremeni i tacni pasovi.Kako izgleda kad se to pravilo prekrsi vidjeli smo na primjeru Medunjanina veceras :problem: Ko je zelio mogao je i upratiti par finih pasova,npr. ono kad je igrac Austrije zaustavio rukom loptu bi bio jako opasan pas po gol Austrije te je i zaustavljen kako i jeste - rukom.Treca stvar,prvi dio drugog poluvremena kad je Austrija pritisnula nismo mogli spojiti vise od 3-4 dodavanja,i samo je kvalitet i odvaznost Besica doprinijela da dodjemo u situaciju da Izet sutira i zabije.U drugom djelu,kad je opao pritisak Austrije proigrali smo bolje..
I sad,posto znam da ce me napasti,zelim da kazem da nisam ni ja zadovoljan.Ili,tacnije receno,najzadovoljniji.Mire moze bolje naravno,ali nije to nikad tako crno kako se pise ovdje. :kafa: Jeste u padu forme,jeste nrevozan,niko to ne spori,ali treba biti realan u kritikama.
Svaka cast brate :tokralju: :tokralju: Vidi se da znas fudbal.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2015, 23:51

To je vec druga stvar, dobro je da se svi slazu da moze vise od drugih. Poenta je da je u losoj formi kao i citava Roma od utakmica sa Bayernom i Cityjem.. To je cisto, nije u formi ali nije igrao ove dvije utakmice losije od drugih.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 31 mar 2015, 23:52

slika
Player 11, 1 Half, Goal 1
vs
Player 10, 1 Half, Goal 0
slika
-------------------------------------------------------
15 min Pause
Mesa :idea:
Osterreich
Player 11, 2 Half, Goal 0
vs
Player 11, 2 Half, Goal 1
BiH
Resume 1-1 !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2015, 23:58

Pa dobro sta ocekivati od ovakve postavke naprijed? Pjanic i Dzeko nisu Bogovi, jedan je zavrsio izmedju dva stopera, a tri igraca su nam ofanzivno iz veze neupotrebljivi.

Ja sam jedino eto sretan sto se nadopunjavaju i sto su defanzivno svi iz veze radili i trcali.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2015, 00:05

Virtu4l je napisao/la: Opet Štilić, Prcić, Sušić, Medunjanin... kakve veze oni imaju sa Pjanićem? Oni su nebitni, jer znamo koliko oni mogu, a koliko Pjanić.
Pa to su mu alterantive(zamjene),s kim da ga poredimo kada u trenutnoj situaciji pricamo o reprezentaciji ?

Da može bolje,može ali to nije zato što igra preko qrca ili što nece da trci,nije zato što se ne trudi,momak je jednostavno malo pao u formi(odakle i manjak samopouzdanja),.

Odakle tebi potreba da Pjanicu "prigovaraš" dok Ibiševica "tapšeš" po ramenu i ako je ovaj drugi realno mnogo dalje od ozbiljnog fudbala od ovog prvog ?

Reci,nije mi simpatican baš kao i Spaha i da ti je satisfakcija "šupljirati" na ovoj temi..

Zar je toliko teško prihvatiti cinjenicu da je nekim ljudima Pjanić draži od Dzeke pa vas haman to nekako tišti,kako nekom Pjanke može biti idol nacije a ne Dzeko,.

Dajte više pokažite pravo lice a ne sve nešto okolo,ono drag mi je Pjanić al et imam potrebu da ga omalovažavam nakon svake utakmice u kojoj nije briljirao,.Zayebite ba s tom pricom,nije da vas ne znamo,.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 apr 2015, 00:07

Opet nas prodo ko i gotovo svaki put :zzz: da cujem izgovore i opravdanja...tri cetiri sad ?
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 00:09

invincible1921 je napisao/la:Opet nas prodo ko i gotovo svaki put :zzz: da cujem izgovore i opravdanja...tri cetiri sad ?
1. Nije napravio nijednu gresku.
2. Bolji je igrac od Medunjanina, Prcica i Cimirota.
3. Medunjanin je napravio jednu gresku-ne mozemo bez Pjanica.
4. Protiv njega su igrali najjaci a protiv Besica najslabiji.
5. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 apr 2015, 00:11

Dobro evo Dzeko je najbolji. Eto ne morate trolati temu vise Manijaci i Sarajlije..

Kada se daju takve optuzbe teske kao prodao i td onda bar pokusajte da uzmete sve u obzir na tereni veceras prije nego napisete takve gluposti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza, hurem, Jegres, mirsonetz, Muumii, NazorUso, Tihi i 63 gosta.