niko ne pjeni nego ste smijesni i zalosni botujes za stranku koja je u mom gradu dovela javni prevoz u propast gdje 40 godina nisu bili u stanju barem jedan novi jedan trolejbus uzeti il tramvaj i sad se nasle te ublehe nesto prozivati i ismijavati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
niko ne pjeni nego ste smijesni i zalosni botujes za stranku koja je u mom gradu dovela javni prevoz u propast gdje 40 godina nisu bili u stanju barem jedan novi jedan trolejbus uzeti il tramvaj i sad se nasle te ublehe nesto prozivati i ismijavati
ma smijesan tekst i to odmah poleti da ga podijeli hahahha haj da ne živim tu i da nisam gledao sta je bilo u pitanju pa bi i mozda povjerovao avazuakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:22pazi u tom tekstu Avaza kako su jedva docekali da se nasladjuju
ubaci: Bjelorusija
ubaci: Lukasenkovi proizvodi
ubaci: ministar rekao najsavremenija vozila
ubaci: građanima ništa jasno
ubaci: svi u nevjerici
ubaci: Štetin trolejbus
Mogao bi pored smeća od kliksa što ne čitaš , i da Avaz prestaneš čitatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:17steta sto je besplatno pa bukvalno svakakva bagra moze uci
ne citam hvala Bogu, ubacio taj citat u google i odmah mi Avaz izletio u pretrazibombaysaphire je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:44Mogao bi pored smeća od kliksa što ne čitaš , i da Avaz prestaneš čitatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:17steta sto je besplatno pa bukvalno svakakva bagra moze uci
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/neslavn ... /220520142
Navukao te je , pusti ba niđe vezeRobust je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:51https://www.klix.ba/vijesti/bih/neslavn ... /220520142
Kako saznajemo iz GRAS-a, na kompjuteru trolejbusa se pojavila greška, a vozač nije želio rizikovati s obzirom da je riječ o novom vozilu te je pozvao tehničku službu GRAS-a kako bi ustanovili u čemu je problem.
Vozilo bi se, prema trenutnim informacijama, uskoro trebalo vratiti u funkciju.
Niko ne pjeni nego si ti poletio da objavis senzacionalizam i istovremeno botujes za zna se koju stranku , a likovi za koje botujes doveli sarajevski javni prevoz na nivo ispod kandahara
ni stida ni obraza kod tebe nema mene bi bilo sramota ista spomenuti u vezi javnog prevoza u Sarajevu a da navijas za zna se koju stranku
Izvinio što sam sumnjaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:47ne citam hvala Bogu, ubacio taj citat u google i odmah mi Avaz izletio u pretrazibombaysaphire je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:44Mogao bi pored smeća od kliksa što ne čitaš , i da Avaz prestaneš čitatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:17steta sto je besplatno pa bukvalno svakakva bagra moze uci
![]()
U Sarajevu je inače problem što mescini karte kupuju samo ljudi koji dodju sa strane.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:17steta sto je besplatno pa bukvalno svakakva bagra moze uci
Ista situacija kod menekraljttbvb je napisao/la: ↑20 maj 2022, 22:58U Sarajevu je inače problem što mescini karte kupuju samo ljudi koji dodju sa strane.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:17steta sto je besplatno pa bukvalno svakakva bagra moze uci
Ja kad sam studirao, ko zadnji levat kupim kartu i sjednem, a lokalni mangupi se svercuju. Kad vide revizore, izadju i udju u idući tramvaj/trolu.
I kaže Gras u minusu. Naravno da su u minusu kad pola ljudi ne kupuje kartu...
Na to se amater samo može upecati. Obavezno se pogleda i na stanici ko je oko tebe
Bio sam par puta svjedok kad ulazi kontrolor i hladno mu putnik kaze: "Nemam kartu, razguli" ili nesto u tom fazonu.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 maj 2022, 22:58U Sarajevu je inače problem što mescini karte kupuju samo ljudi koji dodju sa strane.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 18:17steta sto je besplatno pa bukvalno svakakva bagra moze uci
Ja kad sam studirao, ko zadnji levat kupim kartu i sjednem, a lokalni mangupi se svercuju. Kad vide revizore, izadju i udju u idući tramvaj/trolu.
I kaže Gras u minusu. Naravno da su u minusu kad pola ljudi ne kupuje kartu...