NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
pa sta ima veze opet cemo je voliti i puniti banju kao nekad
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Izgleda da si care malo ljubomoran na Zvijezdu!Vjerovatno problem licne prirode a sto ti ne daje za pravo da provociras i vrijeđas!jasmin25 je napisao/la:Nece vas samo Borac pobijedit sto je najzalosnije, nema vama spasa vraca te se vi opet ove godine 1 Ligu Federacije zajedno sa komsijama iz Srebrenika...astra1922 je napisao/la:pa jasko moj nismo mi zaostali pa da nemozemo podnijeti ako nas borac pobijedi sa najskupljom ekipom premijer lige.nevidim sta bi tu bilo cudno.a papak jedan ne uzimaj me usta zalutao si ovdje .na nasoj temi su ljudi koji vole zvijezdu i kad gubi i kad pobjeduje
Vjerujem ti 100%, kao sto i ostali vole ali samo svoju korist...astra1922 je napisao/la:pa sta ima veze opet cemo je voliti i puniti banju kao nekad
Tuzno je i jadno koliko smradova ima u tom klubu, cast Nurdi i jos nekolicini ljudi koji rade svoj posao korektno.
Nemam na sta bit ljubomorna, niti imam kakvih licni problema samo mi je krivo za Gradacac i moj grad sto sebi dopusta svasta..Kvota je napisao/la:Izgleda da si care malo ljubomoran na Zvijezdu!Vjerovatno problem licne prirode a sto ti ne daje za pravo da provociras i vrijeđas!jasmin25 je napisao/la:Nece vas samo Borac pobijedit sto je najzalosnije, nema vama spasa vraca te se vi opet ove godine 1 Ligu Federacije zajedno sa komsijama iz Srebrenika...astra1922 je napisao/la:pa jasko moj nismo mi zaostali pa da nemozemo podnijeti ako nas borac pobijedi sa najskupljom ekipom premijer lige.nevidim sta bi tu bilo cudno.a papak jedan ne uzimaj me usta zalutao si ovdje .na nasoj temi su ljudi koji vole zvijezdu i kad gubi i kad pobjeduje
Samo se se opusti i gledaj !Usvakom zitu ima kukolja pa i kod nas vjerovatno al ga vjeruj ima naj manje!Ovaj klub raste i rast ce i dalje sto znaci da tvoje zelje nece biti ispunjene!Neko te negativno nalozio sto znaci ako ne budes u banovicima cut ce mo se uskoro POZZ!I molio bi bez vrijedjanja forumasa a takodje i Kluba NK Zvijezda jer nisi kompetentan tome!
Jesu li nasi otputovali na pripreme ili kada putuju i ko ne putuje.
Nisu, sutra ujutro putuju a ostali ostaju sa juniorima da treniraju...vatreni je napisao/la:Jesu li nasi otputovali na pripreme ili kada putuju i ko ne putuje.
gdje si ba jasmine,sta ima??????? 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Molio bih i ja tebe da se opet vratis u skolu i naucis gramatiku, i nemoj mislit da je to sramota jer covjek cijeli zivot uci.Kvota je napisao/la:Samo se se opusti i gledaj !Usvakom zitu ima kukolja pa i kod nas vjerovatno al ga vjeruj ima naj manje!Ovaj klub raste i rast ce i dalje sto znaci da tvoje zelje nece biti ispunjene!Neko te negativno nalozio sto znaci ako ne budes u banovicima cut ce mo se uskoro POZZ!I molio bi bez vrijedjanja forumasa a takodje i Kluba NK Zvijezda jer nisi kompetentan tome!
A da vidimo se vec sutra negdje u gradu, a nisam ti ja pec da me neko lozi i vidim da imas neki problem sa Banovicima pa obrati se rudniku i rijesi to s njima.
Zadnja izmjena: jasmin25, dana/u 05 feb 2013, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Tu sam elf1 prijatelju, gdje si ti nema te nesto po gradu slabo?elf1 je napisao/la:gdje si ba jasmine,sta ima???????

jasko sta te ba muci daj napisi vec jednom?????jasmin25 je napisao/la:Molio bih i ja tebe da se opet vratis u skolu i naucis gramatiku, i nemoj mislit da je to sramota jer covijek cijeli zivot uci.Kvota je napisao/la:Samo se se opusti i gledaj !Usvakom zitu ima kukolja pa i kod nas vjerovatno al ga vjeruj ima naj manje!Ovaj klub raste i rast ce i dalje sto znaci da tvoje zelje nece biti ispunjene!Neko te negativno nalozio sto znaci ako ne budes u banovicima cut ce mo se uskoro POZZ!I molio bi bez vrijedjanja forumasa a takodje i Kluba NK Zvijezda jer nisi kompetentan tome!
A da vidimo se vec sutra negdje u gradu, a nisam ti ja pec da me neko lozi i vidim da imas neki problem sa Banovicima pa obrati se rudniku i rijesi to s njima.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
obaveze burgija se para...jasmin25 je napisao/la:Tu sam elf1 prijatelju, gdje si ti nema te nesto po gradu slabo?elf1 je napisao/la:gdje si ba jasmine,sta ima???????

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Probavni trakt me muci elf1elf1 je napisao/la:jasko sta te ba muci daj napisi vec jednom?????jasmin25 je napisao/la:Molio bih i ja tebe da se opet vratis u skolu i naucis gramatiku, i nemoj mislit da je to sramota jer covijek cijeli zivot uci.Kvota je napisao/la:Samo se se opusti i gledaj !Usvakom zitu ima kukolja pa i kod nas vjerovatno al ga vjeruj ima naj manje!Ovaj klub raste i rast ce i dalje sto znaci da tvoje zelje nece biti ispunjene!Neko te negativno nalozio sto znaci ako ne budes u banovicima cut ce mo se uskoro POZZ!I molio bi bez vrijedjanja forumasa a takodje i Kluba NK Zvijezda jer nisi kompetentan tome!
Neka para, jer pare nisu problem nikad bile u Gradaccu.elf1 je napisao/la:obaveze burgija se para...jasmin25 je napisao/la:Tu sam elf1 prijatelju, gdje si ti nema te nesto po gradu slabo?elf1 je napisao/la:gdje si ba jasmine,sta ima???????

bar za sada jasmine takav nam je mentalitet nas gradacacana...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Znam brate po sebi, svaka firma je ovdje u Gradaccu uspjesna i dobro radi, imamo dosta dobrih i vrijednih i sposobnih ljudi samo ove pridoslice nas ubise..elf1 je napisao/la:bar za sada jasmine takav nam je mentalitet nas gradacacana...
Sve te pridoslice na koje sumnjas nisu dovoljno jake da nas pokopaju...ako ih ima to su samo kljucarosijasmin25 je napisao/la:Znam brate po sebi, svaka firma je ovdje u Gradaccu uspjesna i dobro radi, imamo dosta dobrih i vrijednih i sposobnih ljudi samo ove pridoslice nas ubise..elf1 je napisao/la:bar za sada jasmine takav nam je mentalitet nas gradacacana...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
Macak u cizmama smiri strasti!jasmin25 je napisao/la:Nece vas samo Borac pobijedit sto je najzalosnije, nema vama spasa vraca te se vi opet ove godine 1 Ligu Federacije zajedno sa komsijama iz Srebrenika...astra1922 je napisao/la:pa jasko moj nismo mi zaostali pa da nemozemo podnijeti ako nas borac pobijedi sa najskupljom ekipom premijer lige.nevidim sta bi tu bilo cudno.a papak jedan ne uzimaj me usta zalutao si ovdje .na nasoj temi su ljudi koji vole zvijezdu i kad gubi i kad pobjeduje
Ne znam sta da ti kazem na to, ali ne mirise mi ovo stanje u gradu i oko grada i u klubu na dobro nikako... Vjeruj da ces i ti neke stvari vrlo brzo vidjet kao i ostali, i da ces se uvjerit u neke price o kojima ja pisem ovdje...elf1 je napisao/la:Sve te pridoslice na koje sumnjas nisu dovoljno jake da nas pokopaju...ako ih ima to su samo kljucarosijasmin25 je napisao/la:Znam brate po sebi, svaka firma je ovdje u Gradaccu uspjesna i dobro radi, imamo dosta dobrih i vrijednih i sposobnih ljudi samo ove pridoslice nas ubise..elf1 je napisao/la:bar za sada jasmine takav nam je mentalitet nas gradacacana...
VJERUJ JA VOLIM ZVIJEZDU SVIM SRCEM, i ne bi volio da nam se desi nikad ono sto je Slobodi..
Macor o cemu ti pricas kakve strasti????zmaj od b. je napisao/la:Macak u cizmama smiri strasti!jasmin25 je napisao/la:Nece vas samo Borac pobijedit sto je najzalosnije, nema vama spasa vraca te se vi opet ove godine 1 Ligu Federacije zajedno sa komsijama iz Srebrenika...astra1922 je napisao/la:pa jasko moj nismo mi zaostali pa da nemozemo podnijeti ako nas borac pobijedi sa najskupljom ekipom premijer lige.nevidim sta bi tu bilo cudno.a papak jedan ne uzimaj me usta zalutao si ovdje .na nasoj temi su ljudi koji vole zvijezdu i kad gubi i kad pobjeduje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.